אני מחפש את חבילת האינטרנט הכי משתלמת...
-
NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
ראיתי באתר כמה-זה שחבילת ספק+תשתית אצל פרטנר/012 מובייל (הם מספקים את אותו הספק, לא?) עולה 85 שח ל100gb. אין פחות מזה בפחות כסף? 40gb? זה המינימום שמספיק לי... השאלה אם הספק שלהם עושה בעיות ואם הקליטה של האינטרנט שלהם טובה יותר מ/כמו של בזק?
כרגע אבא משלם על חבילת ספק+תשתית ב120 שח אצל בזק אם אני לא טועה. אני חושב שהוא משלם אפילו יותר... מדובר ב40gb.
אגב, הבנתי גם שיש לפרטנר ראוטר שעובד על תדר הדור הרביעי? איך זה עובד? מה היתרונות ומה החסרונות והאם למישהו יש נסיון בזה? אם כן, איך מהירות הגלישה?
אם יש עוד הצעות משתלמות אשמח לשמוע.
כרגע אבא משלם על חבילת ספק+תשתית ב120 שח אצל בזק אם אני לא טועה. אני חושב שהוא משלם אפילו יותר... מדובר ב40gb.
אגב, הבנתי גם שיש לפרטנר ראוטר שעובד על תדר הדור הרביעי? איך זה עובד? מה היתרונות ומה החסרונות והאם למישהו יש נסיון בזה? אם כן, איך מהירות הגלישה?
אם יש עוד הצעות משתלמות אשמח לשמוע.
נערך לאחרונה על ידי NetanelAzu ב 20/05/2017 3:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני יכול להמליץ על אקספון כספק טוב וזול. יש להם ספק+תשתית ב-69 ש"ח. קח בחשבון שאם אתה משכיר ציוד מבזק תצטרך להחזיר אותו ולקנות ציוד משלך או להשכיר ציוד מאקספון (אני חושב שיש אופציה כזו אבל היא עולה נגיד 10 ש"ח לחודש - לא בטוח כי לי יש ציוד משלי).
שווה גם לעבור על הכמה עמודים האחרונים של שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?? (תזכור לקפוץ לסוף).
אין לי ניסיון אישי עם פרטנר ובטח לא בחיבור סלולרי לבית. אני חושב שאם אין לך סיבה טובה (נגיד תשתית ממש לא יציבה גם בבזק וגם בהוט) עדיף חיבור קרקעי.
שווה גם לעבור על הכמה עמודים האחרונים של שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?? (תזכור לקפוץ לסוף).
אין לי ניסיון אישי עם פרטנר ובטח לא בחיבור סלולרי לבית. אני חושב שאם אין לך סיבה טובה (נגיד תשתית ממש לא יציבה גם בבזק וגם בהוט) עדיף חיבור קרקעי.
-
NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

הבנתי שההתקנה/הרישום/התהליך לוקח זמן אם מצטרפים לאקספון... והם באמת טובים?
מה לגבי נטוויז'ן? חלק טוענים שהם השתפרו...? הראוטר שהם מביאים שונה בין אם אני עושה טריפל של סלקום ובין אם אני מצטרף בנפרד? ובין אם מדובר ב40mb או 100mb?
מה לגבי נטוויז'ן? חלק טוענים שהם השתפרו...? הראוטר שהם מביאים שונה בין אם אני עושה טריפל של סלקום ובין אם אני מצטרף בנפרד? ובין אם מדובר ב40mb או 100mb?
·NetanelAzu כתב:הבנתי שההתקנה/הרישום/התהליך לוקח זמן אם מצטרפים לאקספון... והם באמת טובים?
מה לגבי נטוויז'ן? חלק טוענים שהם השתפרו...? הראוטר שהם מביאים שונה בין אם אני עושה טריפל של סלקום ובין אם אני מצטרף בנפרד? ובין אם מדובר ב40mb או 100mb?...
