Xiaomi Mi Robot
-
DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אהלן,
ראיתי את הדגם הזה :
http://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp ... 722&wid=21
מומלץ מספר רב של פעמים ואני מתבלט אם עדיף להשקיע עוד ולקחת איזה מותג של iRobot או שהסיני בחצי מחיר מספיק.
עד עכשיו השתמשנו ברובוט של השכנה מחברת iRobot לנסות איך זה רובוט שמטייל בבית ועכשיו חשבנו לקנות אחד לעצמנו.
יש כלב בבית וצריך גובה של עד 8-10 ס"מ כדי שיכול לעבור מתחת לארונות.
פשוט הניסיון של עם שיומי זה שיש להם מוצרים טובים עם תוכנה גרועה , מעניין אותי אם זה שונה ברובוט הנ"ל.
אם יש המלצה אחרת אז גם אשמח, התקציב הוא לא בדיוק מוגבל פשוט מעדיף לא לשרוף סתם כסף, סטייל best bang for the buck.
תודה רבה,
שאולי
ראיתי את הדגם הזה :
http://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp ... 722&wid=21
מומלץ מספר רב של פעמים ואני מתבלט אם עדיף להשקיע עוד ולקחת איזה מותג של iRobot או שהסיני בחצי מחיר מספיק.
עד עכשיו השתמשנו ברובוט של השכנה מחברת iRobot לנסות איך זה רובוט שמטייל בבית ועכשיו חשבנו לקנות אחד לעצמנו.
יש כלב בבית וצריך גובה של עד 8-10 ס"מ כדי שיכול לעבור מתחת לארונות.
פשוט הניסיון של עם שיומי זה שיש להם מוצרים טובים עם תוכנה גרועה , מעניין אותי אם זה שונה ברובוט הנ"ל.
אם יש המלצה אחרת אז גם אשמח, התקציב הוא לא בדיוק מוגבל פשוט מעדיף לא לשרוף סתם כסף, סטייל best bang for the buck.
תודה רבה,
שאולי
@DarkCowMoo
·
שלום,
אני קיבלתי את שלי אתמול ובנתיים אני ממש מרוצה
הוא מאוד פשוט להפעלה, הכיסוי שטח שלו ממש טוב ונראה שהשאיבה טובה
האפליקציה באנגלית וממש נחמדה
אין לי נסיון עם חברות אחרות אז לא יודע לעשות את ההשוואה, אבל בנתיים ממש מרוצה..
·
שלום,
אני קיבלתי את שלי אתמול ובנתיים אני ממש מרוצה
הוא מאוד פשוט להפעלה, הכיסוי שטח שלו ממש טוב ונראה שהשאיבה טובה
האפליקציה באנגלית וממש נחמדה
אין לי נסיון עם חברות אחרות אז לא יודע לעשות את ההשוואה, אבל בנתיים ממש מרוצה..
-
DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

מכס?
כן? האפליקציה לא סיוט? אין חצי סינית חצי אנגלית עם כל מיני כפתורים שלא עובדים?
כן? האפליקציה לא סיוט? אין חצי סינית חצי אנגלית עם כל מיני כפתורים שלא עובדים?
-
DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

ויש לך איזה מושג מה עושים אם הרובוט מתקלקל או שמעת על חווית שירות סבירה בקשר לחברה?
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
לפי מה שראיתי באינטרנט הרובוט של שיאומי עובד לא פחות טוב מהרומבה שעולה כפול ממנו.
אני גם חשבתי לקנות את השיאומי, אבל בסוף קניתי בכ-750 שקל כולל משלוח ומיסים את ה-ilife v5 pro מכיוון שהוא הרובוט הכי שקט. אין לי שטיחים בבית ואני גם לא צריך רובוט מתוחכם.
יש לי רומבה 620 בן 4 שנים שעושה עבודה טובה, אבל הוא עושה המון רעש ולא נעים להפעיל אותו כאשר נמצאים בבית.
בכל מקרה, אני לא חושב שכדאי לקנות רובוט בכמעט 4000 שקל כאשר יש רובוטים סינים זולים שזוכים לביקורות טובות.
אני גם חשבתי לקנות את השיאומי, אבל בסוף קניתי בכ-750 שקל כולל משלוח ומיסים את ה-ilife v5 pro מכיוון שהוא הרובוט הכי שקט. אין לי שטיחים בבית ואני גם לא צריך רובוט מתוחכם.
יש לי רומבה 620 בן 4 שנים שעושה עבודה טובה, אבל הוא עושה המון רעש ולא נעים להפעיל אותו כאשר נמצאים בבית.
בכל מקרה, אני לא חושב שכדאי לקנות רובוט בכמעט 4000 שקל כאשר יש רובוטים סינים זולים שזוכים לביקורות טובות.
-
DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

