@haimram
·ומה אתה חושב שתרוויח ממעבר לאונקיו? יש לו אותה כמות ערוצי הגברה כמו לדנון.
לגבי רווח הכוונה להפרש מול מחיר אמזון שזמין לכולם. כל מי שביקש מחיר אמזון מכר כאן די מהר כי יש ביקוש לדנון
denon avr x2300w חדש בקופסא סגורה.
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73393
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
·haimram כתב:@Alon_Solo
·המטרה לא לעשות רווח אלא למכור במחיר שאני יכול לרכוש איתו את ה onkyo 656. עכשיו כשראיתי שאפשרי לרכוש את ה onkyo ב 2700 שח עם משלוח ומיסוי לא איכפת לי למכור את שלי באותו המחיר רק שעל פי התגובות אני מבין שגם זה לא אפשרי...
תרשה לי להפנות אותך לתגובה שלי פה לגבי השאלה שלך בכמה אתה יכול למכור אותו פה (רמז, במחיר שניתן לרכוש אותו כרגע באמזון, קרי לא יותר מ 2330 ש"ח):
https://www.hometheater.co.il/vp2619028#2619028