אני כבר שנה לקוח של אקספון בסיטונאי ועדיין לא הייתה לי תקלה או שום צורך להתקשר למוקד מעבר להתחברות הראשונית לקבל user. אז אני לא יכול להגיד לך בנוגע לאיכות השירות שם. מה שכן אני יכול להגיד לך זה שיש לי אחלה חיבור לשרתים בגרמניה ובצרפת (50-60ms), הראוטינג מאוד איכותי ואני יכול לבדוק לך trace אם אתה רוצה לדברים שאתה משתמש בהם.
המקסימום שאני יכול איפה שאני גר על תשתית בזק זה 70 מגה ובפועל אני מקבל 67~ עם 018אקספון.
היום אתה יכול לעבור בין ספקיות בדקות, תקנה ראוטר עצמאי משלך ופשוט תתחיל לבדוק את החברות.
-
NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

אתם מפתיעים לטובה. בהתחלה היה לי די מחשיד שאקספון זולים כל כך אז לא העזתי להתקרב...
בטוח שלא ניתן למצוא הצעה יותר משתלמת מזו? כנראה שאצטרף אליהם... רק מקווה שלא אתחרט.
לגבי קניית ראוטר, אני לא בטוח שזה משתלם/ישתלם לי בעתיד... כל כמה זמן מתחדשים ומתקדמים עם ראוטרים טובים ומתקדמים יותר ואז את הראוטר הישן אזרוק לפח?... חושב שעדיף להשכיר את מה שיש לחברה להציע... תקנו אותי אם אתם חושבים שאני חושב לא נכון... אולי גם בקרוב תהיה טכנולוגייה חדישה...
ואני גם לא ממש יודע איך להתעסק עם זה ואיך זה בדיוק עובד אם הראוטר לא מטעם החברה...
בטוח שלא ניתן למצוא הצעה יותר משתלמת מזו? כנראה שאצטרף אליהם... רק מקווה שלא אתחרט.
לגבי קניית ראוטר, אני לא בטוח שזה משתלם/ישתלם לי בעתיד... כל כמה זמן מתחדשים ומתקדמים עם ראוטרים טובים ומתקדמים יותר ואז את הראוטר הישן אזרוק לפח?... חושב שעדיף להשכיר את מה שיש לחברה להציע... תקנו אותי אם אתם חושבים שאני חושב לא נכון... אולי גם בקרוב תהיה טכנולוגייה חדישה...
ואני גם לא ממש יודע איך להתעסק עם זה ואיך זה בדיוק עובד אם הראוטר לא מטעם החברה...
@NetanelAzu
·
לגבי מודם/ראוטר שמתאימים לתשתית של בזק בהחלט יותר שווה לדעתי קחת ציוד פרטי. הציוד שאתה מקבל בהשכרה לא בדיוק הכי איכותי (הם מחפשות לחסוך איפה שאפשר) וכרגיל תקבל ביצועים יותר טובים מציוד פרטי וכמובן את הגמישות לעבור בין ספקים בקלות. אם אין לך דרישות גבוהות גם מודם ראוטר זול יחסית כמו ה-tplink 9970 יספק אותך (כ-250 ש"ח).
מבחינת טכנלוגיות, תבדיל בין רכיב הראוטר שם הדבר העיקרי שמתקדם זה התקן של האלחוטי 802.11g/n/ac שלפי ההיסטוריה יש תקן חדש בערך כל 5 שנים, והמודם שנותן לך את החיבור לתשתית של בזק ושם עוד יותר קשה לשדרג טכנולוגיה. מה שכן אם אתה עובר לתשתית אחרת (הוט, סיב וכו') המודם לא יהיה רלוונטי אבל תמיד תוכל לנטרל את המודם ולהשתמש במודם/ראוטר שקנית כראוטר בלבד. באופן דומה אם אתה קונה מודם/ראוטר מסוים היום ובעתיד ביצועי האלחוטי לא מספקים אותך תוכל תמיד להפוך אותו למודם בלבד ולחבר אליו ראוטר חדש יותר.
