ממליץ לך בחום ללכת על הסדרה K700 של הייסנס (65'' או 75''). השימוש שלי הוא בדיוק כמו אצלך ואני מאוד נהנה מהטלוויזיה. היו לי הרבה חששות לפני שרכשתי את הטלוויזיה אבל אני מוכרח לציין שאחרי 8 חודשי שימוש מאוד אינטנסיבים, הטלוויזיה מפשוט מעולה!
אין אדם אחד שלא הגיע והתרשם מהתמונה שהיא מוציאה - גם אני צופה בקודי ובתכנים שונים ומגוונים ברמות קידוד טובות עד מעולות - התמונה פשוט מצוינת.
PS4 נראה מדהים!
אני מאוד פדנט בנושאים האלה ולקחתי סיכון (מושכל אפשר לומר כי ביצעתי אינספור בדיקות טרם הקניה) מסוים - שווה כל שקל.
בהצלחה.
אם אין לך בעיה עם קעורה לך על ה KS8500 של סמסונג 65 אינץ
אתה יכול לרדת ברמה כדי לעלות עוד 5 אינץ ולקחת את UE70KU7000 של סמסונג
או 70M7000UWG של הייסנס כמו שהמליץ זה שמעלי.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
blknom1 כתב:ממליץ לך בחום ללכת על הסדרה K700 של הייסנס (65'' או 75''). השימוש שלי הוא בדיוק כמו אצלך ואני מאוד נהנה מהטלוויזיה. היו לי הרבה חששות לפני שרכשתי את הטלוויזיה אבל אני מוכרח לציין שאחרי 8 חודשי שימוש מאוד אינטנסיבים, הטלוויזיה מפשוט מעולה!
אין אדם אחד שלא הגיע והתרשם מהתמונה שהיא מוציאה - גם אני צופה בקודי ובתכנים שונים ומגוונים ברמות קידוד טובות עד מעולות - התמונה פשוט מצוינת.
PS4 נראה מדהים!
אני מאוד פדנט בנושאים האלה ולקחתי סיכון (מושכל אפשר לומר כי ביצעתי אינספור בדיקות טרם הקניה) מסוים - שווה כל שקל.
בהצלחה.
...
בשירשור של ה k700 יש הרבה תלונות...לא להיות מוטרד ?
·
@alophind
·אתה יודע איך זה? מי שלא טוב לו, ירצה לשתף ולמצוא פתרונות. האחרים שאין להם בעיות, לא יהיו חלק מהפורום. אני הכי אובייקטיבי שיש ואומר לך בביטחון מלא - זו אחת הרכישות הכי מוצלחות שלי. עלות מול תועלת, גודל מסך, איכות תמונה וכל מה שחיפשתי בטלוויזיה. הכל פשוט נהדר. אני ממליץ בחום.
בשירשור של ה k700 יש הרבה תלונות...לא להיות מוטרד ?
·
...
·חבר, אם כבר הייסנס אז אני חושב שרק M7000 ולא K700.
לא חושב שעל העיניין הזה יש מחלוקת. הפרש מחירים מזערי ודגם חדש וטוב יותר (שכולל תמיכה בHDMI 2.0. קרי תמיכה מסויימת בHDR
·חבר, אם כבר הייסנס אז אני חושב שרק M7000 ולא K700.
לא חושב שעל העיניין הזה יש מחלוקת. הפרש מחירים מזערי ודגם חדש וטוב יותר (שכולל תמיכה בHDMI 2.0. קרי תמיכה מסויימת בHDR
...
·תשמע - ההורים שלי קנו ת הדגם M7000 בגודל 70''. מה אני אגיד לך? רואים פחות טוב מאשר אצלי.
חבר אחר קנה את ה-M7000 בגודל 58'' והוא מרוצה ברמות אחרות. אולי עניין של גודל מסך.