כן ראיתי שהוא ממש טוב ביחס לרומבה,ף שעולה כפול, השאלה אם בתאכלס רובוט ב750 שקל לא יעשה את העבודה, כמו זה שאתה קנית. הטכנולוגיה משתנה כל כך מהר שאולי עדיף לקנות עכשיו אחד בחצי מחר ועוד שנה עוד אחד כי מה שנקנה עכשיו יהיה absolute.
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

בהחלט.הרובוטים של ilife הם רובוטים פשוטים שעושים עבודה טובה.
כשקונים רובוטים יקרים משלמים בין היתר גם על מערכת הניווט של הרובוט ועל האפליקציה, ואם לא צריכים את זה אז אין סיבה לקנות.
אולי אם יש לך שטיח בבית כדאי לך לשקול לקנות את הרובוט של שיאומי כי יש לו עוצמת שאיבה יותר חזקה. אבל אם הרובוט יעבוד רק על רצפה אחד מהדגמים של ilife יספיקו למשימה הזו.
כשקונים רובוטים יקרים משלמים בין היתר גם על מערכת הניווט של הרובוט ועל האפליקציה, ואם לא צריכים את זה אז אין סיבה לקנות.
אולי אם יש לך שטיח בבית כדאי לך לשקול לקנות את הרובוט של שיאומי כי יש לו עוצמת שאיבה יותר חזקה. אבל אם הרובוט יעבוד רק על רצפה אחד מהדגמים של ilife יספיקו למשימה הזו.
@DarkCowMoo
·
לנו יש את הרובוט של שיואמי למעלה מחודש וחצי והוא עושה עבודה טובה.
אחד ההבדלים בינו לבין השואבים של איילייף ושל הדגמים הקודמים של איירובוט הוא היותו רובוט "חכם" - יש לו סורקי לייזר (בכיפה קטנה למעלה) שבאמצעותם הוא עורך מיפוי של שטח העבודה ומשדר לך לאפליקצייה און-ליין שאת המיפוי ואת מצב העבודה שלו. בסוף העבודה אתה מקבל מפה של כל שטח העבודה עליו עבר. האיילייף והאיירובוט בדגמים הקודמים הם רנדומליים.
בנוסף, אתה יכול לעשות לו תזמוני עבודה באפליקציה (ניתן לעשות מס' תזמונים - לקבוע ימים ושעות קבועים או הפעלות חד פעמיות). יש לו ארבע עוצמות (וכנגזר מהעוצמה, כך גם עוצמת הרעש - העוצמה החלשה מוגדרת כשקטה).
כשקיבלנו אותו האפליקציה הייתה בסינית (והשתמשתי באפליקציה שמתרגמת) וכך גם שפת הדיבור של הרובוט.לפני כחודש יצא עדכון ועכשיו זה באנגלית מלאה. לדעתי, האפליקצייה מצויינת. אגב, באמצעותה ניתן גם להפעילו מרחוק.
·
אחד ההבדלים בינו לבין השואבים של איילייף ושל הדגמים הקודמים של איירובוט הוא היותו רובוט "חכם" - יש לו סורקי לייזר (בכיפה קטנה למעלה) שבאמצעותם הוא עורך מיפוי של שטח העבודה ומשדר לך לאפליקצייה און-ליין שאת המיפוי ואת מצב העבודה שלו. בסוף העבודה אתה מקבל מפה של כל שטח העבודה עליו עבר. האיילייף והאיירובוט בדגמים הקודמים הם רנדומליים.
בנוסף, אתה יכול לעשות לו תזמוני עבודה באפליקציה (ניתן לעשות מס' תזמונים - לקבוע ימים ושעות קבועים או הפעלות חד פעמיות). יש לו ארבע עוצמות (וכנגזר מהעוצמה, כך גם עוצמת הרעש - העוצמה החלשה מוגדרת כשקטה).
כשקיבלנו אותו האפליקציה הייתה בסינית (והשתמשתי באפליקציה שמתרגמת) וכך גם שפת הדיבור של הרובוט.לפני כחודש יצא עדכון ועכשיו זה באנגלית מלאה. לדעתי, האפליקצייה מצויינת. אגב, באמצעותה ניתן גם להפעילו מרחוק.
-
DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