·
לגבי מודם/ראוטר שמתאימים לתשתית של בזק בהחלט יותר שווה לדעתי קחת ציוד פרטי. הציוד שאתה מקבל בהשכרה לא בדיוק הכי איכותי (הם מחפשות לחסוך איפה שאפשר) וכרגיל תקבל ביצועים יותר טובים מציוד פרטי וכמובן את הגמישות לעבור בין ספקים בקלות. אם אין לך דרישות גבוהות גם מודם ראוטר זול יחסית כמו ה-tplink 9970 יספק אותך (כ-250 ש"ח).
מבחינת טכנלוגיות, תבדיל בין רכיב הראוטר שם הדבר העיקרי שמתקדם זה התקן של האלחוטי 802.11g/n/ac שלפי ההיסטוריה יש תקן חדש בערך כל 5 שנים, והמודם שנותן לך את החיבור לתשתית של בזק ושם עוד יותר קשה לשדרג טכנולוגיה. מה שכן אם אתה עובר לתשתית אחרת (הוט, סיב וכו') המודם לא יהיה רלוונטי אבל תמיד תוכל לנטרל את המודם ולהשתמש במודם/ראוטר שקנית כראוטר בלבד. באופן דומה אם אתה קונה מודם/ראוטר מסוים היום ובעתיד ביצועי האלחוטי לא מספקים אותך תוכל תמיד להפוך אותו למודם בלבד ולחבר אליו ראוטר חדש יותר.
לפי דעתי פשוט תעבור לאקספון ותנסה אותם- מבסוט? תישאר. לא מבסוט? תעזוב. כיום אין התחייבות לשום חברה. אין מה לדאוג מבחינת מעברים, עשיתי מעברים כאלו אין ספור פעמים
לגבי ציוד, אתה צריך מודם וראוטר כמו שערן כתב. לי אישית היה כבר ראוטר מימי השחורים שהייתי מחובר ל- HOT והייתי צריך ראוטר נורמלי ולא ההוטבוקס, אז הייתי צריך לרכוש רק מודם בכ 110 ש"ח מאיביי.
אם הדרישות שלך רגילות ולא מטורפות / בית גדול לך על מודם+ראוטר שתוכל לעבור בעזרתו לכל חברה בלי לשלם כסף ולהשתגע
נ"ב הציוד שהספקיות מביאות זוועה ואין מה להשוות בין ציוד פרטי שאתה רוכש לציוד שמקובל לקבל מהתשתית (דרך אגב אם תרצה להתחבר לאקספון תהיה חייב לרכוש ציוד פרטי, הם לא מספקים לבד)
לגבי ציוד, אתה צריך מודם וראוטר כמו שערן כתב. לי אישית היה כבר ראוטר מימי השחורים שהייתי מחובר ל- HOT והייתי צריך ראוטר נורמלי ולא ההוטבוקס, אז הייתי צריך לרכוש רק מודם בכ 110 ש"ח מאיביי.
אם הדרישות שלך רגילות ולא מטורפות / בית גדול לך על מודם+ראוטר שתוכל לעבור בעזרתו לכל חברה בלי לשלם כסף ולהשתגע
נ"ב הציוד שהספקיות מביאות זוועה ואין מה להשוות בין ציוד פרטי שאתה רוכש לציוד שמקובל לקבל מהתשתית (דרך אגב אם תרצה להתחבר לאקספון תהיה חייב לרכוש ציוד פרטי, הם לא מספקים לבד)
-
NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

אין לי כל כך הבנה בסוגי מודמים/ראוטרים(מה ההבדל בין ראוטר למודם?) וכיצד לתפעל ולהעביר את עצמי מחברה לחברה באמצעות רישום כלשהו או משהו שצריך לעשות בראוטר... תוכלו אולי להסביר לי או להפנות אותי לשרשור שמסביר ומפרט על הנושא וגם אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר ספציפי סטנדרטי מתקדם יחסית, נוח לתפעול, אמין וזול (בסביבות ה300 שקל או פחות- אם אני לא טועה אין צורך להשקיע יותר מזה?) שיתאים למהירות 40/100mb?
