למישהו פה יש אחד מהסמארטפונים: Xiaomi Note 4/ Redmi 4 Prime? צריך עזרה....

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Rodness פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 651
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #1 

אני יודע שהסיכוי הוא קלוש, אבל אני מחפש טלפון חדש עד 750 ש"ח והדבר הכי חשוב לי במכשיר הוא העוצמה והאיכות משקע האוזניות. לצערי כל אלפי הביקורות בעולם שמות קצוץ על ההיבט הזה ואין לי דרך אמפירית להשוות בין המכשירים השונים.

למישהו יש ניסיון עם אחד המכשירים שציינתי? הם מסוגלים לתת סאונד טוב?

אפשרות נוספת היא קניה של MOTO G דור 4 רגיל (לא גרסת PLAY או PLUS).

כרגע אני נמצא עם MOTO G דור ראשון ואני די מרוצה ממנו מהבחינה הזאת.

roi286
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

יש לי את ה mi max אם זה יעזור...
בגדול,עוצמת השמע דרך האוזניות מצוינת (בהשוואה לדגמי lg וסמסונג).
עוצמת הספיקר טובה - למרות שהיה טוב יותר אילו היתה תוספת של לפחות 20 %.
באשר לאיכות הקול -אני לא מגדיר את עצמי כאדיופיל למרות חוש השמיעה המפותח שלי ביחס לנורמה, ויחד עם זאת לא מצאתי את עצמי מבקר את איכות השמע ודאי לא לרעה, אם כבר-לטובה.
בכל מקרה, אני בחיפה, אם תרצה להתרשם - בכייף.
ואיך אומרים כאן? הקפה עלי?
אז הקפה עלי...

Rodness פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

^תודה על ההצעה, אבל המקס גדול\יקר מדי לטעמי.
תודה על תגובתך בכל מקרה.

lior777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

סדרת הרדמי הם מכשירי ביניים גם בתחום הצילום וגם בתחום הסאונד..אל תצפה למשהו מיוחד.

שמעתי מרדמי נוט 4 של אחי דרך הבלוטוס והייתה עוצמה חזקה, אנסה לשמוע במשך השבוע דרך חיבור חוטי ואעדכן.

לעומת זה, יצא לי לקרוא ביקורות על סאונד טוב ממייזו M5 NOTE שהוא מקבילו של הנוט 4.

בתקציב שציינת, למה לא להזמין מכשיר של LEECO שהם ידועים שהם משקיעים בתחום הסאונד?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #5 

גם לי חשוב אותו ההיבט.
אני עם רדמי נוט 2 כבר משהו סביב השנתיים.
הנגן דיפולט של המכשיר גרוע ולא שומעים איתו טוב. גם העוצמה שלו אכזבה.
יש נגנים אחרים שמוציאים מהמכשיר סאונד הרבה יותר טוב וגם יותר חזק.
אם אתה מוכן לשלם, יש את ה PowerAmp שעולה איזה 15 ש"ח והוא לדעתי BY FAR הנגן הכי טוב שבדקתי על המכשיר. עברתי עשרות נגנים חינמיים בעבר ולא מצאתי משהו באיכות שלו. אתה כמובן יכול לנסות אותו בגרסאת TRAIL ולבדוק לפני שאתה רוכש. (יש לך גם אפשרות להיות פיראט אבל זה לא בתחום שלי). בנוסף לזה שגם שומעים בו חזק ונקי יותר הוא גם יותר נוח לתפעול לטעמי.
ממש השבוע, בדקתי גם נגן שנקרא Pi - גם כן לא רע בכלל ושומעים בו חזק. מבחינת כיוונונים ונוחות הוא לא מתקרב ל PowerAmp.
קח גם בחשבון שלאזניות יש פה משחק גדול באיך שומעים ומה העצמה שתקבל. העקבה והנצילות ועוד כמה פרמטרים חשובים מאד גם כן.ץ
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Rodness פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

@lior777
·

אני די בטוח שאוזניות BLUETOOTH עוקפות את ה-DAC של המכשיר כי יש להן DAC משלהן, כל מה שהאוזניות מקבלות זה מידע דיגיטלי (ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה).

יצא לי לראות את הביקורת הזאת:
הבן אדם אומר (בדקה 4:30) שהסאונד דרך אוזניות הוא עדיף מגלאקסי S7, לא ניסיתי את הסמסונג אז אין לי מושג אם מה שהוא אומר עוזר לי או אם גלקסי 7 נותן סאונד גרוע שלא מהווה קנה מידה לכלום.

על LEECO לא שמעתי מעולם, קצת מפחיד לקנות מכשיר של חברה עם אפס מוניטין.

