ייאוש מסלקום tv \ נטויז׳ון ובזק
שלום לכולם
מעוניין לשתף אתכם בתסכול שיש לי בהתנהלות בין סלקום-נטויזיון וחברת בזק
אני יכול כבר חודשיים עם חבילת טרפיל עם סלקום tv הכוללת אינטרנט עד 100 מגה בתשתית של בזק
מתוך החודשיים 3 שבועות אני עם אינטרנט שמתנתק כל 10 דק׳
ושאני אומר מתנתק אני לא מתכוון שהאות wifi חלש או משהו כזה אלא הסנכרון עם ה dsl נכשל כל 10 דק׳
ואני במסע מתיש בין טכנאי נטויז׳ון לטכנאי בזק כאשר כל אחד מאשים את השני שהבעיה אצלו...
עד היום היו אצלי 2 טכנאים של סלקום ו 3 טכנאים של בזק
הטכנאים של סלקום החליפו ראוטרים וחיווטו מחדש את קווי התקשרות ואף ניסו לבחון את המצב במהירות 40 מגה ובסוף אמרו שהם רואים שהבעיה בתשתית של בזק
הטכנאים של בזק הסתכלו בארון תקשרות ואמרו שהכל תקין
כרגע רק על-ידי פנייה לפניות הציבור של שתי החברות
היה ניסיון על-ידי סלקום לזמן טכנאים משתי החברות שיבואו ביחד
אבל בזק לא אישרו זאת ורק הסכימו לשלוח טכנאי בכיר לטובת העניין (טכנאי מס׳ 4 שיגיע)
אולי אני פראנואידי ותסלחו לי על השפה הבוטה אבל אני מרגיש שעבור בזק לקוחות שוק סיטונטאי הם אזרחים סוג ז׳
אז מבחינתי לפחות החוויה עם סלקום-נטויזיון כספק אינטרנט ותשתית היא בלתי נסבלת!!
מבחינת שירותי הטלביזיה אז כמוצר הוא עונה לי על הצרכים אבל בסלקום כשאין אינטרנט אין טלביזיה
נוסיף על כך שאין יום ללא בעיות קליטה בערוצי עידן+ שלא דורשים אינטרנט (למרות שיש לי אנטנה ראשית בגג של הבניין)
כך שלמעשה כבר שלושה שבועות אין לי ממש טלביזיה או אינטרנט מתפקד בבית
בקיצור...
יאוש ותסכול מהמצב שאיני רואה שהולך להפתר בקרוב...
מעוניין לשתף אתכם בתסכול שיש לי בהתנהלות בין סלקום-נטויזיון וחברת בזק
אני יכול כבר חודשיים עם חבילת טרפיל עם סלקום tv הכוללת אינטרנט עד 100 מגה בתשתית של בזק
מתוך החודשיים 3 שבועות אני עם אינטרנט שמתנתק כל 10 דק׳
ושאני אומר מתנתק אני לא מתכוון שהאות wifi חלש או משהו כזה אלא הסנכרון עם ה dsl נכשל כל 10 דק׳
ואני במסע מתיש בין טכנאי נטויז׳ון לטכנאי בזק כאשר כל אחד מאשים את השני שהבעיה אצלו...
עד היום היו אצלי 2 טכנאים של סלקום ו 3 טכנאים של בזק
הטכנאים של סלקום החליפו ראוטרים וחיווטו מחדש את קווי התקשרות ואף ניסו לבחון את המצב במהירות 40 מגה ובסוף אמרו שהם רואים שהבעיה בתשתית של בזק
הטכנאים של בזק הסתכלו בארון תקשרות ואמרו שהכל תקין
כרגע רק על-ידי פנייה לפניות הציבור של שתי החברות
היה ניסיון על-ידי סלקום לזמן טכנאים משתי החברות שיבואו ביחד
אבל בזק לא אישרו זאת ורק הסכימו לשלוח טכנאי בכיר לטובת העניין (טכנאי מס׳ 4 שיגיע)
אולי אני פראנואידי ותסלחו לי על השפה הבוטה אבל אני מרגיש שעבור בזק לקוחות שוק סיטונטאי הם אזרחים סוג ז׳
אז מבחינתי לפחות החוויה עם סלקום-נטויזיון כספק אינטרנט ותשתית היא בלתי נסבלת!!
מבחינת שירותי הטלביזיה אז כמוצר הוא עונה לי על הצרכים אבל בסלקום כשאין אינטרנט אין טלביזיה
נוסיף על כך שאין יום ללא בעיות קליטה בערוצי עידן+ שלא דורשים אינטרנט (למרות שיש לי אנטנה ראשית בגג של הבניין)
כך שלמעשה כבר שלושה שבועות אין לי ממש טלביזיה או אינטרנט מתפקד בבית
בקיצור...
