Harmony ושליטה על המוצרים

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2593
הצטרף: יולי 2005
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אהלן, ארכז כמה שאלות כאן:
1. משתמש ב3 סימולציות עם ההרמוני, כולם עם אותה טלוויזיה:
כניסה אחת לPS4, כניסה שנייה לסטרימר, וסימולציה שלישית עידן + מובנה בטלוויזיה.
שאני פותח סימולציה מסוימת, תמיד הוא פותח לי את המקור האחרון שהיה פתוח, ז''א אם פתחתי עכשיו סימולציה של צפייה בעידן פלוס שמוגדר לו להכנס בsource לTV (העידן + המובנה) הוא נכנס למקור האחרון שהיה בשימוש (למשל לHDMI1). ואני צריך לשנות ידנית את המקור. איך אני מתקן את זה? הגדרתי מחדש כמה פעמים, לא מסתדר.

2. יש אפשרות עם IFTTT להגדיר טריגר עם HARMONY, יש אופציה להגדיר איכשהו שיכנס לערוץ מסוים בעידן פלוס? או שהוא נכנס לערוץ האחרון שהיה פתוח?

3. אני משתמש בשירותים של spotify וapple music, מישהו מכיר אופציה לסימולציה בהרמוני לשליטה נטו על אחד מהאפשרויות דרך PS4 או iphone ישר שמחובר לdocking statsion (שנמצא במאגר של הרמוני) או אפילו טבלט שיתחבר לsound bar של הסלון (נמצא במאגר של הרמוני).

4. Netflix - חלום שיהיה סימולציה של נטפליקס, אבל הכל דרך "צד ג' " - ז''א הוא רץ על PS4 וגם על הסרטימר שלי, אבל לא מצליח לגרום לזה להפתח ישר עליו, מישהו מכיר אופציה כזאת?

5. אנסה את מזלי -- מחפש בלי קשר בנרות, ממשק נוח ויפה לעין לתושבי הבית (אין לי בעיה שההגדרות יהיו לא נוחות, יש לי רקע בתכנות), שתהיה לי שליטה ואוטומיזציה דרכה? לכל המכשירי הבית החכם ? במקום כמה אפליקציות שונות.

תודה רבה!

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
הצטרף: נובמבר 2015
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #2 

@compman112
·
1. סימולציה = אקטיביטי. לדעתי צריך לשנות את ההגדרות השיהוי בהדלקה של הטלויזיה, ניתן לעשות זאת דרך האפליקציה במארטפון והכי נוח במחשב.
2. בהגדרות האקטיביטי אפשר להיכנס לתסריט של האקטיביטי ולהוסיף ידנית בסוף פקודה להחלפת ערוץ (ממליץ להשתמש באפליקציה במחשב אבל יש צורך להפעיל סינכרון בסיום התהליך דרך האפליקציה בסמרטפון)
3. לא מכיר מתנצל.
4. אם אין כפתור יעודי שמפעיל את ה NETFLIX זה כנראה בלתי אפשרי, ניסיתי את זה גם עם הטלויזיה מול התמיכה שלהם ולא ממש עבד.
5. http://thehomeremote.com/ בשימוש אצלי ואם יש לך רקע בתיכנות אתה יכול לעשות כמעט הכל

compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2593
הצטרף: יולי 2005
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

@Grappa

תודה על המענה המפורט
1. לא מוצא את האופציה לגבי הגדרות שיהוי, לא מצאתי את זה באפלקיצה ובמחשב.
2. גם לא מוצא אופציה כזאת :(
5. אאבדוק את הנושא, אבל ראיתי שהרשימת מכשירים תומכים שלהם די מצומצמת. (אין iftt, אין tado - לדוגמא)

שוב, תודה

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
הצטרף: נובמבר 2015
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #4 

@compman112
·
1. בחר בתפריט devices בצד שמאל ואז בחר את ה device ברשימה העליונה.
בחר מתחת לרשימה ב change device settings ואז ב device delay settings.

2. בחר בתפריט activities בצד שמאל ואז בחר את ה activitie ברשימה העליונה.
בחר מתחת לרשימה ב customize this activity השאר די ברור.

4. ראיתי שבטלויזיות חדשות של סוני הכוללות אנדרואיד מובנה יש לחצן NETFLIX.

5.העסק די גמיש ומאפשר הרבה תוספות עצמיות של מכשירים שלא קיימים לפעמים דורש קצת השקעה וחפירה בגוגל, תמיד אפשר לפנות למפתח בפורום שלהם הוא עונה מהר.
יש אפשרות להכניס שורות קוד והפעלה ב HTTP כך למשל אני שולט על המזגן (סנסיבו) דרך פקודת טריגר HTTP שנשלחת ל IFTTT
דוגמא (הסרתי חלק מקוד ההפעלה):
https://maker.ifttt.com/trigger/ACOFF/with/key/bld

מידע נוסף שקשור ל IFTTT
https://ifttt.com/maker_webhooks

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”