רשמים ראשונים מה x940d החדשה שלי
בצד החיובי
תענוג לצפות בנטפליקס:
- כפתור יעודי בשלט
- תכנים ב 4K נראים נפלא
- שמע יוצא לרסיבר ב ARC
- אנדרויד נקי (אפשר גם להתקין VPN)
תמונה די טובה בשידורי ספורט ושידורי FHD אחרים, לא נתקלתי בתופעות רעות שמדוברות בפורום לאחרונה כמו ריצודים עננות מריחות צלליות ועוד כל מיני.
לא יודע אם זה בזכות הטלויזיה או שאני לא רגיש לזה.
עיצוב שחור ומינימליסטי נחמד לטעמי, כמעט חסר מסגרת לחלוטין
בצד הפחות חיובי
- תוכן SD נראה מזעזע
- כבדה (kg40) לקח למתקין שעתיים להצליח לתלות אותה על הקיר
- אני הולך לשלם עליה עוד הרבה זמן....
תענוג לצפות בנטפליקס:
- כפתור יעודי בשלט
- תכנים ב 4K נראים נפלא
- שמע יוצא לרסיבר ב ARC
- אנדרויד נקי (אפשר גם להתקין VPN)
תמונה די טובה בשידורי ספורט ושידורי FHD אחרים, לא נתקלתי בתופעות רעות שמדוברות בפורום לאחרונה כמו ריצודים עננות מריחות צלליות ועוד כל מיני.
לא יודע אם זה בזכות הטלויזיה או שאני לא רגיש לזה.
עיצוב שחור ומינימליסטי נחמד לטעמי, כמעט חסר מסגרת לחלוטין
בצד הפחות חיובי
- תוכן SD נראה מזעזע
- כבדה (kg40) לקח למתקין שעתיים להצליח לתלות אותה על הקיר
- אני הולך לשלם עליה עוד הרבה זמן....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@עופרפולק
ה-X940D זהו מסך FALD, מה שהופך אותו לכבד יותר. בנוסף, לא ידוע לנו איזה גודל הוא בחר.
ה-X940D זהו מסך FALD, מה שהופך אותו לכבד יותר. בנוסף, לא ידוע לנו איזה גודל הוא בחר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@dilbert78
·
למען האמת לא התעמקתי יותר מידי בהיצע הגדלים של הדגם. אבל אם כך, אז זה אחלה גודל - תתחדש
·
למען האמת לא התעמקתי יותר מידי בהיצע הגדלים של הדגם. אבל אם כך, אז זה אחלה גודל - תתחדש
אתה מודע שכאשר אתה צופה בנטפליקס מהאנדרויד בטלויזיה, כל מנגנוני החלקת התמונה מושבתים? זו המגבלה העיקרית בסוני אנדרויד זה האנדרויד. מנגנוני ההחלקה לא יכולים לעבוד כאשר צופים בתוכן מאנדרויד. תוכן SD אם אתה מתכוון לצפיה בשידורי עידן מהטיוניר המובנה שלה, אז התמונה נוראית, שוב בגלל שכל עיבוד התמונה מושבת (אתה מקבל JAGGIES נוראיים בשידורי SD וגם HD). כדי להינות ממנה, תשקח מאפשרויות ה SMART. תדאג לסטרימר חיצוני שתומך בנטפליקס ולמקלט שידורים חיצוני, ותראה איזה שיפור יהיה.
תתחדש
תתחדש
בהגדרות כיול התמונה אתה יכול לבחור אחד ממצבי התמונה השונים, או לבחור ב CUSTOM ולשחק בהגדרות בעצמך. החלקת התמונה מופיעה תחת הקטגוריה MOTION. תנסה לשחק כאשר אתה צופה בתוכן סמארט ותגלה שכל הפרמטרים אפורים ואנרדויד מחזיר הודעה שהם לא זמינים... האנדרויד של הטלויזיה טוב רק לאפלקציות ומשחקים, אבל לא לוידאו...
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·אבל שים לב שההחלקת תנועה לא תהיה טובה כמו ניגון ממקור חיצוני.dilbert78 כתב:@JizzMo
·
על סמך מה אתה אומר זאת?
גם באפליקציה המובנית של נטפליקס אני יכול לעבור בין כל מצבי התמונה השונים כולל CINEMA HOME שבו אני משתמש ויש בו TRUE CINEMA MOTION...
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·נסיון אישי שלי עם 7005ddilbert78 כתב:@Evil-u
·
נסיון שלך עם הדגם הזה או עם סוני בכלל?
חיפשתי במרשתת ולא מצאתי אף אזכור לבעיה כזאת עם הדגם הזה. רק עם דגמים ישנים יותר...
דגם נמוך יותר אבל העקרון זהה, הבנתי שגם בדגמים הגבוהים זה ככה.
אבל בעקרון העדפתי לנגן נטפליקס מהPS4 PRO וסרטים מהמחשב,
אז זה פחות הפריע לי, לא בגלל זה החלפתי אותה.