כשיש לי בעיה עם הראוטר, למי אני פונה? אני אמור להסתדר בעצמי?
ואם אני בעצם מביא ראוטר משלי ויש לי תשתית של בזק (שעליה אני יכול לשלם בנפרד?), אז על מה אני בדיוק משלם לאקספון? יש להם חשיבות במהירות שניתנת לי, או שהתשתית של בזק אחראית על כך? מה אקספון בעצם מביאים לי? הרי הראוטר זה הספק, לא?
יש ראוטרים שמותאמים לתשתית של בזק בלבד? תוכלו להסביר לגבי העניין הזה (או להפנות...)? ראוטר חייב להתאים או לתשתית של בזק או לשל הוט ולא גם וגם? בעקרון גם ככה אני לא רואה צורך בלעבור לתשתית של הוט, אבל אם אולי במקרה תתקבל החלטה לעבור תשתית...
אני מעוניין לדעת כל מה שאני צריך לדעת, תודה מראש על העזרה.
כשיש לי בעיה עם הראוטר, למי אני פונה? אני אמור להסתדר בעצמי?
ואם אני בעצם מביא ראוטר משלי ויש לי תשתית של בזק (שעליה אני יכול לשלם בנפרד?), אז על מה אני בדיוק משלם לאקספון? יש להם חשיבות במהירות שניתנת לי, או שהתשתית של בזק אחראית על כך? מה אקספון בעצם מביאים לי? הרי הראוטר זה הספק, לא?
יש ראוטרים שמותאמים לתשתית של בזק בלבד? תוכלו להסביר לגבי העניין הזה (או להפנות...)? ראוטר חייב להתאים או לתשתית של בזק או לשל הוט ולא גם וגם? בעקרון גם ככה אני לא רואה צורך בלעבור לתשתית של הוט, אבל אם אולי במקרה תתקבל החלטה לעבור תשתית...
אני מעוניין לדעת כל מה שאני צריך לדעת, תודה מראש על העזרה.
NetanelAzu אפשר להגיד שמודם מביא לך גישה לאינטרנט וראוטר נותן את האפשרות לחבר מספר התקנים לאותו חיבור אינטרנטי ובנוסף חיבור אלחוטי (WIFI)
אפשר לקנות מודם+ראוטר משולב כמו שeran405 צירף לינק מעליי לרשימה של התקני מודם - ראוטר מומלצים http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_R ... Router.htm (מומלץ לשלוח כאן את הדגם ולבקש חוות דעת, אינני בקיא בהתקנים המומלצים כיום אך יש בפורום אנשים שמבינים בטוח יותר טוב ממני והם יוכלו לעזור לך בנושא)
אקספון מספקים חיבור שכולל אתבזק כלומר תשתית בזק + ספקית אקספון
לשאלתך הציוד מותאם לתשתית בזק בלבד ולא תתאים להוט. הוט מספקת מודם ותוכל לחבר את הראוטר שלך בתור ראוטר במידה ותרצה לעבור אליהם בעתיד
לגבי תקלות בציוד- זה נדיר שקורה בציוד של היום.אם כן אני מאמין שתיתכן תמיכה מאוד בסיסית מצד הספקית
בהצלחה
אפשר לקנות מודם+ראוטר משולב כמו שeran405 צירף לינק מעליי לרשימה של התקני מודם - ראוטר מומלצים http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_R ... Router.htm (מומלץ לשלוח כאן את הדגם ולבקש חוות דעת, אינני בקיא בהתקנים המומלצים כיום אך יש בפורום אנשים שמבינים בטוח יותר טוב ממני והם יוכלו לעזור לך בנושא)
