מחפש המלצה ומקום לרכישה על מאוורר תקרה
ראשית ראיתי שיש פה טרד על מאוורירי תקרה אבל הוא מלפני שנה, ולא רציתי להקפיץ אותו
אני רוצה לקנות מאוורר תקרה לחדר שינה ולחדרי הילדים קפצתי לסטאר ביפו כי אמרו לי שהם הכי טובים ,באמת דברים יפים
אבל מחירים מטורפים , הדגם שאישתי רוצה עולה כמעט 2000 ש"ח וזה נראה לי מטורף אז ירדתי מהנושא .
במקרה הייתי צריך משהו מאייס וקפצתי לקנות וראיתי מאווררי ווסטינגהאוס ב400-500 ש"ח
ויש להם אפילו 10 שנים אחריות
השאלה אם באמת שווה להשקיע ולקנות מאוורר של סטאר או שגם הזולים יותר מספיקים ובלי קשר אשמח להמלצה ממישהו שיש לו ויכול לכוון אותי היכן כדאי לרכוש
תודה מראש
אני רוצה לקנות מאוורר תקרה לחדר שינה ולחדרי הילדים קפצתי לסטאר ביפו כי אמרו לי שהם הכי טובים ,באמת דברים יפים
אבל מחירים מטורפים , הדגם שאישתי רוצה עולה כמעט 2000 ש"ח וזה נראה לי מטורף אז ירדתי מהנושא .
במקרה הייתי צריך משהו מאייס וקפצתי לקנות וראיתי מאווררי ווסטינגהאוס ב400-500 ש"ח
ויש להם אפילו 10 שנים אחריות
השאלה אם באמת שווה להשקיע ולקנות מאוורר של סטאר או שגם הזולים יותר מספיקים ובלי קשר אשמח להמלצה ממישהו שיש לו ויכול לכוון אותי היכן כדאי לרכוש
תודה מראש
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יותר זול להזמין דרך אתר האינטרנט של הום-סנטר. אתה אוסף את זה מאיזה סניף שתבחר תוך יום.BOCHMAN כתב:שווה להשקיע לי יש בכל חדר ווסטינגהאוס עם 6 כנפיים מאוד שקט מופעל כל לילה (טוב גם נגד יתושים), נקנה בהום סנטר (בעזרת כרטיס חבר)....
מאוורר מעולה!
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!