טלפון קוי של סלקום על תשתית אינטרנט קיימת של הוט
-
EliYehuda
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 125
מישהו יודע אם אפשרי להתקין?
היום יש לי בבית אינטרט של הוט 200 מגה (ספק+תשתית) על חשבון העבודה ואני רוצה להזמין את הקו הביתי של סלקום.
האם ניתן מבלי לוותר את הראוטר של הוט?
היום יש לי בבית אינטרט של הוט 200 מגה (ספק+תשתית) על חשבון העבודה ואני רוצה להזמין את הקו הביתי של סלקום.
האם ניתן מבלי לוותר את הראוטר של הוט?
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 384
כן. אפשרי....
תציין את הבקשה הזאת בפני הנציג שרות בטלפון, ותוודא את זה עם הגעת הטכנאי אלייך הביתה.
תציין את הבקשה הזאת בפני הנציג שרות בטלפון, ותוודא את זה עם הגעת הטכנאי אלייך הביתה.
- Tomer5755
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
-
EliYehuda
-
- חבר פעיל מאוד

זה אפשר בוודאות, כי בעבר היה צורך להחליף את הראוטר בשביל הטלפון?
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

הייתי טכנאי של סלקום.. זה אפשרי בוודאות. ושלא יגידו לך אחרת..
-
EliYehuda
-
- חבר פעיל מאוד

במכירות אמרו לי שחיבים להחליף את הראוטר הקיים של הוט
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
יש להם מודם של חברת arris ואז תוכל לקבל vob על תשתית הוט
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
אמרו איזה חלופה הם נותנים לךEliYehuda כתב:במכירות אמרו לי שחיבים להחליף את הראוטר הקיים של הוט...
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

ברוך הבא לסלקום....זה מה שקורה כשיד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.EliYehuda כתב:במכירות אמרו לי שחיבים להחליף את הראוטר הקיים של הוט...
אתה שואל שאלה, עונים לך (פעמיים), אתה ממשיך ומתעקש שאי אפשר....אז מה אתה רוצה?
אני אומר לך שזה אפשרי, עשיתי את זה מאות פעמים. אז אתה רוצה להקשיב לאיזה נציג שבקושי יודע איך להדליק מחשב? שיהיה בכיף....
-
EliYehuda
-
- חבר פעיל מאוד

אז להזמין את הקו?
לא תהיה לי בעיה?
לא תהיה לי בעיה?
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

כן, רק תוודא עם הנציג שהוא מזמין לך מה שביקשת (שהטכנאי יידע מה לעשות), אם ממשיכים להתעקש איתך אז תבקש לדבר עם מנהל (בדרך כלל הם מבינים קצת יותר מהנציגי מכירות ההידיוטים)
וכמובן תוודא את זה עם הטכנאי שמגיע אלייך הביתה, תראה שהוא יודע מה אתה רוצה לעשות שלא יתחיל לעשות דברים שלא ביקשת...
וכמובן תוודא את זה עם הטכנאי שמגיע אלייך הביתה, תראה שהוא יודע מה אתה רוצה לעשות שלא יתחיל לעשות דברים שלא ביקשת...
- Tomer5755
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
גם אני שוקל לשדרג לטריפל/קוואטרו (כרגע מנוי לטלוויזיה דרך ה-Apple TV 4th שלי ומרוצה... הצטרפתי ב-4.5.17).
חשבתי לשדרג דרך מרכז-השירות ולאסוף את הציוד משם (לבקש את הציוד מהמודל החדש) ולהזמין טכנאי לציוד, שלא ניתן להתקין לבד/להכל.
מה דעתכם (על התוכנית ובכלל... על ביצועי הרשת)?
חשבתי לשדרג דרך מרכז-השירות ולאסוף את הציוד משם (לבקש את הציוד מהמודל החדש) ולהזמין טכנאי לציוד, שלא ניתן להתקין לבד/להכל.
מה דעתכם (על התוכנית ובכלל... על ביצועי הרשת)?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
סלקום לא משתמש במודם פרטי שלהם לטלפוניה? לקוח יכול לרכוש איזה מודם עם טלפון שהוא רוצה?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
תדרוך כתבים: עוד בדיחה עצובה
עמדת משרד התקשורת – הרפורמה בתקשורת הקווית כפי שתוצג עלmp3lll כתב:סלקום לא משתמש במודם פרטי שלהם לטלפוניה? לקוח יכול לרכוש איזה מודם עם טלפון שהוא רוצה?...
ידי המשרד בועדת הכלכלה
הדברים האמורים מייצגים בקווים כלליים את עמדת המשרד אשר
תישלח לכל אחד מחברי ועדת הכלכלה
http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/5039.pdf
הרופרמה הייתה אמורה להיות שלקוח בוחר להיות ב"שוק הסטונאי" הוא אחראי על המודם והספק הוא אחראי על חיבור ללקוח אך זה לא כך קורה
http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/4/4254.pdf
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

לא, לא ניתן להשתמש בטלפון הנייח של סלקום בשום מכשיר חוץ מהמכשיר (מתאם נטבוקס לפי שפת סלקום) שלהם.mp3lll כתב:סלקום לא משתמש במודם פרטי שלהם לטלפוניה? לקוח יכול לרכוש איזה מודם עם טלפון שהוא רוצה?...
הנטבוקס הוא מודם DSL + ראוטר... אם יש תשתית בזק אז אפשר (בדגש על אפשר, אך לא חייב) ניתן להשתמש במכשיר כמודם שיבצע חיבור האינטרנט ולאחר החיבור המתאם יוצר קשר עם השרתים של סלקום ו"מושך" את קו הטלפון למכשיר והופך את הקו לפעיל.
אופציה שניה (כמו במקרה של פותח האשכול) ניתן לחבר את הנטבוקס לראוטר אחר ע"י כבל רשת לאחת מהיציאות (יציאה מס' 1 או 4, תלוי בדגם של המתאם) ולאחר שהוא מקבל חיבור לאינטרנט הוא יוצר קשר עם השרתים של סלקום וכו'....
כל זה יכול להתבצע כמובן רק ע"י טכנאי סלקום והגדרה נכונה של הקו בשרתים של סלקום..... זה לא משהו שתוכלו לעשות לבד כי צריך לגשת למערכת של סלקום לשנות שם את ההגדרות.
גם אם אתם לקוחות אינטרנט של סלקום (הספק הוא דרכם) אז עדיין ניתן לעשות את זה. התהליך קצת יותר מורכב, כי צריך ליצור לכם 2 יוזרים - 1 של הספק ו1 של הקו טלפון.....אחרי שעזבתי את סלקום ניסיתי לעשות את זה אצל אחי בבית ומכוון שכבר לא הייתה לי גישה למערכת של הטכנאים של סלקום הייתי צריך לעשות את זה דרך נציג שירות לקוחות, התהליך לקח בערך שעתיים-שלוש.... וזה תוך כדי שאני מדריך את הנציג מה בדיוק אני רוצה ואיך לעשות את זה...וזו אחת הבעיות בסלקום, שהנציגים שלהם לא מקצועיים בשיט...