אקספון מספקים חיבור שכולל אתבזק כלומר תשתית בזק + ספקית אקספון
לשאלתך הציוד מותאם לתשתית בזק בלבד ולא תתאים להוט. הוט מספקת מודם ותוכל לחבר את הראוטר שלך בתור ראוטר במידה ותרצה לעבור אליהם בעתיד
לגבי תקלות בציוד- זה נדיר שקורה בציוד של היום.אם כן אני מאמין שתיתכן תמיכה מאוד בסיסית מצד הספקית
בהצלחה
שמע אני יגיד לך את זה ככה
משתלם ואיכות ולא הולכים ביחד
ואני אומר את זה מנסיון
אחרי שהתנתקתי מהוט עברתי לבזק
תשתית 40/3 אם ספק 014 כל עוד היתי
מנוי ישירות לבזק ולבזק בנלאומי הכל היה סבבה
אפס תקלות מהירויות העלאה והורדה לפי המנוי שלי
הכל פיקס אחרי תקופה מסויימת החלטתי לנסות את השוק
הסיטונאי אז עברתי את הקו ל 018 חודש וחצי מאז המעבר
הכל היה סבבה עד שיום אחד נפל האינטרנט התקשרתי ל 018
לתמיכה טכנית שמעו ככה וככה עשו בדיקות מפה לשם אין לא
לא מצליחים לשים אותי על 40/3 המהירויות בזמן התקלה שקבלתי
זה היה 8 מגה הורדה 32 קילובייט העלאה
אחרי כמה ימים פתאום חזר ה 40/3 בלי שהזזתי אצבע
אחרי שבוע שוב נפל אז החליטו ב 018 לשלוח טכנאי
חיצוני עכשיו אני היתי במעקב אם הגיע טכנאי או לא
לא טכנאי לא דובים ולא יער
אחרי שבוע מתקשרים אלי מ 018 אומרים לי היה טכנאי לבדוק
את הקו בדק את הקו הקו נצמא תקין עד התיבה
אם אתה רוצה טכנאי יש לך אפשרות או להזמין טכנאי בעלות של 250 שח
או שתזמין חשמלאי פרטי עכשיו אני יודע שהקו שלי תקין בבית כי המקסימום
שיכולתי לקבל בקו שלי מבחינת סנכרון זה 74 מגה בהורדה 35 מגה בהעלאה
אז אני יודע שמחרטטים אותי אמרתי להם אין בעיה לא רוצה טכנאי לא נעליים
התקשרתי לבזק אמרתי להם אני רוצה לנייד קו שלי חזרה לבזק
אמרו אין בעיה נתנו לי חבילה עד 100 מגה כולל ספק במשהו כמו 105 שח
לא זוכר בדיוק אחרי ניוד בום אני מקבל הורדה של 65 והעלאה של 3 בלי שום בעיות
גם ראוטר קבלתי חינם לשנתיים
כרגע אני מקבל 50/3 בגלל שלפני שבוע קבלן שעובד ברחוב ליד הבית
קרע לי את הכבל של הבזק מהבית עד התיבה אם הטרקטור המחוברן שלו
אבל זה כבר סיפור אחר אבל הגיע טכנאי של בזק חצי שעה חיבר אותי
לזוג אחר והראוטר הסתנכרן על 50/3 לא היתי צריך שום חשמלאי פרטי
אם היתי בשוק הסיטונאי היתי צריך להביא עכשיו טכנאי בעלות שימשוך
לי כבל חדש עד התיבה ותאם שוב הגעה של טכנאי כדי שיחבר לי בתיבה
על העמוד.
משאני בא להגיד זה שהזול תמיד עולה יותר יקר אם זה במזמן אם זה בכסף
אם זה שאתה בלי אינטרט נורמלי בבית ובמיוחד כשאתה לפעמיים עובד מהבית
אישתי במקרה עובדת הרבה מהבית אז היא חייבת אינטרנט יציב
עדיף לשלם יותר אבל לישון בשקט עוד כמה שקלים בחודש לא כזה סיפור.
