האם בעזרת מחשב HTPC ניתן להקליט שתי הקלטות במקביל ?
טיפה דיוק,
ניתן,
צריך או שני כרטיסים או כרטיס כפול (קיימים כאלו) טיונר.
מומלץ תמיד למוצא כרטיס בעל קידוד חומרתי (מובנה על הכרטיס) ולא תוכנתי (משאבי מעבד של המחשב).
שלט מקורי של MS בעל שני בלאסטרי 1+2.
שני ממירים - אין ברירה.
בגדול המדיה סנטר לפחות, מוגבל לנ"ל אבל קראתי על האקים שנוצרו שמאפשרים גם יותר מזה.
ניתן,
צריך או שני כרטיסים או כרטיס כפול (קיימים כאלו) טיונר.
מומלץ תמיד למוצא כרטיס בעל קידוד חומרתי (מובנה על הכרטיס) ולא תוכנתי (משאבי מעבד של המחשב).
שלט מקורי של MS בעל שני בלאסטרי 1+2.
שני ממירים - אין ברירה.
בגדול המדיה סנטר לפחות, מוגבל לנ"ל אבל קראתי על האקים שנוצרו שמאפשרים גם יותר מזה.
להשיג שני ממירים זה פחות בעייתי,
אבל לכל ממיר צריך להביא כבל בנפרד, שבשביל זה צריך לקרוא לטכנאי YES (שכנראה גם יעלה כסף)
בנוסף, כרטיס עם שני טיונרים(או שני כרטיסים) זה כבר מתחיל ליהיות הוצאה ובכלל כל הסיפור לא כזה פשוט...
בקיצור, אני מבין שאם יש משהו ש YES MAX עדיף הוא בנושא הנ"ל...
אבל לכל ממיר צריך להביא כבל בנפרד, שבשביל זה צריך לקרוא לטכנאי YES (שכנראה גם יעלה כסף)
בנוסף, כרטיס עם שני טיונרים(או שני כרטיסים) זה כבר מתחיל ליהיות הוצאה ובכלל כל הסיפור לא כזה פשוט...
בקיצור, אני מבין שאם יש משהו ש YES MAX עדיף הוא בנושא הנ"ל...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
שמע.... שבוע שעבר הוספתי את הממיר השני עם כרטיס נוסף.
לשמחתי היתה איזה שהיא בעיה ביס והם שלחו טכנאי , שהיה מאוד נחמד ועשה לי כבלים קצרים ונתן לי מפצל ל 3.
אגב לא תמיד מגיעים טכנאים נחמדים שיתנו דקה מזמנם כדי לעזור...
לשמחתי היתה איזה שהיא בעיה ביס והם שלחו טכנאי , שהיה מאוד נחמד ועשה לי כבלים קצרים ונתן לי מפצל ל 3.
אגב לא תמיד מגיעים טכנאים נחמדים שיתנו דקה מזמנם כדי לעזור...
מה זאת אומרת כבלים קצרים ?zovirax כתב:שמע.... שבוע שעבר הוספתי את הממיר השני עם כרטיס נוסף.
אגב לא תמיד מגיעים טכנאים נחמדים שיתנו דקה מזמנם כדי לעזור......
הוא אמור למתוח כבל חדש לגמרי מהקופסא הראשית אל הנקודה בסלון שבא יושב המחשב, לא ?
וואלה? את זה לא ידעתי..zovirax כתב:אני לא כל מבין מה אתה מתכוון.
ני בקש
יוצא כבל מהנקודה בקיר, מתחבר למפצל ואז מהמפצל לכל ממיר עם כבל (אני בקשתי קצר כדי שלא יהיה בלאגן של חוטים)....
ויש לי פה לפחות 3 ממרים בבית בלי שימוש..
ואני צריך לקרוא לYES בלי קשר בגלל ממיר אחר אז.. אולי באמת הוא יעזור לי בזה
העיניין הוא שצריך עוד כרטיס ועוד בלאסטר אז צריך לחשוב על זה קצת לפני..
תודה אגב על התשובה !
איך כרטיס בעל שני טיונרים פותר את הבעיה ?
הרי בכל מקרה את הממירים מחברים בעזרת composite לכ.טלויזיה
ולכרטיסים האלו יש רק חיבור composite אחד
כאשר זוהי בדיוק הבעיה בארץ, שהשידורים מוצפנים ולכן לא ניתן לחבר את הכ.טלויזיה ישירות
האם אני טועה ?
הרי בכל מקרה את הממירים מחברים בעזרת composite לכ.טלויזיה
ולכרטיסים האלו יש רק חיבור composite אחד
כאשר זוהי בדיוק הבעיה בארץ, שהשידורים מוצפנים ולכן לא ניתן לחבר את הכ.טלויזיה ישירות
האם אני טועה ?
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אתה צודק, אתה צריך שני PVR 150 אם מדובר בשני ממירים שונים! אם מדובר בממיר 1 אזי PVR500 מתאים כי הוא מקבל מקור אחד(ממיר) ומסוגל להקליט פעמיים מאותו מקור בו זמנית(2 טיונרים)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
חבל שלא ידעתי את זה לפני יומיים כשקניתי את ה 150..droren כתב:אתה צודק, אתה צריך שני PVR 150 אם מדובר בשני ממירים שונים! אם מדובר בממיר 1 אזי PVR500 מתאים כי הוא מקבל מקור אחד(ממיר) ומסוגל להקליט פעמיים מאותו מקור בו זמנית(2 טיונרים)...
האם ב 500 העיבוד נעשה על הכרטיס או על המעבד ?
דרור, לא הבנתי....droren כתב:אתה צודק, אתה צריך שני PVR 150 אם מדובר בשני ממירים שונים! אם מדובר בממיר 1 אזי PVR500 מתאים כי הוא מקבל מקור אחד(ממיר) ומסוגל להקליט פעמיים מאותו מקור בו זמנית(2 טיונרים)...
ל-PVR500 יש על הכרטיס כניסת וידאו אחת אולם ניתן בעזרת BRACKET הרחבה להוסיף את הכניסה השנייה. כך ניתן בעזרת שני ממירים להקליט שתי תוכניות שונות - אחת מכל ממיר - בו זמנית. היות ומדובר בהקלטה מממיר הטיונר הפנימי של הכרטיס אינו משחק תפקיד.
עם ממיר אחד ניתן לצפות/להקליט רק תכנית אחת! אין טעם בהקלטת אותה תכנית פעמיים במקביל...
Jhonta
ספק רב אם ה-PVR 500 היה עולה לך פחות משני כרטיסי PVR 150 בארץ...כך שלא הפסדת כלום. מחירו יותר מכפול בארץ. הדבר היחיד ש"הפסדת" הוא חריץ PCI נוסף על לוח האם...
כמו כן, ל-PVR 500 יש מקודד MPEG בחומרה כמובן....כמו ל-PVR 150.
אורן.