המלצה למסכים 32 + 40 בתקציב נמוך

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
GiladY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 75 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום,

מחפש מסך 32 אינצ', פשוט, אמין, בלי פיצ'רים, לצפייה בלבד, שנותן את התמורה הטובה ביותר לתקציב הנמוך במיוחד שיש לי עבורו - 1,000 - 1,200 ש"ח בלבד:

- מרחק צפייה - 1 מ'.
- אין צורך בסמארט.
- חיבור USB - יתרון.
- ללא בעיית "מריחות"/"ג'אדר" (אם זה בכלל רלוונטי בגדלים האלה)
- אם יש סמארט, ואני רוכש מיבואן מקביל (כנראה ברוב המקרים גירסה אסיאתית?), אז תפריטים באנגלית זה בסדר. לא מחפש להשתמש באפליקציות וכדומה ע"ג המסך, יכול להיות נעול, אבל רק שלא אקבל תפריטים בסינית.
- סאונד סביר לפחות.

מספר דגמים לדוגמא:

1.
Samsung UA32J5500

2.
LG 32LH512Z . נראה כמו סדרה חדשה (2016).

3.
Sony KDL 32WD603 . ראיתי המלצה באחד האתרים האנגליים והיא נמכרת בישראל.

4. Samsung 32J4003 . נראה שפרט לסאונד היא בסדר.

מחפש מסך 40 אינצ', בתקציב של 2,000 - 2,500 ש"ח:
אותם שימושים, רק מרחק צפייה - 2 מ'. יועמד על ארונית גבוהה לכן חשוב שהצפייה תהיה טובה "מלמטה" (בזוית). אין חשיבות לחדר חשוך / בהיר. יחובר למחשב מדי פעם לצפייה בסרטים. עדיפות למסך 4K אם במסגרת התקציב, אני יודע שיש חילוקי דעות בנושא אבל באופן אישי אוהב את הטכנולוגיה. לגבי סמארט, בגדלים האלה אני מבין שמגיע מובנה ואין מה לעשות אז בסדר.

מספר דגמים לדוגמא שמצאתי:
1.
Samsung UE40KU7000
יש גם את גירסת ה-50 שיקרה רק בכמה מאות שקלים. 99% שלא תיכנס לי ואני מוגבל ל-40 אינצ', אבל היא טובה ?

2.
Panasonic TH-B40L

3. Panasonic TH40P50

4. Sony KDL40RD453BAEP

אם יש לכם רעיונות לדגמים שנותנים תמורה טובה יותר מאלה שציינתי, במסגרת התקציב שלי מנסה למקסם איכות כמובן בלי לצפות לאיכות מי יודע מה כי בכל זאת מדובר בסדרות בינוניות. תודה!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

J5500 ו-KU7000 כנראה יתנו לך את התמונה הטובה ביותר בין כל מה שפירטת.
בנוגע ל"אמינות", אישית אני לא חושב שיש הרבה הבדל בין החברות, אולי אני טועה. בנוגע לאיכות השירות במידה ותצטרך אותו ה-LG תהיה כנראה האופציה המועדפת, כי סמסונג, פנסוניק וסוני היום מקבלות שירות מקבלן חיצוני שלא ידוע במתן שירות טוב ללקוח.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”