ככה שלפני מישהו מכם עובר לשוק הסיטונאי תחשבו על זה אם באמת כדי
לחסוך את הכמה שקלים האלה בישביל טרטורים וכאבי ראש ולתקע בלי
אינטרנט.
משתלם ואיכות ולא הולכים ביחד
ואני אומר את זה מנסיון
אחרי שהתנתקתי מהוט עברתי לבזק
תשתית 40/3 אם ספק 014 כל עוד היתי
מנוי ישירות לבזק ולבזק בנלאומי הכל היה סבבה
אפס תקלות מהירויות העלאה והורדה לפי המנוי שלי
הכל פיקס אחרי תקופה מסויימת החלטתי לנסות את השוק
הסיטונאי אז עברתי את הקו ל 018 חודש וחצי מאז המעבר
הכל היה סבבה עד שיום אחד נפל האינטרנט התקשרתי ל 018
לתמיכה טכנית שמעו ככה וככה עשו בדיקות מפה לשם אין לא
לא מצליחים לשים אותי על 40/3 המהירויות בזמן התקלה שקבלתי
זה היה 8 מגה הורדה 32 קילובייט העלאה
אחרי כמה ימים פתאום חזר ה 40/3 בלי שהזזתי אצבע
אחרי שבוע שוב נפל אז החליטו ב 018 לשלוח טכנאי
חיצוני עכשיו אני היתי במעקב אם הגיע טכנאי או לא
לא טכנאי לא דובים ולא יער
אחרי שבוע מתקשרים אלי מ 018 אומרים לי היה טכנאי לבדוק
את הקו בדק את הקו הקו נצמא תקין עד התיבה
אם אתה רוצה טכנאי יש לך אפשרות או להזמין טכנאי בעלות של 250 שח
או שתזמין חשמלאי פרטי עכשיו אני יודע שהקו שלי תקין בבית כי המקסימום
שיכולתי לקבל בקו שלי מבחינת סנכרון זה 74 מגה בהורדה 35 מגה בהעלאה
אז אני יודע שמחרטטים אותי אמרתי להם אין בעיה לא רוצה טכנאי לא נעליים
התקשרתי לבזק אמרתי להם אני רוצה לנייד קו שלי חזרה לבזק
אמרו אין בעיה נתנו לי חבילה עד 100 מגה כולל ספק במשהו כמו 105 שח
לא זוכר בדיוק אחרי ניוד בום אני מקבל הורדה של 65 והעלאה של 3 בלי שום בעיות
גם ראוטר קבלתי חינם לשנתיים
כרגע אני מקבל 50/3 בגלל שלפני שבוע קבלן שעובד ברחוב ליד הבית
קרע לי את הכבל של הבזק מהבית עד התיבה אם הטרקטור המחוברן שלו
אבל זה כבר סיפור אחר אבל הגיע טכנאי של בזק חצי שעה חיבר אותי
לזוג אחר והראוטר הסתנכרן על 50/3 לא היתי צריך שום חשמלאי פרטי
אם היתי בשוק הסיטונאי היתי צריך להביא עכשיו טכנאי בעלות שימשוך
לי כבל חדש עד התיבה ותאם שוב הגעה של טכנאי כדי שיחבר לי בתיבה
על העמוד.
משאני בא להגיד זה שהזול תמיד עולה יותר יקר אם זה במזמן אם זה בכסף
אם זה שאתה בלי אינטרט נורמלי בבית ובמיוחד כשאתה לפעמיים עובד מהבית
אישתי במקרה עובדת הרבה מהבית אז היא חייבת אינטרנט יציב
עדיף לשלם יותר אבל לישון בשקט עוד כמה שקלים בחודש לא כזה סיפור.
ככה שלפני מישהו מכם עובר לשוק הסיטונאי תחשבו על זה אם באמת כדי
לחסוך את הכמה שקלים האלה בישביל טרטורים וכאבי ראש ולתקע בלי
אינטרנט.
אין ספק שמכל חברות התקשורת בארץ, כשיש בעיות, כנראה שהכי טוב זה להיות מנוי בזק.
