בסופו של דבר, במחיר שעולה לי רק הטריפל בהוט, אני אקבל בסלקום גם טריפל כולל כל מה שיש לי כרגע בהוט (אולי האינטרנט ירד מ100 ל40, בקטנה)
אבל באותו מחיר של HOT אני מקבל גם 3 קווי סלולר.
החסכון החודשי שלי בסביבות ה 100-120 שקלים. אלפיה וקצת בשנה לא בא ברגל.
במיוחד שאם לא אהבתי, אני תמיד יכול לחזור. הוט מתחננים לכל לקוח חדש או כזה שלא יעזוב אותם.
אני רק מקווה שלא יבטלו לי את התשתית של הוט בעת התקנה של סלקום (זה אפשרי בכלל? אין לי מושג.
קראתי שלפעמים אין מקום בקופסה לכבל של בזק, כי סלקום עובדים עם בזק, אז הם מוציאים את הכבל של הוט ושמים בזק.
אם כן, מבאס. אבל אני מאמין שאם ארצה לחזור להוט, הם יעשו מה שצריך ויחזירו את הכבל שלהם)
תגידו הקטע של האינטרנט שבסלקום אני אהיה עם 40 מגה, זה ישפיע על איכות השידור, צפייה, או אין קשר?
האינטרנט אחראי על הצפייה בערוצים או שהוא נטו לטלפון וגלישה כמובן?
AvielGhermezian כתב:איכות הקו,
כשסלקום מציעה בינתיים את שירותיה על תשתית בזק בלבד אין על מה לדבר.
כמובן גם תחרותית,הצעת טריפל בהוט עם כמות ממירים גבוהה וכל ערוצי הספורט לא תחרותית לעומת סלקום TV.
כשיתמכו גם בתשתית הוט אולי יהיה על מה לדבר.
אם כבר שאלת
מישהו פעם אמר לי שיש דרך לבדוק את איכות הקו, התשתית אצלך בבית
לפי הזנת כתובת באתר של בזק
אפשר קישור? זה יעבוד גם אם אין לי כרגע בזק? מן הסתם, לקוח פוטנציאלי שרוצה לדעת מה מצב התשתית
בזק מגיעים עם סיבים אופטיים עד לארון התקשורת ברחוב ומשם לבתים עדיין בזוג קווי נחושת.
האיכות לא נופלת מהוט שלא מגיעים בסיבים.
המהירות כן משתנה לפי המרחק של הבית מארון התקשורת שברחוב. אני מקבל 90Mbit אבל כמובן שלא אצל כולם זה כך.
אני לא מכיר דרך לבדוק באתר את המהירות המירבית, אבל אתה יכול במוקד הטכני של בזק.
liorp כתב:בזק מגיעים עם סיבים אופטיים עד לארון התקשורת ברחוב ומשם לבתים עדיין בזוג קווי נחושת.
האיכות לא נופלת מהוט שלא מגיעים בסיבים.
המהירות כן משתנה לפי המרחק של הבית מארון התקשורת שברחוב. אני מקבל 90Mbit אבל כמובן שלא אצל כולם זה כך.
אני לא מכיר דרך לבדוק באתר את המהירות המירבית, אבל אתה יכול במוקד הטכני של בזק.
...
לא מצאתי גם כן בדיקה באתר
וסיביים אופטימיים אולי, תהית למה החבילה משווקת כTOP 15-100?
אישית, אני רוצה לשדרג לטריפל כלקוח סלקוםTV (דרך ה-Apple TV 4th) קיים (מיום חמישי).
הבעיה היא... כל התלונות שיש על שירות-הלקוחות, הטכנאים והאינטרנט בטריפל.
לכן, בכוונתי לברר בשירות (ניסיתי לתפוס דרך המכירות, אך ללא הצלחה... אנסה מחר), אם ניתן לאסוף את הציוד ממרכז-השירות ולהתקין לבד (אני מנוי בזק).
בנוסף, עקב הניסיון המר עם Netvision (ניתוקים מדי כרבע-שעה... כשהיינו בהוט) ולכן, אפילו שחבילת ה"קוואטרו" כוללת ספקית ולא ניתן לפרקה, אני חושב להחליף אותה בטריפל-C (כי עוד 30 ש"ח לא יורידו את הכדאיות הכלכלית...).
מה דעתכם?
מי כאן לקוח טריפל שלהם... בלי בעיות רבות?