אתחיל בזה שמזמן לא ביקרתי באתר ושמתי לב שעלו מספר שאלות בנוגע ל ks8000 אחריות, סמארט וכ"ו
אני חושב שאני יכול לעזור אז אנצל את הפוסט כדי להתייחס לנושא הזה בתור מי שקנה את הטלויזיה ביבוא מקבילי ומאוד מרוצה.
אתחיל עם הנושא שלשמו נכנסתי לפורום.
1.אתמול רכשתי טלויזית סמסונג 40KU7000 ביבוא רשמי.
נקודת זכות לאתר שממנו קניתי ולספק סמליין, היום כבר עשו את ההובלה.
הבעיה:
הבטיחו שעה התראה מכיוון שטווח ההגעה הוא 6 שעות לא הגיוני לחכות בבית.
בפועל,
הנהג התקשר, תוך רבע שעה חזרתי אליו (כי הייתי בדיון והטלפון על שקט) ואמרתי לו שתוך 30-40 דקות אני יכול להיות בבית.
כמובן שדיברנו הוא טען שהוא ניסה להשיג אותי לפני 40 דקות והוא מבקש שאגיע תוך 2-3 דקות כי הוא כבר יוצא ליעד הבא!
הסברתי לו שביקשתי להדגיש כשקבעתי את ההובלה שאני צריך את השעה התראה מראש, כמובן שזה לא עזר.
פניתי לשירות הלקוחות של סמליין וזאת הבעיה האמיתית...
אני לא מצפה מנהג הובלות ליותר מדי, אבל בשירות הלקוחות צריכים להיות אנשים שירותים.
אז השירות נגמר בזה שהבהירו לי שהם "בדקו" והם חיכו לי 40 דקות (זה מה שאמר הנהג) והם מתכוונים לחייב אותי בהובלה נוספת.
הסברתי להם שיש לי פירוט שיחות ואני יכול להוכיח שזה לא נכון ובכל מקרה הם היו צריכים להתריע שעה מראש ואני יכול להיות בבית עוד 30 דקות.
כמו לדבר לקיר...
לסיכום : חוו"ד על שירות של יבואן רשמי, נו באמת... כשמדובר בסמליין לא רק שלא שווה אגורה יותר
אני באופן אישי אנסה להימנע גם אם יותר זול.
2. לגבי בעיות עם סמארט נעול בדגמים ביבוא מקבילי.
זה נכון, זה מגיע כשהסמארט חסום, אבל...
בכמה דקות ובחינם לגמרי אפשר לפתוח אותו עם 2 תוכנות
www.connectify.com
www.tunnelbear.com
לאחר מכן הסמארט פתוח ואפשר לשנות איזור של הטלויזיה עם קיצור של המקשים של השלט.
הקיצור משתנה כל שנה.
של 2016 - (משמאל לימין) mute vol+ ch+ mute כשמקנפגים את הטלויזיה.
את הקיצורים ומתי לבצע אפשר לקבל באופן רשמי מהתמיכה של סמסונג.
3. אין לי בטלויזיה אף בעיה מאלו שתוארו פה באתר (היצור במקסיקו) ואני מאוד מרוצה מהטלויזיה וגם מהשירות שקיבלתי
מהיבואן המקביל. (רשמתי על זה בפירוט בפוסט קודם באתר)
מקווה שזה עוזר למישהו,
ירון.