כיבוי כל תקשורת אלחוטית ב- KD-49XD7005

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
TalSpell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
ראשית תודה גדולה על כל העזרה. אין כמוכם.

מתכנן לקנות את ה-KD-49XD7005 של סוני. המטרה היא בעיקר צפייה בנטפליקס. צריך נוחות של צפייה, ואם האיכות טובה - אז עוד יותר טוב.

בהתחלה חשבתי על סמסונג. עם זאת, חשוב לנו שלא תהיה מהטלוויזיה תשדורת אלחוטית בשום צורה. בין השאר כי יש לנו ילדים בבית, וגם אם אין הוכחה כי זה גורם נזק, נישן בשקט טוב יותר אם נדע שלא חשפנו אותם לקרינה. להבנתי, לטלוויזיה של סמסונג יש שלט שעובד על בלוטות ולכן מחוייב שהטלוויזיה תפעל עם בלוטות באופן קבוע. אם אני טועה אשמח לתיקון.

בכל מקרה, כעת אנחנו שוקלים לרכוש את ה-KD-49XD7005 של סוני.
אשמח לעזרתכם. האם ניתן בטלוויזיה הזו לכבות לחלוטין את ה-WIFI ואת ה-Bluetooth? האם יש כזו אופציה בתפריטים? אני לא מצליח למצוא פירוט מספיק של התפריטים בשום מקום.

תודה גדולה מראש
טל

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

@TalSpell
·אני די בטוח שאפשר לכבות את כל התקשורת האלחוטית בטלויזיה (יש לי NX710 הישנה והטובה, ובה ניתן לכבות wifi), אבל איך תמנע מתקשורת אלחוטית של שכנים, לדוגמה רשתות wifi של השכנים. אם יש לך טלפון סלולרי שעובד על אנדרואיד, אתה יכול בשביל הניסוי כמובן, להתקין Wifi analyzer . האפליקציה הזאת תציג לך את הרשתות האלחוטיות שנקלטות ע"י המכשיר. אם לא נקלט כלום אז אחלה, אבל אם נקלט משהו, רוב הסיכויים שלא תוכל להפתר מהקרינה הזאת.

TalSpell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

קודם כל תודה רבה על הרעיון

שליחה #3 

אעשה זאת.
לגבי השכנים... אנחנו מנסים לשלוט על מה שאפשר לשלוט :) אז לפחות אשמח שהטלוויזיה שלי לא תשדר קרינה, גם אם זה בטל בשישים לעומת כל מה שיש.
אני מתלבט אם לקנות את הטלוויזיה הזו, ואשמח אם למישהו יש ניסיון עם זה או יכול פיסית לגשת לטלוויזיה ולראות אם יש אופציה לכבות את ה-BlueTooth.

המון תודה!
טל

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #4 

אי אפשר לכבות את ה BT,
לא רוצה קרינה סע לאלבניה לרעות עיזים בהרים.
איפה שלא תסתובב אתה מוקף קרינה.
האידאולוגיה של "לא רוצה קרינה" מקסימה אבל לא מחזיקה מים.

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #5 

@TalSpell
ידידי, הילדים שלך אוכלים קרינה מהווי-פיי של השכנים, של בית ספר, של נקודות גישה עירוניות ושל אנטנות סלולאריות.
את רוב הקרינה הם חוטפים כשהבלו-טות' והווי-פיי וה3G דולקים והטלפון צמוד לראש מה שאני משער שקורה איזה עשר פעמים ביום.
בקיצור, מה שאתה מנסה לעשות זה כמו להיות שמן ברמת obese אבל להקפיד על דיאט קולה בשיפודיה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

Re: קודם כל תודה רבה על הרעיון

שליחה #6 

@TalSpell
·טל, אתה יכול לשאול אנשים שעוסקים בתחום, אין כל כך תועלת במאמצים שלך. קרינה של שמש מזיקה גם וגם אוויר המזוהם ברחוב עם תנועה... האפשרות היחידה להימנע מהטכנולוגיה לגמרה... לא חושב שאתה רוצה את זה.
לפני הרבה שנים אני עבדתי בחברת סלולר, וגם שירות הצבאי שלי היה מאוד קשור לקרינה

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #7 

מנסיון רב מידי, אל תדבק במידע רע שמפיצים שרלטנים, שים לב שכל האתרים שמפיצים חרדה ועובדות לא מאומתות על "נזקי הקרינה הבלתי מייננת

בדרך כלל גם מוכרים לך את הציוד שנדרש בכדי "להציל אותך".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”