- מדריך התוכניות של IsraeLive לא עובד. הערוצים עצמם נמצאים והסמלים שלהם, אבל אין רשימת תוכניות.
- תוספים מסויימים שעבדו לפני כחודש, הפסיקו לעבוד. מדובר בפרט בתוספים של אנימה. ראיתי באינטרנט שיש בעיות ב־KissAnime, אבל משום מה כל התוספים אצלי, כולל AnimeHighway וכו' לא עובדים. זה רק אצלי, או שהיה איזה פיצוץ DMCA שהעלים את כל המקורות?
מדריך תוכניות ותוספים שלא עובדים **נפתר**
האם זה קורה רק אצלי?
נערך לאחרונה על ידי herouth ב 13/05/2017 21:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
עדכון: יש לי בלוג המון הודעות כישלון של CURL:
העניין הוא, שאם אני מנסה לבצע curl בעצמי ל־URL שמצויין כנכשל, הוא נקרא בלי שום בעיה. יש למישהו כיוון?
עדכון לעדכון: ניסיתי להתקין מחדש כל מיני ספריות של פייתון ואת קודי עצמו. השגיאה הנ"ל נעלמה, אבל עדיין התוספים לא עובדים ומדריך התוכניות ריק. חזרתי למשבצת ההתחלתית.
קוד: בחירת הכל
ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: SSL connect error(35)עדכון לעדכון: ניסיתי להתקין מחדש כל מיני ספריות של פייתון ואת קודי עצמו. השגיאה הנ"ל נעלמה, אבל עדיין התוספים לא עובדים ומדריך התוכניות ריק. חזרתי למשבצת ההתחלתית.
טוב, יש התקדמות, אבל עדיין יש בעיה. אשמח אם יש מישהו שמבין מאיפה הצרה הזו נחתה עלי.
יש איזושהי בעיה ב־SSL בפייתון. מצאתי רמז באחד מהפורומים באינטרנט, שכל פעם שיש סקריפט או פלאג-אין עם הפקודה import urllib, לשים לפניו import OpenSSL.
הקסם הזה באמת עובד... כמעט. את מדריך התוכניות זה הציל ברגע שהוספתי את זה ל־myIPTV.py בתיקיה של israelive. וגם התוסף של crunchyroll התחיל לעבוד.
למעט העובדה שהוא לא מנגן, כלומר. רואים את הקטלוג, מגיעים עד לפרק הרצוי, לוחצים, הוא כותב "טוען", ומאותו רגע קודי תקוע. בלוג רואים שהוא מפעיל את הנגן, אבל הנגן לא באמת מזרים את המדיה, ומחזיר false בתשובה ל־isPlaying.
איך אפשר לדבג את הנגן? או לחלופין, למצוא מה גורם לפייתון להשתגע ולא להסכים להעביר https בלי ה־import הנ"ל?
יש איזושהי בעיה ב־SSL בפייתון. מצאתי רמז באחד מהפורומים באינטרנט, שכל פעם שיש סקריפט או פלאג-אין עם הפקודה import urllib, לשים לפניו import OpenSSL.
הקסם הזה באמת עובד... כמעט. את מדריך התוכניות זה הציל ברגע שהוספתי את זה ל־myIPTV.py בתיקיה של israelive. וגם התוסף של crunchyroll התחיל לעבוד.
למעט העובדה שהוא לא מנגן, כלומר. רואים את הקטלוג, מגיעים עד לפרק הרצוי, לוחצים, הוא כותב "טוען", ומאותו רגע קודי תקוע. בלוג רואים שהוא מפעיל את הנגן, אבל הנגן לא באמת מזרים את המדיה, ומחזיר false בתשובה ל־isPlaying.
איך אפשר לדבג את הנגן? או לחלופין, למצוא מה גורם לפייתון להשתגע ולא להסכים להעביר https בלי ה־import הנ"ל?
תודה, אביגדור, אבל הבעיה לא היתה ספציפית לישראלייב (השפיעה על תוספי וידאו שונים ומשונים, כולל crunchyroll שהוא תוסף חוקי ורשמי).
בכל מקרה, הפתרון נמצא. הבעיה היא כנראה בהתקנת ה־python בהפצת לינוקס הספציפית שבה אני משתמשת (Mint Serena 18.1) או זו שהיא מבוססת עליה (Ubuntu 16.04).
אז אם מישהו אחר נתקל בתופעות משונות של URL־ים ב־HTTPS שמסרבים לעבוד/להזרים, מה שעבד הוא הפקודה
אם הפקודה pip לא קיימת, יש צורך לבצע:
ואחרי כן את הפקודה הנ"ל. עכשיו יש לי גם מדריך תוכניות, ו־crunchyroll שגם מציג את הקטלוג וגם מזרים כמו שצריך.
בכל מקרה, הפתרון נמצא. הבעיה היא כנראה בהתקנת ה־python בהפצת לינוקס הספציפית שבה אני משתמשת (Mint Serena 18.1) או זו שהיא מבוססת עליה (Ubuntu 16.04).
אז אם מישהו אחר נתקל בתופעות משונות של URL־ים ב־HTTPS שמסרבים לעבוד/להזרים, מה שעבד הוא הפקודה
קוד: בחירת הכל
sudo -H pip uninstall pyOpenSSLקוד: בחירת הכל
sudo apt install python-setuptools
sudo easy_install --upgrade pip
@herouth
הבעיה היתה קיימת בזמנו בגירסאות אלפא או בטא של קודי 17 במערכות שונות. הוספתי בזמנו את האופציה של ביטול וידוא ssl כדי לעקוף זמנית את הבעיה. ברור שזה לא הפתרון האופטימלי.
יפה שמצאת את הפתרון, אבל נראה לי שצוות קודי צריך לתת את הפתרון בשלב התקנת קודי.
הבעיה היתה קיימת בזמנו בגירסאות אלפא או בטא של קודי 17 במערכות שונות. הוספתי בזמנו את האופציה של ביטול וידוא ssl כדי לעקוף זמנית את הבעיה. ברור שזה לא הפתרון האופטימלי.
יפה שמצאת את הפתרון, אבל נראה לי שצוות קודי צריך לתת את הפתרון בשלב התקנת קודי.