שרשור תגובות: Ulefone Power 2 - טלפון זול עם סוללה מפלצתית

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #1 

למאמר: Ulefone Power 2 - טלפון זול עם סוללה מפלצתית

תמונה

סוללת ה- 6050mAh הינה הסיבה הראשונה שבכלל תשקלו לקנות את ה- Ulefone Power 2. הסיבה השנייה היא המחיר. אבל האם כל השאר יוצרים בסופו של דבר חבילה בדמות טלפון עדכני, תקציבי ואטרקטיבי?

נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 14/05/2017 8:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

קניתי בזמנו Ulefone be pro לאמא שלי. רצתה סהכ מכשיר פשוט עם מסך גדול. כשהוא היה חדש היא הייתה מרוצה ממנו בטירוף, הכל עבד פיקס. אחרי מספר ימים הבנו שיש איזו בעיה איתו, איכשהו המכשיר היה קורס ועושה ריבוט למצב Debugging. תחילה חשבתי שזה משהו שאיכשהו אמא שלי עשתה, אבל לאחר מכן הסתבר לי שפשוט ככה הוא. הדרכתי אותה פשוט להוציא סוללה ולהחזיר. אי נעימות אבל אפשר להבליג. כחצי שנה מאוחר יותר כפתור הכיבוי הדלקה התחיל להגיב רק בלחיצה ממש ממש חזקה. כחודש לאחר מכן הוא הפסיק להגיב לחלוטין וגם כפתור הווליום התחיל לעשות בעיות. הוזמנו כפתורים מאיזה אתר סיני ובינתיים העברתי אותה למכשיר חלופי. הכפתורים הגיעו והוחלפו (כחודשיים לאחר מכן) אך הסוללה החלה להראות איתותי גסיסה. המכשיר היה מחזיק כמה שעות ופשוט נכבה כשבחיווי יש עוד עשרות אחוזים. נסיונות לאפס, לטעון, לרוקו עלו בתוהו - הסוללה גוססת. כאן כבר נשבר לאמא שלי והיא פשוט הלכה ורכשה Huawei P9. עובד לה מעולה ללא שום תקלה ושגיאה כבר שנה. הסוללה ב Ulefone בינתיים התנפחה וכבר לא שמישה לחלוטין.
בקיצור, מכשיר ברמת פח. כל הרכיבים בו ברמה הכי נמוכה שיש.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #3 

ומנסיון רע בודד עם מכשיר אחד אתה פוסל את כל המכשירים של החברה? זה בדיוק כמו להגיד שבגלל שלסמסונג היתה את בעיית הסוללה עם ה- Note 7, יש לפסול את כל מוצרי העתיד של סמסונג :roll:

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

כן, אני לפחות כן.
כשפירקתי אותו כדי להחליף את הרכיבים הבנתי מהי הרמה מבחינת בחירת חומרים ואיכות הרכבה. מהרמה הכי נמוכה שיש.
אז כן, בגדול אתה צודק, צריך לבחון דגם דגם ואולי גם באופן כללי החברה עברה מקצה שיפורים, אבל לפחות בעיניי הם ירדו מהפרק.
fool me once shame on you, fool me twice Shane on me.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #5 

מצטרף ל jacko-il בביקורת השלילית.
היה לי את ה - POWER הקודם ואני יכול לומר שמי שמחפש סיבה לנטוש את אנדרואיד ולעבור ל - IOS, מכשיר כזה הוא סיבה מצויינת.
הם פשוט מתעללים במערכת ההפעלה של גוגל ומחרבשים אותה , ומילא זה , המכשיר גם לא זוכה לשדרוגי גרסה אלא רק לתיקונים על מה שקיים (שלפעמים מקלקלים דברים שכבר עבדו).
בקיצור, אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #6 

ziv_r כתב:ומנסיון רע בודד עם מכשיר אחד אתה פוסל את כל המכשירים של החברה? זה בדיוק כמו להגיד שבגלל שלסמסונג היתה את בעיית הסוללה עם ה- Note 7, יש לפסול את כל מוצרי העתיד של סמסונג :roll:
...
·
ניסיון רע בודד עם המכשיר הספציפי הזה, אך בגדול זה מה שקורה עם רוב הסינים הבינוניים. היה לי ניסיון דומה עם 2 כאלה (של חברות אחרות).
למרות זאת, יש לי שנתיים וחצי Oneplus one, ואני בהחלט מרוצה. היום אני אמור להיפרד ממנו ולקבל A7 מהעבודה :)