בכל מקרה אני נתתי המלצה על בסיס שימוש אישי של לא מעט חודשים - בדרך כלל אני לא נוהג להמליץ על מוצרים על בסיס נתונים בלבד אלא על בסיס ניסיון אישי.
blknom1 כתב:@alophind
·אתה יודע איך זה? מי שלא טוב לו, ירצה לשתף ולמצוא פתרונות. האחרים שאין להם בעיות, לא יהיו חלק מהפורום. אני הכי אובייקטיבי שיש ואומר לך בביטחון מלא - זו אחת הרכישות הכי מוצלחות שלי. עלות מול תועלת, גודל מסך, איכות תמונה וכל מה שחיפשתי בטלוויזיה. הכל פשוט נהדר. אני ממליץ בחום.
האם היא לא טובה יותר מהדגם של ההייסנס 65" ? (שעולה אותו דבר...)
...
·אני לא מכיר את ה-LG ופחות אוהב להשוות בין נתונים יבשים. אני מרוצה מהייסנס וזה הטיפ הטוב ביותר שאוכל לתת לך. תנסה לשאול בפורום על זו של LG ואם יש מישהו שהוא בעל ניסיון וצורך טלוויזיה בדומה לך, אז תוכל לקבל החלטה. בהצלחה!
·אני לא מכיר את ה-LG ופחות אוהב להשוות בין נתונים יבשים. אני מרוצה מהייסנס וזה הטיפ הטוב ביותר שאוכל לתת לך. תנסה לשאול בפורום על זו של LG ואם יש מישהו שהוא בעל ניסיון וצורך טלוויזיה בדומה לך, אז תוכל לקבל החלטה. בהצלחה!
...
תודה רבה
הפתיע אותי שמוצר של הייסנס עולה כמו מסך של LG... בד"כ הסיינס הרבה יותר זול (עלות / תועלת)
הפתיע אותי שמוצר של הייסנס עולה כמו מסך של LG... בד"כ הסיינס הרבה יותר זול (עלות / תועלת)
...
·זה עולם של מותגים ואני החלטתי לא ליפול במלכודת. בעבר הייתי הולך אחרי מותג באופן עיוור והיום אני בודק בעיניים ורואה אם מתאים לי. קניתי קרוב ל-50 טלוויזיות של הייסנס בחצי שנה האחרונה ואין אף לא תלונה אחת (לא אלאה אותך למה...). אני כאמור מרוצה עד הגג ובאמת שלא הייתי מחליף אותה בשום טלויזיה אחרת אלא אם מדובר ב-OLED. צפייה בתכנים של 1080P רואים נפלא ו-4K רואים נהדר. גדולה, יפה חזותית - מה עוד צריך?
·זה עולם של מותגים ואני החלטתי לא ליפול במלכודת. בעבר הייתי הולך אחרי מותג באופן עיוור והיום אני בודק בעיניים ורואה אם מתאים לי. קניתי קרוב ל-50 טלוויזיות של הייסנס בחצי שנה האחרונה ואין אף לא תלונה אחת (לא אלאה אותך למה...). אני כאמור מרוצה עד הגג ובאמת שלא הייתי מחליף אותה בשום טלויזיה אחרת אלא אם מדובר ב-OLED. צפייה בתכנים של 1080P רואים נפלא ו-4K רואים נהדר. גדולה, יפה חזותית - מה עוד צריך?
...
יצא לך לבדוק עליה שידורי ספורט מהירים / XBOX / PS4 ?
אני צופה הדוק בשידורי ספורט ורואים מצוין. יש לי ps4 פרו, שבו בעיקר עובד פיפא 17, וגם כן רואים נהדר. פשוט רואים טוב בטלוויזיה - מה עוד אפשר להוסיף? 😁
blknom1 כתב:אני צופה הדוק בשידורי ספורט ורואים מצוין. יש לי ps4 פרו, שבו בעיקר עובד פיפא 17, וגם כן רואים נהדר. פשוט רואים טוב בטלוויזיה - מה עוד אפשר להוסיף? 😁
...
האם יצא לך גם לבדוק את ה 75" ?
ואתה מדבר על ה K700 ולא M700 , נכון ?