מחפש המלצה על נטוויז'ן

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
orenfe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום,
אני שוקל לעבור מהטריפל של הוט לטריפל של סלקום עם חבילת גלישה של 100Mbps.
השאלה שלי היא לגבי האינטרנט.
סלקום עובדים רק עם נטוויז'ן ואני היום עם בזק בין לאומי על התשתית של הוט. רציתי לדעת איך שירות האינטרנט אצל נטוויז'ן. חשוב לי אינטרנט עם הורדה מהירה.
כמו כן, מכיוון שיש לי מספר מחשבים וסטרימרים בבית, אני מחבר switch ל hotbox על מנת לקבל יותר מ 4 נקודות קוויות בבית. האם זה אפשרי עם הראוטר של נטוויז'ן? קראתי כל מיני שרשורים ישנים שנטוויז'ן חוסמים את האופציה הזו בנתב שלהם ורציתי לדעת אם זה עדיין המקרה.
תודה מראש.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

אם אתה נשאר עם תשתית הוט אתה נשאר עם הוטבוקס. תוכל להמשיך לחבר לשם סוויץ', איפה הבעיה?
כל המשמעות של מעבר לטריפל של סלקום זה שספק האינטרנט שלך יהפוך לנטוויז'ן במקום בזב"ל. הנטבוקס של נטוויז'ן יתחבר אל ההוטבוקס וממנו תקבל את קו הטלפון הביתי בטריפל.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

orenfe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

מה ההיגיון להישאר עם תשתית של הוט ולשלם להם בנפרד על תשתית כאשר בסלקום התשתית כלולה במחיר?
חוץ מזה, אחת הסיבות העיקריות למעבר היא שיש לי כל הזמן ניתוקים של האינטרנט וגלישה איטית בהוט והם לא מזהים שום בעיה בכלי הניטור המרוחקים שלהם ולא מוכנים לשלוח טכנאי בלי שהם מזהים תקלה מרחוק. לא מעניין אותם שאני כבר שלושה שבועות מתקשר מספר פעמים בשבוע להתלונן. הם לא מוכנים לשלוח טכנאי. נמאס לי מהשירות המחפיר שלהם ואני מחפש אלטרנטיבה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #4 

צודק, התבלבלתי... משום מה חשבתי שהטריפל כולל רק ספק אינטרנט.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”