זה עדיין לא LAYOUT סופי. המלצות לשינויים, תוספות ולינקים בכל איזור בהחלט רצויים.
זה חלק ממקצה שיפורים שהאתר עבר (לרוב מאחורי הקלעים). שינויים נוספים כוללים סימון למי שלא LOGGED IN עבור תמונות בשרשורים (עד היום הם אפילו לא ראו שיש תמונות, כרגע יש להם סימון שיש תמונה אבל שצריך לעשות LOGIN בשביל לראותה).
תוספת נוספת בצד כל מאמר יש לינק ל-DIGG ול-DEL.ICIO.US (כן כן, אף אחד בארץ לא מבין על מה אני מדבר, זה בסדר...)
המלצה נוספת (קצת אחרת) - האם אפשר להוסיף שבפורום כאשר אני עומד ומצביע על כותרת של שרשור מסויים אז תפתח לי מין בועה
שבה רשום התוכן של פותח השרשור?
זה יהיה נוח מאוד ולא נצטרך לפתוח את השרשור בכדי לבדוק אם הוא מעניין אותנו...
את התכונה הזו ניתן לראות בפורום פולגז (אופנועים).
goodoffer כתב:המלצה נוספת (קצת אחרת) - האם אפשר להוסיף שבפורום כאשר אני עומד ומצביע על כותרת של שרשור מסויים אז תפתח לי מין בועה
עוד הצעה (תחשבו אם זה הגיוני). כאשר משתמשים ב- "הודעות אחרונות" שלחיצה על שם השירשור תביא אותך לסוף השירשור ולא לדף הראשון (יותר קל ללחוץ כי זה לינק גדול).
aloni כתב:עוד הצעה (תחשבו אם זה הגיוני). כאשר משתמשים ב- "הודעות אחרונות" שלחיצה על שם השירשור תביא אותך לסוף השירשור ולא לדף הראשון (יותר קל ללחוץ כי זה לינק גדול).
...
אתה יכול לעבור לעמוד האחרון באופן ישיר... אם יש יותר מעמוד אחד יש לך
[ עבור לעמוד: 1 ... 224, 225, 226 ]
זה עדיין לא LAYOUT סופי. המלצות לשינויים, תוספות ולינקים בכל איזור בהחלט רצויים.
זה חלק ממקצה שיפורים שהאתר עבר (לרוב מאחורי הקלעים). שינויים נוספים כוללים סימון למי שלא LOGGED IN עבור תמונות בשרשורים (עד היום הם אפילו לא ראו שיש תמונות, כרגע יש להם סימון שיש תמונה אבל שצריך לעשות LOGIN בשביל לראותה).
תוספת נוספת בצד כל מאמר יש לינק ל-DIGG ול-DEL.ICIO.US (כן כן, אף אחד בארץ לא מבין על מה אני מדבר, זה בסדר...)
...
עופר,
יפה, אך לדאתי הכיתוב "דגג את זה" קצת מגוחך, ויותר חמור, לא לגמרי מובן.
כתוב פשוט Digg it.
מי שמכיר את זה, מכיר את זה באנגלית..
הרי לא כתבת גם ט.עי.ם:-)
1. לגבי הבועה, זה טכנית אפשרי אבל דורש AJAX, וזה משהו שהוא מעט מעל יכולותי בעת הזו (מסובך למדי לביצוע)
2. לגבי הודעות חדשות בריבועים, אנחנו עדיין עובדים על זה, צריך לחשוב איפה זה יכול להתאים...
3. ברשימה של הפורום אני מעדיף שלא לקפוץ לעמוד האחרון כי זה פשוט לא אינטואיטיבי ולא מבוצע כך בשום מקום אחר, בצד שמאל של רשימת השרשורים יש את שם הכותב האחרון ולידו ריבועון (לבן או כתום). לחץ עליו ואתה בעמוד האחרון והשרשור האחרון תמיד.
תוספת לתשובה של עפר לבקשה של אלוני, בכותרת השירשור יש ריבוע לידו כתום שרשום שם "לחדשה".
לחיצה על זה תעביר אותך להודעה הראשונה שלא קראת בשירשור הזה. זה הרבה יותר יעיל מלהקפיץ אותך לעמוד האחרון, כי מה אם מהפעם האחרונה שביקרת נוספו כמה עמודים?
goodoffer כתב:המלצה נוספת (קצת אחרת) - האם אפשר להוסיף שבפורום כאשר אני עומד ומצביע על כותרת של שרשור מסויים אז תפתח לי מין בועה
...
למה?
פשוט אם אתה רואה הודעה שמחבר השרשור הוא אלוני, אל תכנס..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2