מיתוג מנורות ללא 0 - אפשרי עם zwave?
@e-r-a-n
אם יש לך קופסאת חיבורים עגולה מעל למפסק (קצת מתחת לתקרה), אתה יכול לנסות לחווט את המודול שם.
אמור להיות לך שם כל מה שצריך - פאזה ואפס לחיבור המודל, ושני גידים שמגיעים מהמפסק (פאזה לכיוון המפסק ופאזה חוזרת מהמפסק) למנורה), לחיווט המפסק למודול. מניח שתצטרך לפצל את הפאזה החוזרת שכנראה רק עוברת בקופסא ישירות למנורה.
אם יש לך קופסאת חיבורים עגולה מעל למפסק (קצת מתחת לתקרה), אתה יכול לנסות לחווט את המודול שם.
אמור להיות לך שם כל מה שצריך - פאזה ואפס לחיבור המודל, ושני גידים שמגיעים מהמפסק (פאזה לכיוון המפסק ופאזה חוזרת מהמפסק) למנורה), לחיווט המפסק למודול. מניח שתצטרך לפצל את הפאזה החוזרת שכנראה רק עוברת בקופסא ישירות למנורה.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
·e-r-a-n כתב:אין קופסה. אני אנסה למשוך אפס מהמנורה למפסק...
כדי להימנע מהסתבכויות קח בחשבון שבאם מדובר בהתקנה תיקנית חייבת להיות איפשהוא קופסא בדרך.
עבודות חשמל צריכות להתבצע ע"י חשמלאי ואין בהמלצות אלו הנחיה לפעול אחרת.
- AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 26 פעמים
לחזק את דבריו של yakovst3
בדירות חדשות אין יותר קופסאות חיבורים על הקירות (כמעט ואין)
הקופסא שנמצאת בתקרה (זו שמתחברת למנורה) היא גם קופסת חיבורים.
אלון.
בדירות חדשות אין יותר קופסאות חיבורים על הקירות (כמעט ואין)
הקופסא שנמצאת בתקרה (זו שמתחברת למנורה) היא גם קופסת חיבורים.
אלון.
·היום ברוב הדירות הקופסה של המנורה היא הקופסת חיבורים של כל החדרmorgi23 כתב:@yakovst3
אתה חכול לפרט קצת יותר על התקן הנ״ל?
לא הבנתי איך יש פאזה ולא פאזה חוזרת מתחת למנורה....
החשמל מגיע אליה ומשם למפסק וכו'
פשוט צריך למצא את החוטים הנכונים בתוך הבור (לרוב הוא עמוק משמעותית מפעם)
ויש שם מקום בלי בעיה לכל מה שצריך
קצת מורכב לי להתעסק עם הגופי תאורה אז עוד לא הגעתי לזה (אלו שאני מתמקד בהם בהתחלה הם אלו שבסלון\פינת אוכל\מטבח והן לא פשוטות), אבל האם מובטח בהכרח בתקן המדובר (דירה בת פחות משנתיים) שקיים צינור ישיר מהמנורה לקיר?
כלומר, שאין בדרך הסתעפויות או גורמים כאלו שימנעו ממני להצליח להשחיל שם 0 בחזרה למפסק?
כלומר, שאין בדרך הסתעפויות או גורמים כאלו שימנעו ממני להצליח להשחיל שם 0 בחזרה למפסק?
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
לצערי לא מובטח כזה דבר... קרה לי יותר מפעם אחד שנכנסתי למצוד ארוך אחרי חוט 0 בנקודה מסויימת...
כל מקרה לגופו...
כל מקרה לגופו...
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/