יאוש ותסכול מהמצב שאיני רואה שהולך להפתר בקרוב...
אם אתה רוצה לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר....
תתחבר לתשתית בזק עצמאית, תראה איך פתאום הכל מסתדר מהר....
אחרי שהתחברת לכמה ימים, תתחבר שוב לסלקום ואז לא אמורה להיות בעיה.
אני יודע שזה פתרון עקום, אבל זה אם אתה רוצה לפתור את זה מהר...
אני נתקלתי בכמה וכמה לקוחות שהיו בסיטואציה דומה לשלך... וזה יכול לקרות מכל כך הרבה סיבות שלצערי אני לא חושב שמישהו כאן בפורום יכול לעזור לך. הכי טוב ומהיר זה מה שהצעתי לך...מעבר לזה אתה בידיים של חברה של אוטיסטים (סלקום) וחברה שמתחמקת משירות של לקוחות השוק הסיטונאי (בזק).
אני נתקלתי בכמה וכמה לקוחות שהיו בסיטואציה דומה לשלך... וזה יכול לקרות מכל כך הרבה סיבות שלצערי אני לא חושב שמישהו כאן בפורום יכול לעזור לך. הכי טוב ומהיר זה מה שהצעתי לך...מעבר לזה אתה בידיים של חברה של אוטיסטים (סלקום) וחברה שמתחמקת משירות של לקוחות השוק הסיטונאי (בזק).
·מה שאני מתכוון לעשות (אני לקוח ״בזק״ כבר 7 חודשים).cRaZy-BoY כתב:אם אתה רוצה לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר....
אני נתקלתי בכמה וכמה לקוחות שהיו בסיטואציה דומה לשלך... וזה יכול לקרות מכל כך הרבה סיבות שלצערי אני לא חושב שמישהו כאן בפורום יכול לעזור לך. הכי טוב ומהיר זה מה שהצעתי לך...מעבר לזה אתה בידיים של חברה של אוטיסטים (סלקום) וחברה שמתחמקת משירות של לקוחות השוק הסיטונאי (בזק)....
למזלי, לא צריך טכנאי בשביל תשתית קיימת (אלא אך-ורק טכנאי סלקוםTV), כך שאין חשש פגיעה בתשתית ע״י ״בזק״.
גם אם היה לך בזק לפני כן, זה לא פותר אותך מתקלות. בזק לפעמים מחבלים בכוונה בתשתית בשביל שלקוחות יחזרו אליהם.Tomer5755 כתב:·מה שאני מתכוון לעשות (אני לקוח ״בזק״ כבר 7 חודשים).......
למזלי, לא צריך טכנאי בשביל תשתית קיימת (אלא אך-ורק טכנאי סלקוםTV), כך שאין חשש פגיעה בתשתית ע״י ״בזק״....
הייתה לי פעם אחת שהייתי אצל לקוח שהתלונן על מהירות הורדה נמוכה. זה לקוח שעד שעבר לסלקום היה עם תשתית בזק והכל עבד יופי.... נתוני התשתית שלו היו תקינים ומעל הממוצע (הנתונים שהטכנאי בודק בדרך כלל), הבעיה היא שמהירות הגלישה בתכלס הייתה באתר בזק בסביבות ה20 מגה, הלכתי לארון תקשורת ובדקתי את מהירות הגלישה ישירות משם, קיבלתי 11 מגה, התחברת ישירות לבזק (ספק בזק לבדיקות) וקיבלתי 8 מגה (!) ישירות מהארון תקשורת. אחרי כמה ימים הלקוח התייאש וחזר לבזק...והפלא ופלא הכל עובד חלק.
היום המקרים האלו הם מאוד שכיחים אבל לצערי עדיין קורים, אי אפשר לדעת מה יהיה עד שלא תתחבר ותדע....
·מקווה לטוב.cRaZy-BoY כתב:גם אם היה לך בזק לפני כן, זה לא פותר אותך מתקלות. בזק לפעמים מחבלים בכוונה בתשתית בשביל שלקוחות יחזרו אליהם.......
הייתה לי פעם אחת שהייתי אצל לקוח שהתלונן על מהירות הורדה נמוכה. זה לקוח שעד שעבר לסלקום היה עם תשתית בזק והכל עבד יופי.... נתוני התשתית שלו היו תקינים ומעל הממוצע (הנתונים שהטכנאי בודק בדרך כלל), הבעיה היא שמהירות הגלישה בתכלס הייתה באתר בזק בסביבות ה20 מגה, הלכתי לארון תקשורת ובדקתי את מהירות הגלישה ישירות משם, קיבלתי 11 מגה, התחברת ישירות לבזק (ספק בזק לבדיקות) וקיבלתי 8 מגה (!) ישירות מהארון תקשורת. אחרי כמה ימים הלקוח התייאש וחזר לבזק...והפלא ופלא הכל עובד חלק.