מצד שני, ל- 95% מהנאשים יש 0 תקלות.
למשל אצל 5 בתים שונים במשפחה שלי מעולם לא היה צריך שום טכנאי וכולם עברו לשוק הסיטונאי כבר קרוב לשנתיים לדעתי.
אני חושב שעבור רוב האנשים, ההימור על המחיר הזול משמעותית של השוק הסיטונאי משתם.
גם לנו כלקוחות חייבת להיות גמישות מחשבתית, אחרת לעולם לא נגרום לחברות להבין שאנחנו באמת מעודדים תחרות.
גמישות מחשבתית של לקוחות, יכולת לתמוך באנדרדוג.
זה מה שאנחנו כלקוחות צריכים לעשות ולעודד אחרים לעשות.
זו המדיניות הכוללת שתביא לשיפור משמעותי.
מצד שני, ל- 95% מהנאשים יש 0 תקלות.
למשל אצל 5 בתים שונים במשפחה שלי מעולם לא היה צריך שום טכנאי וכולם עברו לשוק הסיטונאי כבר קרוב לשנתיים לדעתי.
אני חושב שעבור רוב האנשים, ההימור על המחיר הזול משמעותית של השוק הסיטונאי משתם.
גם לנו כלקוחות חייבת להיות גמישות מחשבתית, אחרת לעולם לא נגרום לחברות להבין שאנחנו באמת מעודדים תחרות.
גמישות מחשבתית של לקוחות, יכולת לתמוך באנדרדוג.
זה מה שאנחנו כלקוחות צריכים לעשות ולעודד אחרים לעשות.
זו המדיניות הכוללת שתביא לשיפור משמעותי.
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
·עכשיו זה עולה אפילו קצת יותר זולאיינשטיין כתב:תבדוק תשתית הוט 100M ב-75 ש"ח לחודש וספק הוטנט עד 200M ב-10 ש"ח לחודש....

http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... netoffers/
אני עדין מנסה להבין מי זה הספק הזה ITC ועל מי הוא רוכב.want_upload כתב:·עכשיו זה עולה אפילו קצת יותר זול......
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... netoffers/...
אני ניסיתי את אקספון לפני 3 שנים ליוזר ניסיון שנתנו באותה תקופה ובסוף נישארתי ב 014 כי המהירות היתה טובה יותר וצפייה ישירה מאתרים בחו"ל היתה חלקה יותר ובלי תקיעות.
כיום אני גם מתלבט אם לעבור לאחת החברות שמציעות חבילות זולות יותר בשוק הסיטונאי: אורנג, CCC, על אקספון אני מוותר בשלב זה בגלל הניסיון שלי איתם.
אולי בסוף אקח חבילה של השוק הסיטונאי מהבחרה הכי זולה ולא אשתמש ביוזר שלהם רק כדי להוזיל את העלות של בזק בתשתית שלבד לוקחים יותר כסף מאחת החברות האלו.
כיום אני גם מתלבט אם לעבור לאחת החברות שמציעות חבילות זולות יותר בשוק הסיטונאי: אורנג, CCC, על אקספון אני מוותר בשלב זה בגלל הניסיון שלי איתם.
אולי בסוף אקח חבילה של השוק הסיטונאי מהבחרה הכי זולה ולא אשתמש ביוזר שלהם רק כדי להוזיל את העלות של בזק בתשתית שלבד לוקחים יותר כסף מאחת החברות האלו.
@roei83
·
א. אני גם בדקתי את אקספון לפני כמה שנים והחלטתי ש-014 יותר מהירים ונשארתי ב-014 בזמנו. אבל לאחרונה בדקתי שוב והופתעתי לטובה. היום אני מאד מרוצה באקספון ויש עוד הרבה כמוני פה בפורום.
פרטנר יש לי התרשמות רעה לפי קרובים/מכרים ודעות פה בפורום.
CCC בכלל לא קיבלתי הצעה משתלמת אז ויתרתי לבדוק.