דרך אגב: יציאת האוזניות של ספינת הדגל הקודמת של שיואמי, ה-MI5 היא בין החלשות שיצאו אי פעם בעולם הסמארטפונים.
נערך לאחרונה על ידי Rodness ב 08/05/2017 14:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

Rodness פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

jacko-il כתב:גם לי חשוב אותו ההיבט.
אני עם רדמי נוט 2 כבר משהו סביב השנתיים.
הנגן דיפולט של המכשיר גרוע ולא שומעים איתו טוב. גם העוצמה שלו אכזבה.
יש נגנים אחרים שמוציאים מהמכשיר סאונד הרבה יותר טוב וגם יותר חזק.
אם אתה מוכן לשלם, יש את ה PowerAmp שעולה איזה 15 ש"ח והוא לדעתי BY FAR הנגן הכי טוב שבדקתי על המכשיר. עברתי עשרות נגנים חינמיים בעבר ולא מצאתי משהו באיכות שלו. אתה כמובן יכול לנסות אותו בגרסאת TRAIL ולבדוק לפני שאתה רוכש. (יש לך גם אפשרות להיות פיראט אבל זה לא בתחום שלי). בנוסף לזה שגם שומעים בו חזק ונקי יותר הוא גם יותר נוח לתפעול לטעמי.
ממש השבוע, בדקתי גם נגן שנקרא Pi - גם כן לא רע בכלל ושומעים בו חזק. מבחינת כיוונונים ונוחות הוא לא מתקרב ל PowerAmp.
קח גם בחשבון שלאזניות יש פה משחק גדול באיך שומעים ומה העצמה שתקבל. העקבה והנצילות ועוד כמה פרמטרים חשובים מאד גם כן.ץ
...
·

הנגן הוא בדרך כלל לא הבעיה, כל הנגנים אמורים לתת לך פחות או יותר אותו סאונד. זה כמו שאני אגיד לך שהסאונד במחשב שלי גרוע עם WINDOWS MEDIA PLAYER, אבל עם Winamp הצליל ממש חד ונקי.
יכול להיות שב-POWERAMP מופעלים לך אפקטים או הגדרות EQ מסויימות, אבל אותי מעניינת החומרת הסאונד של המכשיר.

lior777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

מוזר מאוד ששיאומי עולה על הגלקסי 7 באוזניה, לא הגיוני בעליל.
Leeco זה letv לעבר..יש לי דגם שלהם שמגיע עם מגבר ושומעים אחלה.
אם אתה רוצה באמת להשקיע...תחפש meizu pro 5, zte axon 7 , axon 7 mini.שמגיעים עם דאקים איכותיים.

Rodness פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

אם היה לי אומץ לקנות באיביי... : http://r.ebay.com/hTnyzi

Michabarlev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #10 

אני יודע שזה לא בתקציב שלך אבל קניתי את הוואוי p10 בארץ, ובהשוואה שעשיתי ל LG G4 ו סמסונג S7 השמע ממש מפתיע באיכות שלו וטוב יותר, אין לי פרטים על ה dac שיש בו, מה שכן תוכנת הנגן שבא עם ה p10 עלובה, וחייבים למצא משהו אחר.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #11 

ב- GSMarena עושים בדיקות ליציאות הסאונד אז שווה לבדוק שם.
אני די בטוח שאוזניות BLUETOOTH עוקפות את ה-DAC של המכשיר כי יש להן DAC משלהן, כל מה שהאוזניות מקבלות זה מידע דיגיטלי (ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה).
...
אכן כן.
הנגן הוא בדרך כלל לא הבעיה, כל הנגנים אמורים לתת לך פחות או יותר אותו סאונד. זה כמו שאני אגיד לך שהסאונד במחשב שלי גרוע עם WINDOWS MEDIA PLAYER, אבל עם Winamp הצליל ממש חד ונקי.
יכול להיות שב-POWERAMP מופעלים לך אפקטים או הגדרות EQ מסויימות
...
(Y)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #12 

למה שלא תלך לאיזה סניף של גו מובייל ותבדוק בעצמך?

Rodness פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

integral כתב:למה שלא תלך לאיזה סניף של גו מובייל ותבדוק בעצמך?
...
·

תיארתי לעצמי שיהיו פה כמה מחזיקי שיואמי לאור העובדה שהמכשירים של החברה הזאת נמכרים מאוד בישראל.

אני אטלפן אליהם בימים הקרובים ואם יש להם בתצוגה אז אני באמת אעשה את הבדיקה אצלהם. אני מתאר לעצמי שהם לא ישמחו לראות אותי מעביר שירים שקטים משנות ה-80 למכשירים שלהם לצורך בדיקה, אבל עושה רושם שאין לי ברירה אחרת :).

אם הם לא יסכימו אני פשוט אשאר עם ה-MOTO G ואשקיע בעתיד באיזה מכשיר של חברה שאכפת לה מסאונד כמו HTC או אפילו מוטורולה.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”