Polk Audio ASW 110 סאב למכירה
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
סאב שדורש תיקון, לא ידוע אם מדובר בפיוז או החלפת כרטיס.
דיברתי עם המעבדה של סיריוס ובדיקה כולל החלפה של פיוז עלותה 120 ש"ח במידה ויש צורך להחליף כרטיס העלות היא 650 ש"ח.
מכיוון שאינני משתמש יותר בציוד הנ"ל איו לי כל צורך בו.
מי שמעוניין אני פתוח להצעות.
מדובר במידע טלפוני אין בנאמר התחייבות למחיר סופי.
דיברתי עם המעבדה של סיריוס ובדיקה כולל החלפה של פיוז עלותה 120 ש"ח במידה ויש צורך להחליף כרטיס העלות היא 650 ש"ח.
מכיוון שאינני משתמש יותר בציוד הנ"ל איו לי כל צורך בו.
מי שמעוניין אני פתוח להצעות.
מדובר במידע טלפוני אין בנאמר התחייבות למחיר סופי.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@uriayon
11 ברגים
ואז לבד אתה יכול לומר אם זו בעיה של פיוז או בעיה של כרטיס.
מציע לך לבדוק לבד, או שתאפשר למי שעתיד לרכוש - לבדוק לפני שהוא מציע לך הצעה.
יקרב אותך גם יותר למחיר מטרה ולא מחיר זנות, ובסוף יתברר שזה פיוז בלבד שניתן להחליף באופן עצמאי.
11 ברגים
ואז לבד אתה יכול לומר אם זו בעיה של פיוז או בעיה של כרטיס.
מציע לך לבדוק לבד, או שתאפשר למי שעתיד לרכוש - לבדוק לפני שהוא מציע לך הצעה.
יקרב אותך גם יותר למחיר מטרה ולא מחיר זנות, ובסוף יתברר שזה פיוז בלבד שניתן להחליף באופן עצמאי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה רואה את הפיוז?
תוציא אותו בזהירות (מקווה שברור שאחרי שהמכשיר לא בחשמל, וגם עדיף זמן רב לא בחשמל)
ותסתכל אם החוט שמחבר אותו מצד לצד תקין או לא.
אם יש לך אוומטר (מד מתח/התנגדות וכד') - שכנראה שאין לך - אתה יכול לבדוק אם הוא באמת תקין או לא.
בעיקרון אתה יכול לגשת לחשמלאי שיביא לך פיוז חלופי, ולחלופין יסתכל על הכרטיס ויראה אם הוא בר תיקון.
תוציא אותו בזהירות (מקווה שברור שאחרי שהמכשיר לא בחשמל, וגם עדיף זמן רב לא בחשמל)
ותסתכל אם החוט שמחבר אותו מצד לצד תקין או לא.
אם יש לך אוומטר (מד מתח/התנגדות וכד') - שכנראה שאין לך - אתה יכול לבדוק אם הוא באמת תקין או לא.
בעיקרון אתה יכול לגשת לחשמלאי שיביא לך פיוז חלופי, ולחלופין יסתכל על הכרטיס ויראה אם הוא בר תיקון.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
לא צריך לפרק שום ברגים בשביל לבדוק פיוז שרוף!
הפיוז נימצא בשקע החשמל שבסאב, בדיוק מתחת להיכן שתוקעים את כבל המתח, נתק את הכבל מהחשמל, שלוף את הכבל מתח מהסאב ועם מברג שטוח שלוף את "מגירת" הפיוז, אם הפיוז שרוף אתה תיראה נתק בחוט שבתוך הפיוז( בחן אותו מול מקור אור).
מעבר לזאת לדעתי זו קצת חוסר אחריות להציע לבנאדם "לפתוח" מכשיר חשמלי כשכמו שזה מצטייר אין לו ממש רקע כלשהו או ידע בסיסי בחשמל.
הפיוז נימצא בשקע החשמל שבסאב, בדיוק מתחת להיכן שתוקעים את כבל המתח, נתק את הכבל מהחשמל, שלוף את הכבל מתח מהסאב ועם מברג שטוח שלוף את "מגירת" הפיוז, אם הפיוז שרוף אתה תיראה נתק בחוט שבתוך הפיוז( בחן אותו מול מקור אור).
מעבר לזאת לדעתי זו קצת חוסר אחריות להציע לבנאדם "לפתוח" מכשיר חשמלי כשכמו שזה מצטייר אין לו ממש רקע כלשהו או ידע בסיסי בחשמל.
You pay peanuts, you get monkeys
לאחר בדיקה
אכן מדובר בהחלפת כרטיס.
ואני מחזק את הדברים מהאכזבה מהשירות של סיריוס והאיכות מוצרים של פולק אודיו, שמתגלה כמוצרים נחותים ביותר.
לא ניסיתי לתקן.
ההצעה עדיין פתוחה, אם מישהו רוצה את הקופסא או את הרמקול אני פתוח להצעות.
ואני מחזק את הדברים מהאכזבה מהשירות של סיריוס והאיכות מוצרים של פולק אודיו, שמתגלה כמוצרים נחותים ביותר.
לא ניסיתי לתקן.