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #7 

לי למשל יש 3 מכשירי Xiaomi כבר שנתיים שמתפקדים יופי. גם 2 מכשירי Blu שעלו בזמנו $50-60 וממשיכים לתפקד מצויין, אבל כל אחד יכול לדבר רק מנסיונו והנסיון שלי דווקא חיובי.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

תשמעו, יש סיניים ויש סיניים, ובסין יודעים לעשות הכל, ממשהו שהוא העתק זול ושיקרי ועד למוצרי סופר פרימיום.
בעקרון זיו צודק, לא שופטים באופן גורף חברה על נפילה שחווים עם מוצר אחד. כלומר אפשר לעשות את זה, אבל אז צריך לפסול בערך כל חברה שכן לא חברה היתה לפחות נפילה אחת במהלך שנות הפעילות.
אני סה"כ רשמתי את החוויה השלילית שהיתה לי עם מכשיר שלהם (וקצת הוצאתי קיטור למען האמת). המכשיר שזיו סקר הוא גם מכשיר שהועלה בפניי מספר פעמים בתקופה האחרונה כאשר חיפשתי מכשיר חדש. החלטתי לא ללכת עליו פשוט כי לא בא לי שום לתת להם צ'אנס. לא היה שווה לי את הסיכון, יש מספיק חברות אחרות שהוכיחו את עצמם כטובות יותר לאורך השנים. אולי בעתיד דעתי תשתנה, כרגע פשוט לא מצאתי צורך.
אגב, אתמול קבלתי את המכשיר הסיני השלישי שלי, הולך ונהיה פחות ופחות הרפתקני לאורך השנים (כנראה אומר משהו עליי)..
מ- ZOPO C2 , דרך XIAOMI REDMI NOTE 2 ועכשיו הגיע המחליף MOTO G5 PLUS..

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #9 

החברות הסיניות הגדולות כמו huawei, Oneplus, Meizu ,Xiami, אכן איכותיים בסה"כ ונותנים פייט בעיקר לשוק הביניים+. כל השאר נחמדים לילדים/בני נוער.

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 179
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #10 

טעינה מהירה = אורך חיי סוללה קצר. אי אפשר לרמות את הפיזיקה. שלא לדבר על סכנת התלקחות ופליטת גזים מסוכנים מסוללת לטיום סינית. גם רמות קרינה סלולרית חריגות ברוב המכשירים הסינים זו עוד סיבה להרחיק מכשירים כאלו בעיקר מילדים. בלי קשר לפני נתוני המכשיר, אין לו ממשק IR וגם לא רדיו FM ולכן לא הכי אטרקטיבי.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #11 

רדיו FM או IR אין כיום ב- 99% מהמכשירים הסלולרים. למעשה, לא ראיתי שמישהו אי פעם משתמש בזה או מגדיר את את העדרותם כחסרון. אני מאמין שתסכים איתי כי זה לא חסרון משמעותי לרוב האנשים.

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 179
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #12 

@ziv_r
·

שניהם עדיין קיימים ב LG. סמסונג למיטב הבנתי הפסיקו את ה FM אבל ממשיכים עם ה IR. זה מאד שימושי לאפלקציות שליטה חכמה לשילוב בין שליטה דרך WIFI לבין IR עבור מכשירים ישנים או מזגן. יש אפילו אפלקציה שהופכת כל סמארטפון עם IR לשלט HARMONY של לוג'יטק עם אפלקציה צד ג של ווינדוס שניגשת למאגרי הקודים של לוג'יטק (היא לא במרקט של גוגל כי היא מפרה זכיות יוצרים של לוג'יטק). בארץ בעיקר לאור העובדה שאיכות שידורי הרדיו באינטרנט מתחת לכל ביקורת, אז FM מאד שימושי.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13 

השימושיות ברורה, זה לא משנה את העובדה כי כמות המכשירים עם היכולות הללו נמוכה ועוד יותר נמוך זה אחוז המשתמשים ביכולות הללו מבין אלו שמחזיקים במכשירים תומכים.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_d ... IR_blaster
https://www.slashgear.com/does-my-phone ... -09471304/

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”