מישהו שמע על "איזולטור" ברשת הוט לבעלי LCD?
קראתי כאן את התגובות לעניין המלצה לבקש ממיר דוקסיס מהוט לחיבור טל' LCD שאין לה יציאת SCART ויש לחבר אותה דרך SVIDEIO עם חיבור SCART מהממיר.
אז אומנם הגיע טכנאי וציין כי בידיו מכשיר/מתאם מיוחד רק לרשת הוט שנקרא "איזולטור" והוא חדש חדש וניתן רק לבעלי KCD לשיפור משמעותי באיכות התמונה.
הוא ציין שתפקידו הוא לסנן את המתח שהטל' מחזירה וכך "רעש" התמונה פוחת. זה נראה מעין קבל גדול לבן שמשני צידיו יש חיבור נכנס ויוצא לכבל של כבלים.
בכל מקרה התעקשתי שלא יחבר את זה אלא יביא את הממיר המבוקש (שכנראה קשה להשיג אותו במלאי עקב כמות המטורפת של רוכשי המסכים הדקים...)
אשמח לקבל תגובה.
אז אומנם הגיע טכנאי וציין כי בידיו מכשיר/מתאם מיוחד רק לרשת הוט שנקרא "איזולטור" והוא חדש חדש וניתן רק לבעלי KCD לשיפור משמעותי באיכות התמונה.
הוא ציין שתפקידו הוא לסנן את המתח שהטל' מחזירה וכך "רעש" התמונה פוחת. זה נראה מעין קבל גדול לבן שמשני צידיו יש חיבור נכנס ויוצא לכבל של כבלים.
בכל מקרה התעקשתי שלא יחבר את זה אלא יביא את הממיר המבוקש (שכנראה קשה להשיג אותו במלאי עקב כמות המטורפת של רוכשי המסכים הדקים...)
אשמח לקבל תגובה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
טעות! תדרוש שיתקינו לך את זה, בנוסף להחלפת הממיר. זה באמת עוזר.
Silence speaks louder than words
האיזולטור הזה תפקידו הוא למנוע GROUNDLOOP שמתבטא בפסים אופקיים שנעים על המסך.
לא תמיד צריך אותו ורק במקרה שהלקוח מבחין בתופעה אז הוט שמים איזולטור כזה.
אין שום קשר לשיפור התמונה, בשביל זה אתה צריך ממיר דוקסיס, ואם אחרי התקנת הממיר מופיעים אותם פסים אופקיים, אז צריך בנוסף גם איזולטור.
לא תמיד צריך אותו ורק במקרה שהלקוח מבחין בתופעה אז הוט שמים איזולטור כזה.
אין שום קשר לשיפור התמונה, בשביל זה אתה צריך ממיר דוקסיס, ואם אחרי התקנת הממיר מופיעים אותם פסים אופקיים, אז צריך בנוסף גם איזולטור.
אופס!
ממש תודה קודם כל!
אחרי שיג ושיח לא קטן על קשרי לקוחות אישרו לי ממיר דוקסיס, זה לא היה קל, הם טוענים שזה יקר ושאין במלאי וכל מיני כאלה.
מקווה שזה מה שיעזור באמת.
לא פשוט היה יותר לייבא לישראל מסכי סמסונג עם חיבור SCART??!!!
ושוב תודה
אחרי שיג ושיח לא קטן על קשרי לקוחות אישרו לי ממיר דוקסיס, זה לא היה קל, הם טוענים שזה יקר ושאין במלאי וכל מיני כאלה.
מקווה שזה מה שיעזור באמת.
לא פשוט היה יותר לייבא לישראל מסכי סמסונג עם חיבור SCART??!!!
ושוב תודה
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אתה מגרד פה פצעים של הרבה אנשים עם נושא ה-SCART...
אבל אני במקומך הייתי מבקש גם איזולטור. לא יועיל - לא יזיק. אצלי זה עזר גם בלי שהיו פסים אופקיים, סתם היה לכלוך בתמונה.
אבל אני במקומך הייתי מבקש גם איזולטור. לא יועיל - לא יזיק. אצלי זה עזר גם בלי שהיו פסים אופקיים, סתם היה לכלוך בתמונה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
חדש חדש...
חחח
זה רק קיים כ-6 שנים...
חפש ISOLATOR בפורומים שלנו, יהיו לך הרבה תוצאות.
חחח
זה רק קיים כ-6 שנים...
חפש ISOLATOR בפורומים שלנו, יהיו לך הרבה תוצאות.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

oferlaor כתב:חדש חדש...
חחח
זה רק קיים כ-6 שנים......
עופר, בכלל לא הבנתי על מה אתה מדבר, רק עכשיו ראיתי מה elad_al כתב שהטכנאי אמר לו...
אוי, כמה הם רמאים... או שסתם לא מכירים את החומר הטכני...
יאללה! הוא עוד מפציר
ואומר לי שזו אחת הסיבות למה להישאר בהוט ולא לעבור לYES.
האמת שהאיזולטר הזה נראה די טוב.... עשה את העבודה.
האמת שהאיזולטר הזה נראה די טוב.... עשה את העבודה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

איזולטור מסנן רעשים שמורכב לפני הממיר, אני לא חושב שזה משנה איזה חיבור יש לך, ובכל מקרה - האיזולטור ניתן לך בחינם, ואין סיבה לא להרכיב אותו.