ההצעה עדיין פתוחה, אם מישהו רוצה את הקופסא או את הרמקול אני פתוח להצעות.
מן הסתם סאבים מתקלקלים הרבה יותר מרמקולים אחרים
אבל תוכל להסביר ממה בשירות שלהם אתה מאוכזב? סריוס נותנים 5 שנים אחריות, היא לא מכסה את זה?
-----------------------------
למכירה רמקולים PolkAudio
https://www.hometheater.co.il/vt276903.html
אבל תוכל להסביר ממה בשירות שלהם אתה מאוכזב? סריוס נותנים 5 שנים אחריות, היא לא מכסה את זה?
למכירה רמקולים PolkAudio
ובן כמה הסאב הזה?
למכירה רמקולים PolkAudio
למכירה רמקולים PolkAudio
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
אגב סיפור על שירות....
לפני מספר שנים התקלקלה מכונת הכביסה אצלנו בבית שהייתה בת שנה וקצת, בגלל שהמכונה ב"אחריות" לא רציתי להתעסק איתה ואשתי הזמינה שירות של היבואן, הטכנאי שהגיע פתח את המכונה ואמר לה שהתיקון יעלה 1500 ש"ח כי "הלך" הכרטיס הראשי ושזה לא מכוסה במסגרת 3 השנים של האחריות, אשתי עידכנה אותי בטלפון ,אמרתי לה שלא יתקרב למכונה ושתשלח אותו.
הגעתי הביתה, פירקתי את הפאנל, שלפתי את הכרטיס הראשי וגיליתי שקבל מסכן של 10mf שעולה 1 ש"ח שבק חיים(פשוט התפרק כך שזה לא משהו שהטכנאי לא יכל לראות בעצמו) ועל זה הטכנאי הדרעק של היבואן רצה 1500ש"ח!!!
החלפתי את הקבל בעצמי וחסכתי לעצמי 1499ש"ח.
לפני מספר שנים התקלקלה מכונת הכביסה אצלנו בבית שהייתה בת שנה וקצת, בגלל שהמכונה ב"אחריות" לא רציתי להתעסק איתה ואשתי הזמינה שירות של היבואן, הטכנאי שהגיע פתח את המכונה ואמר לה שהתיקון יעלה 1500 ש"ח כי "הלך" הכרטיס הראשי ושזה לא מכוסה במסגרת 3 השנים של האחריות, אשתי עידכנה אותי בטלפון ,אמרתי לה שלא יתקרב למכונה ושתשלח אותו.
הגעתי הביתה, פירקתי את הפאנל, שלפתי את הכרטיס הראשי וגיליתי שקבל מסכן של 10mf שעולה 1 ש"ח שבק חיים(פשוט התפרק כך שזה לא משהו שהטכנאי לא יכל לראות בעצמו) ועל זה הטכנאי הדרעק של היבואן רצה 1500ש"ח!!!
החלפתי את הקבל בעצמי וחסכתי לעצמי 1499ש"ח.
You pay peanuts, you get monkeys
- gremlinx
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
שאלה לגבי הסאב ומצטער אם גונב את השירשור
יש לי אותו סאב ולאחרונה הוא התחיל להוציא בומים קטנים ועדינים באינטרוולים יחסית קבועים.
ניסיתי לבדוק איפה הבעיה אז קודם ניתקתי אותו מהמגבר אבל עדיין בחשמל - עדיין נשארו בומים קטנים כאלו
מה שהוביל אותי לנתק אותו מהחשמל
על פניו לפי השירשור זה נשמע כמו בעיית כרטיס ולא ספק/פיוז (אחרת לא היה "מניע" אני מאמין או היה נכבה (?) )
יש לי אותו סאב ולאחרונה הוא התחיל להוציא בומים קטנים ועדינים באינטרוולים יחסית קבועים.
ניסיתי לבדוק איפה הבעיה אז קודם ניתקתי אותו מהמגבר אבל עדיין בחשמל - עדיין נשארו בומים קטנים כאלו
מה שהוביל אותי לנתק אותו מהחשמל
על פניו לפי השירשור זה נשמע כמו בעיית כרטיס ולא ספק/פיוז (אחרת לא היה "מניע" אני מאמין או היה נכבה (?) )
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תחפש - נראה לי שהיה מישהו שמכר כרטיס (אולי AVIHULI).
ד"א - אם הסאב "צעיר" יחסית - הייתי מנסה לדבר עם POLK AUDIO בחו"ל.
למי שאומר שזה חברה מכובדת.
לא יודע כמה היא מכובדת, כשמוצרים שלה (רצפתיים) נמכרים במחירים מגוחכים, מה שגורם לזה שרמקול רצפתי של POLK שעלה 5K, לא שווה אפילו 30%.
ד"א - אם הסאב "צעיר" יחסית - הייתי מנסה לדבר עם POLK AUDIO בחו"ל.
למי שאומר שזה חברה מכובדת.
לא יודע כמה היא מכובדת, כשמוצרים שלה (רצפתיים) נמכרים במחירים מגוחכים, מה שגורם לזה שרמקול רצפתי של POLK שעלה 5K, לא שווה אפילו 30%.