היי, אני מחובר לבזק+בזק בינלאומי, ומשתמש ב-PrivateBox2 שלהם.
עד עכשיו היו לי פינגים באזור ה-50-60 לגרמניה, ישראל בסביבות ה-5-10, ובעקרון פינגים ממש מעולים.
עכשיו אתמול בלילה קצת עלו הפינגים, אבל אחרי כמה ריסטארטים לראוטר זה דיי הסתדר,
עכשיו, מהיום בבוקר הפינגים עלו בצורה מטורפת, 20-30 פינג לארץ, ו-80-90 לגרמניה.
עד עכשיו הייתי מחובר בחבילת גיימר+מוגדר כRate Adaptive, יכול להיות שההגדרת Rate Adaptive ירדה?
איך בודקים אם אני עדיין רייט אדאפטיב?
וד"א, דברתי עם השירות של בזק, והם אמרו שהם רואים מתח חיצוני על הקו שלי ושהם שולחים טכנאי, זה יכול להיות הסבר לפינגים הגבוהים?
איך אני חוזר לאותו פינג שהיה לי?
תודה רבה.
latency
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,
קיבלנו את פנייתך והעברנו להמשך טיפול.
אגב, רייט אדאפטיב זו הגדרה שמבוצעת מול ספק התשתית, במקרה שלך בזק. ולכן, יש לבדוק זאת מולם.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
[email protected]
קיבלנו את פנייתך והעברנו להמשך טיפול.
אגב, רייט אדאפטיב זו הגדרה שמבוצעת מול ספק התשתית, במקרה שלך בזק. ולכן, יש לבדוק זאת מולם.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
[email protected]
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי
[email protected]
ניתן למצוא אותנו גם ב -
www.twitter.com/BezeqBenleumi :טוויטר
www.facebook.com/BezeqBenleumi :פייסבוק
[email protected]
ניתן למצוא אותנו גם ב -
www.twitter.com/BezeqBenleumi :טוויטר
www.facebook.com/BezeqBenleumi :פייסבוק
עזרה בבקשה? זה ממש חשוב לי, זה מחרפן אותי. =\
היה טכנאי של בזק ש"פתר" כביכול את המתח החיצוני ושינה את השקע מחיבורים של טלפון+אינטרנט לטלפון בלבד, והיה טכנאי של בזק בינלאומי שהחליף לי את ה-Privatebox 2 ל-Privatebox 2 אחר (מקווה שחדש, לא יודע =\), עכשיו, בעבר Rate Adaptive היה מוריד לי את הפינג פלאים, שאלתי את בזק והם אומרים שאני עדיין רייט אדאפטיב, יכול להיות שהם מחרטטים אותי?
ופעם היו מחוברים ל-Privatebox 2 שתי חיבורים, אחד של טלפון ואחד של אינטרנט, יכול להיות בגלל זה עלה הפינג? כי עכשיו רק הכבל של האינטרנט מחובר.
ממש ממש ממש בבקשה תעזרו לי=[
היה טכנאי של בזק ש"פתר" כביכול את המתח החיצוני ושינה את השקע מחיבורים של טלפון+אינטרנט לטלפון בלבד, והיה טכנאי של בזק בינלאומי שהחליף לי את ה-Privatebox 2 ל-Privatebox 2 אחר (מקווה שחדש, לא יודע =\), עכשיו, בעבר Rate Adaptive היה מוריד לי את הפינג פלאים, שאלתי את בזק והם אומרים שאני עדיין רייט אדאפטיב, יכול להיות שהם מחרטטים אותי?
ופעם היו מחוברים ל-Privatebox 2 שתי חיבורים, אחד של טלפון ואחד של אינטרנט, יכול להיות בגלל זה עלה הפינג? כי עכשיו רק הכבל של האינטרנט מחובר.
ממש ממש ממש בבקשה תעזרו לי=[