האם קיים פתרון חינמי לצרוך טלויזיה מהרשת?
שלום לכולם
בוחן אפשרויות לנטישה של יס, ואני מתלבט
האם קיים פתרון נוח ויעיל לצרוך את ערוצי עידן פלוס OTT?
אם אני מבין נכון, השחקנית החדשה, טריפל סי, משדרת את ערוצי עידן פלוס על הרשת, מה שאומר שקיימת דרך "לצרוך" את הערוצים (או שהיא משדרת את הערוצים רק אצלה בענן? וכל משתמשי הקצה צורכים מהענן שלה?)
אני מכיר את ההרחבה israelive שיש בקודי, אבל לפי מה שראיתי יש משהו כמו 6 ערוצי 2, שחלקם משדרים בימים כאלה, חלקם באחרים, וחלקם רק חדשות, והכל מפוזר ולא נוח
האם יש משהו חליפי ונוח?
מחפש פתרון קל לצפייה חינמית בערוץ 22 ו 10 על גבי האינטרנט
תודה
בוחן אפשרויות לנטישה של יס, ואני מתלבט
האם קיים פתרון נוח ויעיל לצרוך את ערוצי עידן פלוס OTT?
אם אני מבין נכון, השחקנית החדשה, טריפל סי, משדרת את ערוצי עידן פלוס על הרשת, מה שאומר שקיימת דרך "לצרוך" את הערוצים (או שהיא משדרת את הערוצים רק אצלה בענן? וכל משתמשי הקצה צורכים מהענן שלה?)
אני מכיר את ההרחבה israelive שיש בקודי, אבל לפי מה שראיתי יש משהו כמו 6 ערוצי 2, שחלקם משדרים בימים כאלה, חלקם באחרים, וחלקם רק חדשות, והכל מפוזר ולא נוח
האם יש משהו חליפי ונוח?
מחפש פתרון קל לצפייה חינמית בערוץ 22 ו 10 על גבי האינטרנט
תודה
- AvnerdeShalit
-
- טרול

- תגובות: 120
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אם כבר עידן פלוס אז גרסה2 של DVBT
לאיכות פול HD ולקליטה של שאר הערוצים שרוצים להוסיף לשם
לאיכות פול HD ולקליטה של שאר הערוצים שרוצים להוסיף לשם
@benny123
אכן לא התעסקתי הרבה עם התוסף, אנסה לעשות מה שהצעת
ובקשר למציעים של עידן פלוס, האנטנה הפנימית לא קולטת בכלל, ואני ממש לא רוצה להתחיל להעביר חוטים החוצה לאנטנה חיצונית...
בקשר לאנטנה על גג הבניין, נראה שיס השתלטו עליה, ובבניין של 20 קומות אני לא הולך להתחיל מאבק עם הועד נגד יס, אז פשוט ויתרתי
אכן לא התעסקתי הרבה עם התוסף, אנסה לעשות מה שהצעת
ובקשר למציעים של עידן פלוס, האנטנה הפנימית לא קולטת בכלל, ואני ממש לא רוצה להתחיל להעביר חוטים החוצה לאנטנה חיצונית...
בקשר לאנטנה על גג הבניין, נראה שיס השתלטו עליה, ובבניין של 20 קומות אני לא הולך להתחיל מאבק עם הועד נגד יס, אז פשוט ויתרתי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אין קשר בין האנטנה של עידן+ לבין הצלחת של יס. אלו הם שני דברים שונים לגמרי. יס לא תפיק שום תועלת מהאנטנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- AvnerdeShalit
-
- טרול

- תגובות: 120
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אם לא הבנת
הוא רשם שהוא לא מעוניין להעביר כבל אל מחוץ לדירה לאנטנה חיצונית לעידן פלוס
אני משאר שהוועד בית שלו לא מרשה לו לעשות את זה בטענה לחריגת בניה
הוא רשם שהוא לא מעוניין להעביר כבל אל מחוץ לדירה לאנטנה חיצונית לעידן פלוס
אני משאר שהוועד בית שלו לא מרשה לו לעשות את זה בטענה לחריגת בניה
@pixies
·
יכול להיות שאני פשוט לא מבין משהו
אבל לפי מה שהבנתי יס משתלטים על התשתית החוטית של הבניין, שקיימת בשביל חיבור לאנטנה
כלומר, אי אפשר להגיע לאנטנה, כי החוטים שעוברים בבניין משמשים את יס, ולא את "עידן פלוס" כביכול
חיפשתי בארון התקשורת מפצל נוסף למפצל הקיים ולא מצאתי, כלומר המפצל היחידי שקיים שם, משמש את יס
יכול להיות שיש משהו שאני מפספס?
ובקשר לחריגות בניה וכו, אני יותר מפחד מאישתי מאשר מחריגות בניה
להעביר כבל וחוטים לא בא בחשבון
·
יכול להיות שאני פשוט לא מבין משהו
אבל לפי מה שהבנתי יס משתלטים על התשתית החוטית של הבניין, שקיימת בשביל חיבור לאנטנה
כלומר, אי אפשר להגיע לאנטנה, כי החוטים שעוברים בבניין משמשים את יס, ולא את "עידן פלוס" כביכול
חיפשתי בארון התקשורת מפצל נוסף למפצל הקיים ולא מצאתי, כלומר המפצל היחידי שקיים שם, משמש את יס
יכול להיות שיש משהו שאני מפספס?
ובקשר לחריגות בניה וכו, אני יותר מפחד מאישתי מאשר מחריגות בניה
להעביר כבל וחוטים לא בא בחשבון
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם מדובר בבניין ישן, זאת כנראה בעייה.
