הייתם גרים באוטובוס?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
http://xnet.ynet.co.il/design/articles/ ... 52,00.html
"תחנת מעבר: אוטובוס שהוסב ליחידת דיור מינימליסטית וצעירה שתי חברות יצאו לצעדת ערב, חיפשו רעיון למיזם משותף - ומצאו: הן קנו אוטובוס ישן והרוס והפכו אותו ליחידת דיור שאפשר להציב בחצר. החלונות וההגה נשארו, הגלגלים כוסו בספסלי דיינר כתומים מבריקים והמושב האחורי הורחב למיטה זוגית מרווחת"
"תחנת מעבר: אוטובוס שהוסב ליחידת דיור מינימליסטית וצעירה שתי חברות יצאו לצעדת ערב, חיפשו רעיון למיזם משותף - ומצאו: הן קנו אוטובוס ישן והרוס והפכו אותו ליחידת דיור שאפשר להציב בחצר. החלונות וההגה נשארו, הגלגלים כוסו בספסלי דיינר כתומים מבריקים והמושב האחורי הורחב למיטה זוגית מרווחת"
-
Huber
- חבר במועדון HT

ההשקעה והויזואליות - אכן מרשים, המחיר הופך את זה ללא רלוונטי בעליל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ויזואלית זה באמת נראה מגניב. אך אני לא בטוח שזה פרקטי במאה אחוז..
דבר ראשון שקופץ לי לראש זה איפה לעזאזל ייכנס שם מסך 65 אינץ' ומערכת לקולנוע ביתי??
הבעיה השניה קשורה לבידוד. להשאיר את כל החלונות זה יפה ומשמר את צורת האוטובוס האותנטית, אבל נראה לי כמו סיוט מבחינת חום בקיץ וקור בחורף. כנ"ל גם לגבי "הקירות" - אם לא עשו להם איזשהו טיפול של תוספות בידוד זו חתיכת בעיה. ואם כן כשו להם בידוד זה בא על חשבון מרחב פנים שגם ככה מצומצם. המזגן שם (בהנחה שעשו יחידה כזו ולא חסכו גם בזה) הולכת לעבוד פשוט מסביב לשעון 24/7 כמעט 365 ימים בשנה.
אבלל, אחרי הכל, הרעיון מגניב והביצוע יפה. אני אוהב חשיבה כזו.
דבר ראשון שקופץ לי לראש זה איפה לעזאזל ייכנס שם מסך 65 אינץ' ומערכת לקולנוע ביתי??
הבעיה השניה קשורה לבידוד. להשאיר את כל החלונות זה יפה ומשמר את צורת האוטובוס האותנטית, אבל נראה לי כמו סיוט מבחינת חום בקיץ וקור בחורף. כנ"ל גם לגבי "הקירות" - אם לא עשו להם איזשהו טיפול של תוספות בידוד זו חתיכת בעיה. ואם כן כשו להם בידוד זה בא על חשבון מרחב פנים שגם ככה מצומצם. המזגן שם (בהנחה שעשו יחידה כזו ולא חסכו גם בזה) הולכת לעבוד פשוט מסביב לשעון 24/7 כמעט 365 ימים בשנה.
אבלל, אחרי הכל, הרעיון מגניב והביצוע יפה. אני אוהב חשיבה כזו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

·jacko-il כתב:דבר ראשון שקופץ לי לראש זה איפה לעזאזל ייכנס שם מסך 65 אינץ' ומערכת לקולנוע ביתי??...
רמקולים שקועים/סטלייטים וטלוויזיה מוסלקת (ראה תמונות מצורפות). ב 300000 שהן דורשות אני מצפה שיגיע עם OLED 65" ומערכת DOLBY ATMOS
לגבי בידוד, אני לא חושב שבעיה ליצור בידוד נכון אם מתכננים את זה נכון מההתחלה (ואצלהם זה אכן לא מתוכנן טוב, ע"ע כמות החלונות).
- lsdproject
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
בטחחח