שלום רב
אני מתכנן מערכת שמע לקומה ראשנה בבית פרטי דרישות המערכת :
הקומה היא חלל אחד גדול שמחולק לסלון , פינת אוכל ומטבח
איזור הסלון הוא בגודל של 6X4 מטר ישיבה לחלל זה אני רוצה מערכת של 5.1 ערוצים רמקולים קדמים וסנטר שקועים בגבס רמקולים אחורים תלוים
בנוסף שני רמוקולים שקועים בתיקרה באיזור מטבח
בנוסף שני רמקולים בחוץ
תקמיב גמיש אך הייתי רוצה ל להישאר בטווח בינוני (קניה מאמזון גרמניה אם צריך )
מםסר שאלות בבקשה :
1. בעקרון אני איזור הסלון והמטבח יעבדו ביחד שאני שומע מוזיקה האם עושה שכל לחבר את הרמקולים של המטבח לאותה כניסת רמקולים של הקדמיים בסלון אם לא האם יש רסיבר אם שלשה איזורים (1 למטבח 1 לסלון 1 לחוץ)
2. אשמח להמלצה לרמקולים שקועים גם לסלון וגם לתיקה במטבח
3. אשמח להמלצה לרמקולים אחורים
4. אשמח להמלצה לרמקולים לחצר
5. אשמח להמצלה לסאב
5. רסיבר האם Marantz SR5010 (לאחר קריאה פה בפורומים) מספיק או יש המצלה לרסיבר אחר
הרבה בקשות להמלצות תודה מראש על העזרה (מקווה שספקתי את כל הפרטים)
עזרה בתכנון מערכת שמע (רסיבר רמקולים ZONE2 )
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
כאשר תכננתי את הבית נתקלתי באותה השאלה, בסופו של יום עשיתי 7.1 בסלון (כאשר 4 הרמקולים האחוריים שקועים בגבס בתקרה), האחוריים ביותר נמצאים מעל פינת האוכל ואז כאשר אני רוצה לשמוע מוזיקה בכל הקומה אני שם ברסיבר מצב של 7 channel stereo.
בנוסף יש לי הכנה ל-2 רמקולים בגינה שיחוברו ל-zone 2 (כרגע בעצירה עקב בעיות תקציב)
בנוסף יש לי הכנה ל-2 רמקולים בגינה שיחוברו ל-zone 2 (כרגע בעצירה עקב בעיות תקציב)
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
@dvirl
·כל רסיבר והחיבורים שלו.....
אצלי יש רסיבר קצת ישן שיודע לתת 5.1+2 או 7.1 כלומר שברגע שאחבר רמקולים בגינה ואשמיע בהם מוזיקה בסלון אצטרך להצלחתם ל-5 רמקולים....
אלא אם אשדרג את הרסיבר.
בסופו של יום זו שאלה של כמה ערוצי הגברה יש למגבר.
בשאלת הרמקולים יש פה מומחים מעולים - אני תמיד קניתי את הרמקולים הכי זולים שיכולתי למצוא (קידמיים+סנטר+סאב של jbl השקועים של פרופישנט)
·כל רסיבר והחיבורים שלו.....
אצלי יש רסיבר קצת ישן שיודע לתת 5.1+2 או 7.1 כלומר שברגע שאחבר רמקולים בגינה ואשמיע בהם מוזיקה בסלון אצטרך להצלחתם ל-5 רמקולים....
אלא אם אשדרג את הרסיבר.
בסופו של יום זו שאלה של כמה ערוצי הגברה יש למגבר.
בשאלת הרמקולים יש פה מומחים מעולים - אני תמיד קניתי את הרמקולים הכי זולים שיכולתי למצוא (קידמיים+סנטר+סאב של jbl השקועים של פרופישנט)