היום המקרים האלו הם מאוד שכיחים אבל לצערי עדיין קורים, אי אפשר לדעת מה יהיה עד שלא תתחבר ותדע.......
כי הניתוקים מאוד מדאיגים אותי, אך מנגד-לשלם 230 ש"ח על 40מגה וקו-טלפון קווי+הטלוויזיה ב-HOT שעולה ב-230 ש"ח (כי טרם ניתקתי את המנוי, כי זו רק התנסות בסלקוםTV...) ולא רוצה להזכיר את הסללר, שמטפל כרגע...
זה פשוט מטורף....
600 ש"ח לחודש!
מה שכן, במידה והמערכת תיפגע...
אם מה שאתם מתארים פה נכון...
זה מאוד עצוב וגם לא חוקי במיוחד
אין איזה עיתונאי שרוצה לחקור את נושא השוק הסיטונאי???
כי בהחלט יש פה משהו שמריח לא טוב
אני גם לא מבין משהו...כי לאורך כל ההתנהלות פה מי שאני שם בו את האשמה זה דווקא בזק ולא סלקום
סלקום נתפסים אצלי חלשים וחסרי אונים מול בזק
אז אם כל זה נעשה כדי שאחזור להיות לקוח ישיר של בזק..אז דווקא יותר סביר שאנסה את האינטרנט אם תשתית של הוט לפני שאנסה שוב שהיות לקוח שקשור לבזק במשהו
אני גם לא מבין משהו...כי לאורך כל ההתנהלות פה מי שאני שם בו את האשמה זה דווקא בזק ולא סלקום
אז אם כל זה נעשה כדי שאחזור להיות לקוח ישיר של בזק..אז דווקא יותר סביר שאנסה את האינטרנט אם תשתית של הוט לפני שאנסה שוב שהיות לקוח שקשור לבזק במשהו
·כאמור, הבעיה היא רק בטריפל.Nash13 כתב:אם מה שאתם מתארים פה נכון...
אז אם כל זה נעשה כדי שאחזור להיות לקוח ישיר של בזק..אז דווקא יותר סביר שאנסה את האינטרנט אם תשתית של הוט לפני שאנסה שוב שהיות לקוח שקשור לבזק במשהו...
אני כרגע מנוי לסלקוםTV לטלוויזיה בלבד (Apple TV 4th פרטי) עם האינטרנט של ״בזק״... כתשתית) והכל מעולה.
השאלה מה יקרה, במידה וכאשר נשדרג לטריפל ובמידה ותהיה בעיה, אם שווה לעבור את כאב-הראש של החזרת המצב לקדמותו...
·כרגע הכל תקין.Nash13 כתב:ראיתי שיש מבצע בבזק לתשתית אינטרנט 100 מגה ב 75 ש״ח לחודש
אולי אתחבר אליהם רק לבדוק מחקרית את הטענה הזו...
אם לאחר תשלום לבזק על התשתית כל הדברים יסתדרו זה די יוכיח סופית שבזק מחבלים בכוונה בשוק הסיטונאי...
השאלה מה יקרה, כאשר אעבור לטריפל...
אם הייתי לקוח לאינטרנט של HOT (מה שהיה מ-2007 עד נובמבר 2017), אז אני יודע מה התשובה (כי מדובר בטיפול בתשתית מ-0)...
אתה מציג את זה כאילו טריפל זה תמיד ניתוקים.
לי יש טריפל, ויש מעט מאוד ניתוקים. (אחד לשבוע אולי, חוזר לבד אחרי דקה).
לא שאני מרוצה מדי, אצלי מהירות האינטרנט היא 2-3 מגה, כשהבטיחו 40.
אבל זה לא נכון להגיד שהבעיות קשורות בהכרח לטריפל.
אני על התשתית של הוט, לא של בזק.
אני על התשתית של הוט, לא של בזק.
וואו אני יודע שזו תיאורית קונספרציה
אבל התקשרו אלי עכשיו מבזק שטכנאי בכיר יגיע ב 12:00
וחצי שעה מאז השיחה שלהם פתאום הקו שלי מראה מהירות גלישה של 50mb אחרי שכל הזמן עמד על 30
וחצי שעה ואין כבר ניתוקים...
בטח יגיע הטכנאי ויגיד שהכל תקין..וחצי שעה אחרי שילך הם יחזרו אותי לניתוקים ומהירות נמוכה...
אבל התקשרו אלי עכשיו מבזק שטכנאי בכיר יגיע ב 12:00
וחצי שעה מאז השיחה שלהם פתאום הקו שלי מראה מהירות גלישה של 50mb אחרי שכל הזמן עמד על 30
וחצי שעה ואין כבר ניתוקים...
