פלייסטישן 3
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
התשובה היא ממש לא.
HTPC זה מחשב סלוני HOME THEATER PC.
וכידוע ה-PS3 אינו מחשב, אלא קונסולה.
HTPC זה מחשב סלוני HOME THEATER PC.
וכידוע ה-PS3 אינו מחשב, אלא קונסולה.
- oferlaor
- מנהל

הוא לא ממש HTPC, במקסימום אפשר לגרום לו לקבל תכונות של מדיה אקסטנדר או סטרימר/מזרים מדיה...
בעיקרון הפס3 היא מערכת מולטמדיה סלונית, בנוסף להיותה קונסולה.
אני לא מבין ממש בHTPC, אבל אני די בטוח שהפונקציות יחסית מוגבלות
בפס3. הפס3 יכול להריץ סרטים (איזה פורמטים עדיין לא ידוע לי), מוסיקה,
ותמונות. שהמכשיר יפרץ, יהיה אפשר להחליף את הכונן לגודל סביר (כרגע
יש גירסה של 20 גיגה וגירסה של 60, ממש לא מספיק).
אני לא מבין ממש בHTPC, אבל אני די בטוח שהפונקציות יחסית מוגבלות
בפס3. הפס3 יכול להריץ סרטים (איזה פורמטים עדיין לא ידוע לי), מוסיקה,
ותמונות. שהמכשיר יפרץ, יהיה אפשר להחליף את הכונן לגודל סביר (כרגע
יש גירסה של 20 גיגה וגירסה של 60, ממש לא מספיק).
- Refael-Azi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עופר אני לא מבין למה אתה כל כך שלילי בנושא הPS3, הPS3 הוא HTPC שהמשתמש הממוצע מאד יהנה ממנו.
הוא עדיין לא אינטואיטיבי בקטע של הורדת סרטים ותמיכה בפורמטים נפוצים כמו DIVX, אבל לאט לאט הוא מתחיל להפתח לתחום, בערכון האחרון קיבלנו תמיכה בM2TS.
לגבי השאלה על הDISKSPACE, אפשר לחבר כל USB STORAGE מבוסס זיכרון או דיסקים, וכמו שאתם יודעים יש היום דיסקים של 1 טרה ומארזים של הרבה יותר..
הוא עדיין לא אינטואיטיבי בקטע של הורדת סרטים ותמיכה בפורמטים נפוצים כמו DIVX, אבל לאט לאט הוא מתחיל להפתח לתחום, בערכון האחרון קיבלנו תמיכה בM2TS.
לגבי השאלה על הDISKSPACE, אפשר לחבר כל USB STORAGE מבוסס זיכרון או דיסקים, וכמו שאתם יודעים יש היום דיסקים של 1 טרה ומארזים של הרבה יותר..
- oferlaor
- מנהל

אני שלילי על הPS3? איפה קראת דבר כזה?
לדעתי עם UP&P זה יכול להיות הפלטפורמה הטובה ביותר עלי אדמות לניגון תכנים כלשהם (STREAMER או אחרים!).
לדעתי עם UP&P זה יכול להיות הפלטפורמה הטובה ביותר עלי אדמות לניגון תכנים כלשהם (STREAMER או אחרים!).
- Refael-Azi
- חבר פעיל מאוד

יש לו UPNP!
לדעתי לא עניין של להיות שלילי, הוא פשוט לא HTPC לפי ההגדרה. הוא כן יכול להיות מזרים מעולה, אם כל הפוטנציאל שלו יתממש, אבל הוא בחיים לא יהיה PC ולכן גם לא HTPC.Refael-Azi כתב:עופר אני לא מבין למה אתה כל כך שלילי בנושא הPS3, הPS3 הוא HTPC שהמשתמש הממוצע מאד יהנה ממנו.
לגבי השאלה על הDISKSPACE, אפשר לחבר כל USB STORAGE מבוסס זיכרון או דיסקים, וכמו שאתם יודעים יש היום דיסקים של 1 טרה ומארזים של הרבה יותר.....
- Refael-Azi
- חבר פעיל מאוד

קודם כל זה לא מדוייק מה שאתה אומר,קרמריקה כתב:
לדעתי לא עניין של להיות שלילי, הוא פשוט לא HTPC לפי ההגדרה. הוא כן יכול להיות מזרים מעולה, אם כל הפוטנציאל שלו יתממש, אבל הוא בחיים לא יהיה PC ולכן גם לא HTPC....
"בחיים לא יהיה PC" - מהיום הראשון שהוא יצא יכלת לרכוש (והיום להוריד בחינם) גרסאת לינוקס ש"פותחה" במיוחד בשבילו (נקראת YDL), מיותר לציין שלינוקס הופך את המכשיר להגדרה של PC..
גם FEDORA וUBINTO ועוד אדישנן נוספים של לינוקס רצות עליו היום מכיוון שהPS3 הוא בעצם מעבד של IBM בארכיטקטורת הPPC64.
הבעיה המרכזית היא שבעיבוד INTEGER הוא חלש ומקביל לפנטיום 3 800MHZ בערך.
לעומת זאת בעיבודי FLOP ובVIDEO הוא מאד חזק, רק שעדיין אין את התוכנה הדרושה כדי לנצל את הRSX של NVIDIA שיש שם או את יכולות הFLOP של המכשיר, כל זה כמובן נכון לימים אלה, עם הזמן יגיעו פיתוחים חדשים שירוצו או ישירות על הXMB או על הלינוקס בוט.
נכון להיום למשל, אין ביעה להריץ DIVX ודומיו מהלינוקס בעזרת נגנים כמו mPLAYER.
נכון, כיום זה יותר מסורבל מHTPC, אבל היכולות קיימות.