המלצה לרכישת סטרימר בארה"ב
שלום לכולם,
אנחנו חדשים באתר ואנחנו צריכים את עזרתכם בבקשה
בהמלצה לרכישת סטרימר מערכת הפעלה WIN בעלות של עד 200$
שיתאים לשיטת השידור בארץ ושלא יעשה בעיות באופן יחסי, אנחנו מאותגרים טכנולוגית כך שמעדיפים להוציא עוד כמה שקלים על שקט נפשי.
שימושים עיקריים קודי ומשחקים לילדים
תודה רבה
אנחנו חדשים באתר ואנחנו צריכים את עזרתכם בבקשה
בהמלצה לרכישת סטרימר מערכת הפעלה WIN בעלות של עד 200$
שיתאים לשיטת השידור בארץ ושלא יעשה בעיות באופן יחסי, אנחנו מאותגרים טכנולוגית כך שמעדיפים להוציא עוד כמה שקלים על שקט נפשי.
שימושים עיקריים קודי ומשחקים לילדים
תודה רבה
@שי-כ
·תודה רבהלך התשובה
באמזון כתוב שזה עובד על מערכת הפעלה של אנדרואיד לא WIN
תוכל להמליץ לי בבקשה אם אתה מכיר כמובן סרימר טוב יתאים למסגרת תקציב עד 200$
אני צריכה מערכת הפעלה WIN לצרכים של קודיבעיקר, ומשחקים לילדים.
ושוב תודה רבה
·תודה רבהלך התשובה
באמזון כתוב שזה עובד על מערכת הפעלה של אנדרואיד לא WIN
תוכל להמליץ לי בבקשה אם אתה מכיר כמובן סרימר טוב יתאים למסגרת תקציב עד 200$
אני צריכה מערכת הפעלה WIN לצרכים של קודיבעיקר, ומשחקים לילדים.
ושוב תודה רבה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
השילד מגיע עם קודי ומריץ משחקים של אנדרואיד - למה חשוב לך מערכת הפעלה של ווינדוס?
ערב טוב
אם אני לא טועה האנדרואיד לא יכול לבצע עדכון, הכוונה היא שהיה לנו סטרימר עם מערכת הפעלה אנדרואיד 4.2.2 והקודי בקושי עבד בו
רק גרסה 15.1/15.2 (אייזנגארד) אי אפשר לעבור לקודי 17 איתו.
ואם אני מבין נכון ב-WIN כן אפשר לעשות עדכון למערכת הפעלה וכן להתקדם עם הכגרסאות של הקודי.
אני מקווה שאני לא טועה במה שכתבתי
אם אני לא טועה האנדרואיד לא יכול לבצע עדכון, הכוונה היא שהיה לנו סטרימר עם מערכת הפעלה אנדרואיד 4.2.2 והקודי בקושי עבד בו
רק גרסה 15.1/15.2 (אייזנגארד) אי אפשר לעבור לקודי 17 איתו.
ואם אני מבין נכון ב-WIN כן אפשר לעשות עדכון למערכת הפעלה וכן להתקדם עם הכגרסאות של הקודי.
אני מקווה שאני לא טועה במה שכתבתי
ניתן לבצע עדכון.
אבל אתה תלוי ביצרן שהרבה פעמים לא מבצע.
יש גם רומים לא של החברה, מה שנקרא מקוסטמים, לפעמים חסר להם מקורות ואז יש כל מיני בעיות.
מבחינת עדכונים של מערכות הפעלה ותאימות לתוכנות יש יתרון לווינדוס, למרות שסיכוי סביר שאחרי עדכון מערכת הפעלה המכשיר בקושי יזוז, כל הזמן הם טוענים שהגרסא החדשה יותר קלה, עדיפה למכשירים ישנם וכו', בבל"ת.
מה שכן גם בלי לעדכן התמיכה בתוכנות בדר"כ לזמן ארוך, זה תלוי בתוכנה, ככה זה בדר"כ.
אבל אתה תלוי ביצרן שהרבה פעמים לא מבצע.
יש גם רומים לא של החברה, מה שנקרא מקוסטמים, לפעמים חסר להם מקורות ואז יש כל מיני בעיות.
מבחינת עדכונים של מערכות הפעלה ותאימות לתוכנות יש יתרון לווינדוס, למרות שסיכוי סביר שאחרי עדכון מערכת הפעלה המכשיר בקושי יזוז, כל הזמן הם טוענים שהגרסא החדשה יותר קלה, עדיפה למכשירים ישנם וכו', בבל"ת.
מה שכן גם בלי לעדכן התמיכה בתוכנות בדר"כ לזמן ארוך, זה תלוי בתוכנה, ככה זה בדר"כ.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אתה כותב בלשון נקבה ולפעמים בלשון זכר. מה נסגר עם זה
בתקוה שהתקציב הגבולי יספיק, אפשר לרכוש NUC או CUBI עם מעבד סלרון 64+4GB (את ה WIN תצטרך להתקין עצמאית).
אם לא, אפשר ב 150-200$ לרכוש מכשירים סינים עם אותו מפרט ו- WIN מאוקטב. אני רכשתי כזה- דגם Vorke v1. אך יש של עוד חברות.
בתקוה שהתקציב הגבולי יספיק, אפשר לרכוש NUC או CUBI עם מעבד סלרון 64+4GB (את ה WIN תצטרך להתקין עצמאית).
אם לא, אפשר ב 150-200$ לרכוש מכשירים סינים עם אותו מפרט ו- WIN מאוקטב. אני רכשתי כזה- דגם Vorke v1. אך יש של עוד חברות.
@שי-כ
כי אני לפעמים נדחפת (האישה) ושואלת שאלות
מה אני צריכה לפתוח USER?
אפרופו מי שאמורה להתקין את הקודי זאת אני
זה באמת להיות להיות לא פשוט
האמת היא שחשבתי על NUC חבל זה חורג ממסגרת התקציב ואני לא רוצה לסבך את השכנים עם המכס וכאלה.
כי אני לפעמים נדחפת (האישה) ושואלת שאלות
מה אני צריכה לפתוח USER?
אפרופו מי שאמורה להתקין את הקודי זאת אני
זה באמת להיות להיות לא פשוט
האמת היא שחשבתי על NUC חבל זה חורג ממסגרת התקציב ואני לא רוצה לסבך את השכנים עם המכס וכאלה.