בטח יגיע הטכנאי ויגיד שהכל תקין..וחצי שעה אחרי שילך הם יחזרו אותי לניתוקים ומהירות נמוכה...
3 מגה?! חזרנו 10 שנים אחורה. מה אמרו בסלקום על המהירות המגוחכת הזאת?dmitrys כתב:אתה מציג את זה כאילו טריפל זה תמיד ניתוקים.
אני על התשתית של הוט, לא של בזק....
אני מקבל 80 מגה בבזק בינלאומי סיטונאי על תשתית בזק כשהבית במרחק של סביבות 130 מטרים מהארון ברחוב.
עדכון:ֿֿ
אז הגיע טכנאי בזק ״בכיר״ רביעי במספר
וסוף סוף הגיע למסקנה שהבעיה היא כן בתשתית של בזק מהארון תקשורת של הבניין לארון ברחוב
ופתח תקלה לצוות ״הנדסה״ של בזק
היום נודע לי שיום לאחר מכן (יום שישי) אכן הגיעו טכנאי בזק ועשו משהו ברחוב
מה שמוזר הוא
שבמהלך השישי שבת באמת חשתי שיפור והיו ניתוקים רק כל כמה שעות בניגוד לכל כמה דקות
וכבר חשבתי שאכן סוף סוף פתרו אז זה...אבל אז במוצאי שבת הניתוקים חזרו ובגדול...כל 5-10 דק׳
אני באמת באמת מיואש מבזק כבר
אני תמיד הייתי לקוח של תשתית של בזק..
אבל האם יכול להיות שלעבור לתשתית אינטרנט של הוט יפתור לי את הבעיה?
אז הגיע טכנאי בזק ״בכיר״ רביעי במספר
וסוף סוף הגיע למסקנה שהבעיה היא כן בתשתית של בזק מהארון תקשורת של הבניין לארון ברחוב
ופתח תקלה לצוות ״הנדסה״ של בזק
היום נודע לי שיום לאחר מכן (יום שישי) אכן הגיעו טכנאי בזק ועשו משהו ברחוב
מה שמוזר הוא
שבמהלך השישי שבת באמת חשתי שיפור והיו ניתוקים רק כל כמה שעות בניגוד לכל כמה דקות
וכבר חשבתי שאכן סוף סוף פתרו אז זה...אבל אז במוצאי שבת הניתוקים חזרו ובגדול...כל 5-10 דק׳
אני באמת באמת מיואש מבזק כבר
אני תמיד הייתי לקוח של תשתית של בזק..
אבל האם יכול להיות שלעבור לתשתית אינטרנט של הוט יפתור לי את הבעיה?
גם לי היה מיקום עם תשתית לא יציבה של בזק.
הםא פשוט לא פתרו את זה.
לפני חודש עברתי להוט.
תענוג מאז (מבחינת יציבות).
חבילת ה- 200 של הוא עם Upload של 5 זה פשוט תענוג.
אם הוט היו חכמים היו מנגנים הרבה יותר על הקטע הזה שיש להם יכולת לספק Upload גבוה.
הםא פשוט לא פתרו את זה.
לפני חודש עברתי להוט.
תענוג מאז (מבחינת יציבות).
חבילת ה- 200 של הוא עם Upload של 5 זה פשוט תענוג.
אם הוט היו חכמים היו מנגנים הרבה יותר על הקטע הזה שיש להם יכולת לספק Upload גבוה.
תגיש תלונה דרך תלונות הציבור לצרכנות. אני חושב שזה בכתובת הזו:
http://www.consumers.org.il/
או זה:
http://www.emun.org/
הם מפחדים מהם פחד מוות....
כמו שכבר אמרתי לך, אם אתה רוצה להנות ממחיר הטריפל אז אתה יכול גם להתחבר ישירות לבזק ואז להתנתק.
אם כבר אתה לא בעניין המחיר אז מין הסתם שמעבר לתשתית הוט תפתור את הבעיה.
תבקש החזר כספי ופיצוי על כל הסיפור הזה..... אל תוותר להם. (הם גם תובעים את בזק על הדברים האלה, אז אל תרגיש רע)
http://www.consumers.org.il/
או זה:
http://www.emun.org/
הם מפחדים מהם פחד מוות....
כמו שכבר אמרתי לך, אם אתה רוצה להנות ממחיר הטריפל אז אתה יכול גם להתחבר ישירות לבזק ואז להתנתק.
אם כבר אתה לא בעניין המחיר אז מין הסתם שמעבר לתשתית הוט תפתור את הבעיה.
תבקש החזר כספי ופיצוי על כל הסיפור הזה..... אל תוותר להם. (הם גם תובעים את בזק על הדברים האלה, אז אל תרגיש רע)