טוב אז נראה לי שאלך על הXiaomi. יש איזה דגשים לשים לב אליהם לגבי משלוח אם קנייה דרך GEARBEST?zeev76 כתב:@DarkCowMoo
·
כשקיבלנו אותו האפליקציה הייתה בסינית (והשתמשתי באפליקציה שמתרגמת) וכך גם שפת הדיבור של הרובוט.לפני כחודש יצא עדכון ועכשיו זה באנגלית מלאה. לדעתי, האפליקצייה מצויינת. אגב, באמצעותה ניתן גם להפעילו מרחוק....
@DarkCowMoo
·
כן. קודם כל, בתהליך ההזמנה לשים קופון MIROBOT והמחיר יצנח ל-319.99 דולר
. למחיר זה אתה אמור להוסיף דמי שחרור וכו' (בסך כ-103 ש"ח) וכן מע"מ ובסה"כ תוספת של כ-318 ש"ח.
שנית, יש לך אופציות שילוח. האופציה הראשונה היא הכי זולה - Middle East Express - פחות מ-32 דולר. החברה בארץ שמטפלת בשילוח של אופציה זו היא GCX, שבאתר שלה אתה יכול לעקוב אחרי סטטוס ההזמנה (לאחר שתקבל במייל מס' מעקב). הם אמורים ליצור איתך קשר מס' ימים לאחר ביצוע ההזמנה (עוד טרם המוצר מגיע לארץ) וכדאי כבר בשלב זה לשלם להם את המע"מ ודמי השחרור וזה יזרז את תהליך השחרור מהמכס.
אלי זה הגיע תוך כשבועיים פלוס.
·
כן. קודם כל, בתהליך ההזמנה לשים קופון MIROBOT והמחיר יצנח ל-319.99 דולר
שנית, יש לך אופציות שילוח. האופציה הראשונה היא הכי זולה - Middle East Express - פחות מ-32 דולר. החברה בארץ שמטפלת בשילוח של אופציה זו היא GCX, שבאתר שלה אתה יכול לעקוב אחרי סטטוס ההזמנה (לאחר שתקבל במייל מס' מעקב). הם אמורים ליצור איתך קשר מס' ימים לאחר ביצוע ההזמנה (עוד טרם המוצר מגיע לארץ) וכדאי כבר בשלב זה לשלם להם את המע"מ ודמי השחרור וזה יזרז את תהליך השחרור מהמכס.
-
DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

מגניב ביותר, קניתי. נקווה לטוב! תודה על העזרה שלך ושל כולם.zeev76 כתב:@DarkCowMoo
·
כן. קודם כל, בתהליך ההזמנה לשים קופון MIROBOT והמחיר יצנח ל-319.99 דולר. למחיר זה אתה אמור להוסיף דמי שחרור וכו' (בסך כ-103 ש"ח) וכן מע"מ ובסה"כ תוספת של כ-318 ש"ח.
שנית, יש לך אופציות שילוח. האופציה הראשונה היא הכי זולה - Middle East Express - פחות מ-32 דולר. החברה בארץ שמטפלת בשילוח של אופציה זו היא GCX , שבאתר שלה אתה יכול לעקוב אחרי סטטוס ההזמנה (לאחר שתקבל במייל מס' מעקב). הם אמורים ליצור איתך קשר מס' ימים לאחר ביצוע ההזמנה (עוד טרם המוצר מגיע לארץ) וכדאי כבר בשלב זה לשלם להם את המע"מ ודמי השחרור וזה יזרז את תהליך השחרור מהמכס.
...
·
@DarkCowMoo
·
תתחדש.
אגב, לא ציינתי שגם הסוללה שלו עוצמתית. ועוד משהו - כשהוא מסיים את כל שטח העבודה הוא חוזר לעמדת הטעינה בכל מצב סוללה. לעומת זאת, לפי מה שהבנתי, באיילייף הוא מסתובב שוב ושוב עד שהסוללה לקראת סיום.
·
תתחדש.
אגב, לא ציינתי שגם הסוללה שלו עוצמתית. ועוד משהו - כשהוא מסיים את כל שטח העבודה הוא חוזר לעמדת הטעינה בכל מצב סוללה. לעומת זאת, לפי מה שהבנתי, באיילייף הוא מסתובב שוב ושוב עד שהסוללה לקראת סיום.
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