אם מדובר בבניין מודרני, אין שום בעייה להעביר כבלים נוספים, יש בד"כ בין הקומות צינורות עבים למדי עם הרבה מקום פנוי.
אבל, שוב, לא נסבך אותך. אם אתה לא צרכן כבד של ערוצי עידן+, דרך קודי עם הרחבת ישראלייב של בני אפשר לצפות בערוצים באיכות סבירה עד סבירה מינוס ובממשק נוח ואינטואיטיבי.
אם אתה צרכן כבד, הייתי ממליץ בכל זאת לשקול קליטה של ערוצי עידן+ דרך DVB-T/T2, שם איכות התמונה טובה יותר.
אם מדובר בבניין מודרני, אין שום בעייה להעביר כבלים נוספים, יש בד"כ בין הקומות צינורות עבים למדי עם הרבה מקום פנוי.
אבל, שוב, לא נסבך אותך. אם אתה לא צרכן כבד של ערוצי עידן+, דרך קודי עם הרחבת ישראלייב של בני אפשר לצפות בערוצים באיכות סבירה עד סבירה מינוס ובממשק נוח ואינטואיטיבי.
אם אתה צרכן כבד, הייתי ממליץ בכל זאת לשקול קליטה של ערוצי עידן+ דרך DVB-T/T2, שם איכות התמונה טובה יותר.
@pixies
·
תראה, כמובן שהייתי מעדיף עידן פלוס עם קליטה טובה מהגג, או לפחות מהסלון
אבל בקשר לאנטנה בסלון ניסיתי, וזה לא עובד.
בקשר לאנטנה של הגג, אני לא יודע איך להעביר כבלים, כי אין לי מושג מאיפה מתחברים לאנטנה של הגג
הבניין מודרני, אבל לא יודע בוודאות שיש אנטנה על הגג
אני רואה רק מפצל אחד בארון תקשורת הקומתי, והוא שייך ליס
חוץ ממנו לא ראיתי עוד מפצל
אתה טוען שאני יכול להתחבר לקומות אחרות אולי?
מה שאני חשבתי שקרה זה שהתשתית הקומתית קיימת, ויס פשוט ניתקו אותה מהאנטנה של הגג, וחיברו לצלחת שלהם, ככה זה חוסך להם להעביר חוטים לכל הבניין, כי החוטים כבר קיימים
אם אתה יודע להסביר לי מה לעשות אני אשמח
·
תראה, כמובן שהייתי מעדיף עידן פלוס עם קליטה טובה מהגג, או לפחות מהסלון
אבל בקשר לאנטנה בסלון ניסיתי, וזה לא עובד.
בקשר לאנטנה של הגג, אני לא יודע איך להעביר כבלים, כי אין לי מושג מאיפה מתחברים לאנטנה של הגג
הבניין מודרני, אבל לא יודע בוודאות שיש אנטנה על הגג
אני רואה רק מפצל אחד בארון תקשורת הקומתי, והוא שייך ליס
חוץ ממנו לא ראיתי עוד מפצל
אתה טוען שאני יכול להתחבר לקומות אחרות אולי?
מה שאני חשבתי שקרה זה שהתשתית הקומתית קיימת, ויס פשוט ניתקו אותה מהאנטנה של הגג, וחיברו לצלחת שלהם, ככה זה חוסך להם להעביר חוטים לכל הבניין, כי החוטים כבר קיימים
אם אתה יודע להסביר לי מה לעשות אני אשמח
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כאמור, אין שום בעייה להעביר כבלים נוספים. לא צריך לעשות עבודה כלשהי של חציבה מורכבת, אלא רק להשחיל אותם בצינורות העבים שבין הקומות.
לגבי הציוד שמסביב, אם אתה היחיד שמתעניין בקליטת עידן+, רוב הסיכויים שאתה פשוט יכול להתחבר ישירות לאנטנה דרך הכבלים הארוכים וזה יעבוד מצויין. עבור יותר מדייר אחד, יש צורך במפצל/מגבר. בד"כ מדובר בהוצאה צנועה יחסית. אפשר לבד עם קצת סבלנות וחוש טכני, ואפשר כמובן להזמין טכנאי אנטנות.
לגבי הציוד שמסביב, אם אתה היחיד שמתעניין בקליטת עידן+, רוב הסיכויים שאתה פשוט יכול להתחבר ישירות לאנטנה דרך הכבלים הארוכים וזה יעבוד מצויין. עבור יותר מדייר אחד, יש צורך במפצל/מגבר. בד"כ מדובר בהוצאה צנועה יחסית. אפשר לבד עם קצת סבלנות וחוש טכני, ואפשר כמובן להזמין טכנאי אנטנות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האמת שזה ממש לא מסובך כמו שאתה חושב.
בכל מקרה, לדעתי בניין של 21 קומות חייב שתהיה לו תשתית מסודרת לקליטת עידן+, במיוחד כשכבר יש שידורי נסיון ב-HD של ערוץ 1 ("כאן"), וייתכן שיהיו גם עבור קשת, רשת וערוץ 10. דרוש את זה מועד הבית.
בכל מקרה, לדעתי בניין של 21 קומות חייב שתהיה לו תשתית מסודרת לקליטת עידן+, במיוחד כשכבר יש שידורי נסיון ב-HD של ערוץ 1 ("כאן"), וייתכן שיהיו גם עבור קשת, רשת וערוץ 10. דרוש את זה מועד הבית.