מדריך ליצירת SUB/IDX ב-30 שניות

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

המדריכים של כולם מצויינים וכולם מוזמנים לפרסם בתנאי שזה לא כרוך ב"מתן ציונים" למדריכים של אחרים (מה שלא קרה עד היום).
ליאור

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1213
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

ליאור ,
אני לא רוצה להציג אף אחד באור שלילי אלא בדיוק ההפך . אתה יכול לקרוא על המחמאות שכתבתי על המדריך הקודם של זיו וכמה שזה עזר לי .
אז כתבתי שהתהליך מסורבל - למה מישהו צריך לראות בזה פגיעה בכבודו ? התוכנה היתה זו שמסורבלת ולא המדריך כפי שכתבתי !!!!

אני לא קוסם ואני לא קורא בשוקו . לא היה לי מאיפה לדעת שאתם מתכננים ביחד עם זיו מדריך מפורט או מקוצר או כל דבר ששונה מהמדריך הקודם , כך שברגע שהגיע לידיי פתרון שאני הערכתי שישמח את חברי הפורום , פרסמתי אותו .
לו היתי יודע שמישהו כאן מכיר ומתכנן מדריך בתוכנה הזו , תאמין לי שלא היתי חושב לכתוב עליה . אני לא מחפש להתחרות באף אחד ...
צר לי לראות שדוקא אתם , מנהלי האתר , מתנהגים בצורה כזו כשכל כוונתי היתה רק לתרום .

izikbr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה #23 

ניסיתי את התוכנה, התרגום עדיין לא עובד בעיברית, לא הבנתי כל כך אחרי כל הפעולות אני צריך למחוק את הקובץ SRT?

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

היי ,
אם איזה נגן אתה עובד ?
אם אתה משתמש ב-TVIX אין שום חובה למחוק את קובץ ה-SRT . אם אתה עובד עם נגן אחר , מומלץ למחוק אותו לאחר ההמרה ל-SUB/IDX .
האם נסית ללחוץ על לחצן ה-SUBTITLES בנגן שלך ?

izikbr כתב:ניסיתי את התוכנה, התרגום עדיין לא עובד בעיברית, לא הבנתי כל כך אחרי כל הפעולות אני צריך למחוק את הקובץ SRT?
...

izikbr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #25 

היי חגי, יש לי TVIX ישן קצת M3000C קניתי אותו לפני יותר משנה, ניסיתי למחוק את ה SRT, וגם ולהשאיר אותו, ועדיין אין לי עברית, הוא מציג לי פונט סינית קשקוש...
מה לעשות?

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

izikbr ,
1.האם לא דילגת במקרה על שלב 6 ? תבדוק טוב אם הגדרת את "HEBREW" כשפת הכתוביות .
2.האם עודכן במכשירך FIRMWARE אנגלי או של שפה אחרת ?
3.תוכל להציג תמונה על איך התוצאה שלך ניראת ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #27 

רק לבאר טיפה למי שלא הבין. זיו מצא את התוכנה ובדק אותה וגם כתב את המאמר שלו לפני זמן רב.

בגלל עומס עצום של מאמרים באתר (עברנו למתכונת של הוצאת מאמרים פעם ביום בגלל זה) הוצאת המאמר נדחתה.

בינתיים זיו רמז שיש לו פיתרון, ו-hagi כתב את הסקירה המצויינת שלו.

המאמר יצא סוף סוף היום אחרי עיכוב רב לצערי.

אני לא רואה בעיה ששניהם יחיו זה עם זה בשלום.

לגבי צטטות. למרכאות יש שלוש פונקציות בעברית:
1. כאשר מדובר במשפט שמישהו אמר, מוזכר שם האדם ואז קטע מצוטט חייב להיות במרכאות
2. מונח מיוחד (ציטוט עצמי) יכול להיות מוקף במרכאות
3. "מרכאות כפולות" (אגב, זו דוגמא למס' 2) משהו סרקסטי שבעצם המונח או הטקסט בתוכו הוא הפוך מהכוונה האמיתית.

hagi, אתה לא משתמש בזה נכון. שימוש כפי שעשית בעצם מראה כאילו שהציטוט מגיע מדברי זיו, מה שלא קרה בפועל ולכן זה מה שקוראים (הוצע מהקשרו או misquote).

אם תתקן זאת, נודה לך.

izikbar,

אין לנו ניסיון עם המודל הזה ולכן הרבה אין מה לעשות עם זה.

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

עופר תודה על התגובה ,
גם אני לא רואה שום סיבה שכולנו לא נחיה בשלווה ובשמחה על אותו הפורום . במיוחד שבאמת לא היה לי שום מושג שזיו התכוון לתוכנה הזו כשהוא כתב לפני שבוע את זה (וזה ציטוט מדוייק מכאן - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=27094 . דרך אגב גם אז פרסמתי פתרון תוכנתי מסויים לאותה בעיה והותקפתי ללא שום סיבה - מדוע ????!!!!) :

"בכל מקרה, בשבוע האחרון הייתי בקשר עם RF tassos, מפתח ה Txt2Vobsub.
עשינו המון נסיונות לפתור את בעיית הצל בכתוביות.
בסופו של דבר הוא הפנה אותי לפרוייקט של חבר שלו, אשר עוזר לנו להכין את כתוביות sub/idx בקליקים ספורים, בפחות מ 15 שניות לסרט וללא צל.
בקרוב יפורסם מדריך באתר. "

אתם תוקפים אותי כאילו לקחתי ממישהו משהו . זה לא המצב . אין לי שום מושג למה הסודיות ולמה אף אחד באתר לא יוכל להתנסות בתוכנה עד פרסום המדריך של זיו . לו זיו היה מציין את שם "הפרוייקט של חברו" של חברו , כל זה היה נמנע . בכל מקרה , "הפרוייקט" עושה רושם שהוא כבר לא "פרוייקט" אלא תוכנה מלאה שגרסתה כבר 2.1 .

חשבתי שעד שזיו יפרסם את מדריכו , כולם ישמחו אם אשתף אותם בתוכנה שמקצרת תההליכים , במיוחד שלא ידעתי מה זיו מכין בכינוי "הפרוייקט של חברו" .

אני לא רואה שום סיבה לתוקפנות שלכם . כל מה שרציתי זה לעזור לחברי הפורום בדיוק כמו שאתם עוזרים לי ולכל אחד אחר . בסופו של דבר זו המטרה העיקרית של הפורום הזה - לעזור ולשתף אחד את השני .

HAGI

izikbr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #29 

oferlaor אין צורך לתקוף את חגי, פשוט שאלתי אותו כי ראיתי את ההודעה שלו והמשכתי בשרשור..

חגי תודה רבה על העזרה, אני צריך להתקין את העדכון גרסה, ואז אני יפרסם את התגובה, זה יהיה יותר מאוחר, כי יש לנקות לפסח.

ו oferlaor ואם אין לכם ניסיון, זה לא אומר שלמשתמשים אחרים אין ניסיון במכשיר. לזה נועד הפורום לא???

תודה איציק ברוך :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #30 

הבעיה, כך אני מניח היא בגלל שאנשים השקיעו וכתבו מדריך ובעצם אתה "קיצרת הליכים" וקטפת את הבכורה.

אין כאן דבר שהוא נגד חוקי האתר, ואין לנו טענות כלפיך.

בכל מקרה, נשים את הסיפור מאחורינו. אני לא רואה בעיה והנושא תם ונשלם.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”