denon avr x2300w חדש בקופסא סגורה.
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
במחיר שציינת אפשר לקנות בארץ עם אחריות.
אני לא נגדך, להפך, פשוט אתה צריך להבין שהמחיר שציינת לא ראלי בצורה קיצונית.
בהצלחה במכירה.
אני לא נגדך, להפך, פשוט אתה צריך להבין שהמחיר שציינת לא ראלי בצורה קיצונית.
בהצלחה במכירה.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
2330 שקלים עד הבית, אחרי מיסים והכל.
https://www.amazon.de/Denon-AVRX2300WBK ... WGTTNB89Q8
מכאן תחליט כמה אתה מתכוון לגבות.
https://www.amazon.de/Denon-AVRX2300WBK ... WGTTNB89Q8
מכאן תחליט כמה אתה מתכוון לגבות.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
כי המחיר שמפורסם בזאפ זה מחיר לפני מיקוח. אם תלך לחנות פיזית אפשר להוציא בפחות.
ככה זה בתחום האודיו.
לגבי מחיר ראלי - תתחיל ממחיר קניה באמזון(בכל זאת אתה חוסך כאבי ראש לקונה), אולי טיפה יותר ותראה אם יש מתעניינים.
זה במידה והמכשיר לא נפתח מהאריזה אפילו לא לבדיקה, מה לעשות אנשים אוהבים להוציא "מהנילונים" (קטע פסיכולוגי)
במידה ויבוא קונה רציני הוא בטח ירצה לבדוק אותו שהוא פועל, תתנה את זה רק אחרי שסגרתם מחיר והא מתחייב לקנות במידה ועובד תקין.
בהצלחה
ככה זה בתחום האודיו.
לגבי מחיר ראלי - תתחיל ממחיר קניה באמזון(בכל זאת אתה חוסך כאבי ראש לקונה), אולי טיפה יותר ותראה אם יש מתעניינים.
זה במידה והמכשיר לא נפתח מהאריזה אפילו לא לבדיקה, מה לעשות אנשים אוהבים להוציא "מהנילונים" (קטע פסיכולוגי)
במידה ויבוא קונה רציני הוא בטח ירצה לבדוק אותו שהוא פועל, תתנה את זה רק אחרי שסגרתם מחיר והא מתחייב לקנות במידה ועובד תקין.
בהצלחה
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
תודה על התגובות הענייניות והמפורטות.
האמת שהסיבה שאני רוצה למכור היא שה Zone 2 של Denon מטעה מאוד (לפחות אותי).
לא ניתן לעבוד 7.1 ו zone2 אלא צריך לעשות ויתורים.
רציתי למכור אותו (עדיין בניילונים) ולרכוש Onkyo 555.
מה אתם אומרים? אני מפספס משהו? כדאי לעשות את ההחלפה?
האמת שהסיבה שאני רוצה למכור היא שה Zone 2 של Denon מטעה מאוד (לפחות אותי).
לא ניתן לעבוד 7.1 ו zone2 אלא צריך לעשות ויתורים.
רציתי למכור אותו (עדיין בניילונים) ולרכוש Onkyo 555.
מה אתם אומרים? אני מפספס משהו? כדאי לעשות את ההחלפה?
@haimram
·
חיים בכוונתי גם לקנות את ה 2300 אתה יכול להסביר מעט מה המגבלות ב zone2 שלו.
אני מבין שלצורך 7.1 ו zoone2 נוסף יש צורך במגבר חיצוני.. האם צודק?, האם יש איתו מגבלות נוספות?.
תודה!.
שמוליק
·
חיים בכוונתי גם לקנות את ה 2300 אתה יכול להסביר מעט מה המגבלות ב zone2 שלו.
אני מבין שלצורך 7.1 ו zoone2 נוסף יש צורך במגבר חיצוני.. האם צודק?, האם יש איתו מגבלות נוספות?.
תודה!.
שמוליק
קונה ציוד אודיו תקול.
@shoko555
האמת שמוליק שאני באמת לא יכול לענות לך בנוגע למגבלות נוספות, המגבר סגור ולא בשימוש עדיין כך שאין לי הרבה נסיון איתו.
המגבלה היחידה שידוע לי עליה זה עניין ה Zone 2 שדורש כפי שכתבת, מגבר נוסף או ויתור על 2 רמקולים מה 7.1 לטובת ה zone 2.
מלבד המגבלה הזאת, קראתי רק ביקורות טובות.
חיים
האמת שמוליק שאני באמת לא יכול לענות לך בנוגע למגבלות נוספות, המגבר סגור ולא בשימוש עדיין כך שאין לי הרבה נסיון איתו.
המגבלה היחידה שידוע לי עליה זה עניין ה Zone 2 שדורש כפי שכתבת, מגבר נוסף או ויתור על 2 רמקולים מה 7.1 לטובת ה zone 2.
מלבד המגבלה הזאת, קראתי רק ביקורות טובות.
חיים
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@haimram
·כמו שאמרו לך. יש מספר ערוצי הגברה גם אם יש יותר טרמינלים מאחורה. פשוט לא כולם פעילים בו זמנית. לכן באונקיו אם תעשה בי אמפ או תחבר 7.1 בסלון לא תוכל להשתמש בערוץ המוגבר. וזה לפני שנכנסנו למגבלות נוספות של זון 2 שקיימות ברסיברים שונים. אתה צריך רסיבר 9.1 אם אתה רוצה 7.1 יחד עם 2.0
·כמו שאמרו לך. יש מספר ערוצי הגברה גם אם יש יותר טרמינלים מאחורה. פשוט לא כולם פעילים בו זמנית. לכן באונקיו אם תעשה בי אמפ או תחבר 7.1 בסלון לא תוכל להשתמש בערוץ המוגבר. וזה לפני שנכנסנו למגבלות נוספות של זון 2 שקיימות ברסיברים שונים. אתה צריך רסיבר 9.1 אם אתה רוצה 7.1 יחד עם 2.0
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@mickeyar
·אני מניח שעלויות השילוח חזרה הופכות את העסק לפחות כדאי. תחשוב שעכשיו הוא מנסה למכור אותו ברווח מאוד גדול אז מנקודת המבט שלא ממש לא כדאי להחליף. השאלה אם יצליח למכור אותו ברווח וגם אז עדיף להפסיד 200 שקל מלשלוח חזרה.
·אני מניח שעלויות השילוח חזרה הופכות את העסק לפחות כדאי. תחשוב שעכשיו הוא מנסה למכור אותו ברווח מאוד גדול אז מנקודת המבט שלא ממש לא כדאי להחליף. השאלה אם יצליח למכור אותו ברווח וגם אז עדיף להפסיד 200 שקל מלשלוח חזרה.
@Alon_Solo
·המטרה לא לעשות רווח אלא למכור במחיר שאני יכול לרכוש איתו את ה onkyo 656. עכשיו כשראיתי שאפשרי לרכוש את ה onkyo ב 2700 שח עם משלוח ומיסוי לא איכפת לי למכור את שלי באותו המחיר רק שעל פי התגובות אני מבין שגם זה לא אפשרי
·המטרה לא לעשות רווח אלא למכור במחיר שאני יכול לרכוש איתו את ה onkyo 656. עכשיו כשראיתי שאפשרי לרכוש את ה onkyo ב 2700 שח עם משלוח ומיסוי לא איכפת לי למכור את שלי באותו המחיר רק שעל פי התגובות אני מבין שגם זה לא אפשרי