תתחדש!
אני ויתרתי אל השיאומי בין היתר כי קניתי את הדייסון v6 שעולה לא מעט, אבל עושה עבודה מאוד טובה. פחות מ-10 דקות וכל הרצפה בבית נקייה והבראווה 390 שלי יכול להתחיל לשטוף את הרצפה.
דרך אגב: היום ה-ilife שהזמנתי הגיע לארץ וכנראה אקבל אותו בשבוע הבא.
ברגע שהוא יגיע הרומבה הרועש יעבור לחדרי השינה שבקומה השנייה.
אני ויתרתי אל השיאומי בין היתר כי קניתי את הדייסון v6 שעולה לא מעט, אבל עושה עבודה מאוד טובה. פחות מ-10 דקות וכל הרצפה בבית נקייה והבראווה 390 שלי יכול להתחיל לשטוף את הרצפה.
דרך אגב: היום ה-ilife שהזמנתי הגיע לארץ וכנראה אקבל אותו בשבוע הבא.
ברגע שהוא יגיע הרומבה הרועש יעבור לחדרי השינה שבקומה השנייה.
אני חדש בפורום אבל ממש מזדהה עם הדילמה. מקווה שזה בסדר שאני "נדחף" לדיון. אני גם עם מגבלת תקציב אבל מחפש מחיר נמוך יחסית. מחפש משהו בסיסי אבל שעושה את העבודה כמו שצריך. שמעתי המלצות על הדבוט סלים שהוא יחסית נמוך יותר במחיר ממה שמוכרים בארץ. אשמח לכל מה שיש להוסיף בעניין. לגבי קניה בסין אני תוהה אם יש בעיות/תקלות מי הכתובת בבחינת מכס?
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

·גיאמקל כתב:אני חדש בפורום אבל ממש מזדהה עם הדילמה. מקווה שזה בסדר שאני "נדחף" לדיון. אני גם עם מגבלת תקציב אבל מחפש מחיר נמוך יחסית. מחפש משהו בסיסי אבל שעושה את העבודה כמו שצריך. שמעתי המלצות על הדבוט סלים שהוא יחסית נמוך יותר במחיר ממה שמוכרים בארץ. אשמח לכל מה שיש להוסיף בעניין. לגבי קניה בסין אני תוהה אם יש בעיות/תקלות מי הכתובת בבחינת מכס?...
אני קיבלתי את ה-ilife לפני כמה ימים ומאוד מרוצה.
הוא גם שואב וגם שוטף בצורה טובה.
אם אחרי שנה או שנתיים הרובוט מתקלקל אתה זורק אותו וקונה דגם חדש יותר.
אבל האמת אני יותר מתלהב מהדייסון v6 שקניתי לפני שבוע וחצי. יותר פרקטי מרובוט (אפשר לנקות איתו גם ספות, מזרנים, מדרגות, ועוד) וגם לנקות איתו את הרצפה זה בדיוק 7 דקות (כולל לרוקן אותו ולהחזיר לעמדת הטעינה).
-
DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

גורמים לי לפקפק בXiaomi , ואתה יכול להידחף לדיון בשמחה!
-
DarkCowMoo
-
- חבר פעיל

רק מעדכן, רובוט מעולה. גם התוכנה אחלה ברגע שמעדכנים אותה ומחליפים את הרובוט לאנגלית (למרות שהיה חמוד שיש סינית קטנה שצועקת בבית).
מנקה מעולה, אלגוריתם ניקיון די בסיסי.
מאוד מרוצים.
מאוד מרוצים.
·DarkCowMoo כתב:רק מעדכן, רובוט מעולה. גם התוכנה אחלה ברגע שמעדכנים אותה ומחליפים את הרובוט לאנגלית (למרות שהיה חמוד שיש סינית קטנה שצועקת בבית).
מאוד מרוצים....
תתחדש. אז הפקפוק שלך לפני שבועיים היה מוקדם...
אם הסינית חמודה, תמיד אתה יכול להחזיר אותה, או לגוון מדי פעם
http://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_440546.html
דרך גירבסט, ה-Xiaomi Mi Robot נמכר כעת במחיר של $319.99 + $31.35 דמי משלוח.
סה"כ: $351.34 שהם 1238 ש"ח (ללא מע"מ, במידה והחבילה תיתפס בארץ).
1) לכמה מע"מ עליי לצפות? 18% מסכום המוצר (שזה יוצא 57.6$ - עוד 203₪)?
2) האם יש אתר מומלץ יותר להזמין דרכו את המוצר?
תודה רבה מראש
דרך גירבסט, ה-Xiaomi Mi Robot נמכר כעת במחיר של $319.99 + $31.35 דמי משלוח.
סה"כ: $351.34 שהם 1238 ש"ח (ללא מע"מ, במידה והחבילה תיתפס בארץ).
1) לכמה מע"מ עליי לצפות? 18% מסכום המוצר (שזה יוצא 57.6$ - עוד 203₪)?
2) האם יש אתר מומלץ יותר להזמין דרכו את המוצר?
תודה רבה מראש