לטעמי האופציות היום לספק איכותי בתשתית בזק זה רק או 014 או אקספון ו-014 זה סתם יקר ומסחרות בלי שום יתרון.
ב. לעשות שוק סיטונאי בחברה א' וספק בחברה ב' לא אמור לעבוד, אני 99% שבזק חוסמים. אנא אדכן אם אתה מגלה אחרת.
·
א. אני גם בדקתי את אקספון לפני כמה שנים והחלטתי ש-014 יותר מהירים ונשארתי ב-014 בזמנו. אבל לאחרונה בדקתי שוב והופתעתי לטובה. היום אני מאד מרוצה באקספון ויש עוד הרבה כמוני פה בפורום.
פרטנר יש לי התרשמות רעה לפי קרובים/מכרים ודעות פה בפורום.
CCC בכלל לא קיבלתי הצעה משתלמת אז ויתרתי לבדוק.
לטעמי האופציות היום לספק איכותי בתשתית בזק זה רק או 014 או אקספון ו-014 זה סתם יקר ומסחרות בלי שום יתרון.
ב. לעשות שוק סיטונאי בחברה א' וספק בחברה ב' לא אמור לעבוד, אני 99% שבזק חוסמים. אנא אדכן אם אתה מגלה אחרת.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
אני ב אקספון ועם תשתית בזק ADSL בהוד השרון, והמצב קטסטרופה. רוצה לעבור. ירידות כמה פעמים ביום באיכות הקו, ping ים אינסופיים. לבן עשו BAN ממשחק, כי כל הזמן חווה ניתוקים.
התקשרתי ל 018, הכל טוב. התקשרתי לבזק, טוענים שאין בעיה. הציעו לי להחליף את הנתב. לקחתי נתב מבזק. שום שיפור.
הצעות ?
התקשרתי ל 018, הכל טוב. התקשרתי לבזק, טוענים שאין בעיה. הציעו לי להחליף את הנתב. לקחתי נתב מבזק. שום שיפור.
הצעות ?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
@boazj
·
ממה שאני מבין יש לך בעיה בתשתית של בזק ואתה לקוח ישירות של בזק (לא שוק סיטונאי). אכן בזק דבר ראשון "מטרטרים" אותך להחליף ראוטר (ש-99% מהפעמים זאת לא הבעיה) אבל כבר עברת את זה. כעת תתקשר שוב לתמיכה של בזק והפעם אמורים לשלוח לך טכנאי. אצלי בזמנו היה בעיה בקו ולקח 4 טכנאים עד שמצאו וסידרו את הבעיה (אחרי שהחלפתי מודם לפני הכל). אבל מאז הקצב יותר גבוה והקו יציב 100%. פשוט צריך להתעקש ולא לוותר עד שיסדרו את הבעיה.
האופציה היחידה האחרת זה לעבור לתשתית הוט (אלא אם אתה מהברי מזל שיש להם סיב בבנין ואז לא ברור למה אתה עדיין בבזק).
·
ממה שאני מבין יש לך בעיה בתשתית של בזק ואתה לקוח ישירות של בזק (לא שוק סיטונאי). אכן בזק דבר ראשון "מטרטרים" אותך להחליף ראוטר (ש-99% מהפעמים זאת לא הבעיה) אבל כבר עברת את זה. כעת תתקשר שוב לתמיכה של בזק והפעם אמורים לשלוח לך טכנאי. אצלי בזמנו היה בעיה בקו ולקח 4 טכנאים עד שמצאו וסידרו את הבעיה (אחרי שהחלפתי מודם לפני הכל). אבל מאז הקצב יותר גבוה והקו יציב 100%. פשוט צריך להתעקש ולא לוותר עד שיסדרו את הבעיה.
האופציה היחידה האחרת זה לעבור לתשתית הוט (אלא אם אתה מהברי מזל שיש להם סיב בבנין ואז לא ברור למה אתה עדיין בבזק).