שאלה למי שכאן בHOT, מה בעצם הסיבה לא לעבור לcellcom tv?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NarynK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

גם אני כמוכם, בהוט.
כבר הרבה זמן, אבל למי זה משנה? אנחנו לא מקבלים משהו על הוותק שלנו.

משלם פחות מ 300 שקל, יש לי את הממיר הכי חדש, 100 מגה, טלפון ללא הגבלה.

אבל עכשיו כשאני רואה שאני מקבל אותו הדבר בcellcom tv ב 249 שקל, ועוד3 קווי סלולר
אני מנסה להבין, לפני שאני עוזב את HOT, למה לא בעצם?

אז שמעתי שהאינטרנט של סלקום זוועתי (זה נכון? בכוונה לא שאלתי בפורום "טלויזיה מהרשת" כי שם אולי היו מהללים את סלקום)
וגם עקרונית אם הייתי צריך לבחור לבד בסלולר, לא הייתי הולך לוותיקות, אלא מפרנס את החדשות (רמי לוי, גולן)
אבל המחיר יותר מדי קורץ לי

249 שקל, במקום 400-450 שאני משלם כרגע (הכנסתי פה גם את הקווים הסלולרים של המשפחה)

למה לא בעצם?

אפשר להאיר את עיניי ולהגיד לי "שמע, לא חשבת על זה וזה, שאח"כ לא תתבאס"

או בשורה התחתונה, אין שום מינוס? אני גם מקווה שהקטע של ההקלטות יפעל חלק כמו בהוט (חשוב לי מאוד)

מלבד הקטע של ההתקנה, שמפריע לי לשלם 200 שקל, אבל הבנתי שכיום אי אפשר להתחמק מזה (אם אפשר, תרגישו חופשי לשתף)

eyalbs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

1.
100 שקל ל-3 קווי סלולר זה המחיר הסטנדרטי ויש שיגידו יקר.
למה אתה לא לקוח של 012 מובייל, הוט מובייל, גולן טלקום או שאר חברות שמציעות מחירים של 20-30 ש"ח למנוי בלי מבצעים ובלי לעשות טובות?
(ככה אתה לא כובל את עצמך בחוזה)

2. להוטנט יש באנדל תשתית+ספק 100 מגה ב85 ש"ח לחודש והתקנה חינם - במידה ואתה לא רוצה את האינטרנט של סלקום

3. אני לקוח סלקום אז אני משוחד, אבל עשיתי הוט לנסיון לחודש חינם במקביל וביטלתי
היתרון הגדול של הוט? תכנים ישראליים, זה יכול להיות deal breaker

NarynK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

כרגע אני משלם בממוצע 40 שקלים לקו. אולי קצת יותר פלוס מינוס.

למה אני לא ב012? כי לדעתי זו גם מהחברות הוותיקות שהאכילו אותנו מרורים (וזה נשמע מצחיק, כי אני באותה נשימה חושב להצטרף לסלקום, שגם היא לא חפה מפשע).

מחיר של 20-30 שקלים כפי שציינת, זה לחבילות ממש ממש צרות.
אני לא יודע איך החבר'ה פה, אבל המינימום לדעתי לאדם זה חובה 6 ג'יגה, וזה מינימום. עדיפות ל 10 (סלולר, כן?) בחבילה.

100 מגה ספק+תשתית ב 85 שקל? זה יפה מאוד. לא הכרתי.
אני רואה דווקא באתר "כמהזה" שהבאנדל שיש להוט זה

HOTnet ‏- ‏בנדל 30 מגה (קרא תגובות)
מהירות אינטרנט: 30Mb כולל גם: תשתית אינטרנט
100 ש"ח לחודש לספק + תשתית HOT והתקנה חינם

ולא 100 מגה כמו שכתבת.
האם המחיר שלך זה מחיר שצריך לצעוק, עצבים, זמן ובלאגן בשביל לקבל אותו?

ולאיזה תכנים ישראלים התכוונת כשכתבת deal breaker? הכוונה לערוץ 7? אני יכול לוותר עליו (יש שם אחלה של סרטים לפעמים, אבל בקטנה).

אם אתה מתכוון להפקות מקור שלהם (סמוך עלי, יהיה בסדר. ואיך שאומרים די לרמיזה בחכימא אם הבנת אותי)

מה שחשוב לי, לא להסתנוור מהמחיר היפה של סלקום, וללכת כעיוור אחרי 249
בגלל זה אני מנסה לברר פה מה אני מפספס?

loko11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

לגבי מבצעי סלולר- ל pmobile יש כרגע את החבילה הכי משתלמת בעיניי בתוספת סים חינם.. הצטרפתי שזה היה אפילו טיפה זול יותר

לגבי אינטרנט כרגע אני בפרטנר (חודשיים חינם) והייתי בהמון חברות ולדעתי מכל החברות האלו אקספון משלבים מחיר זול 70 שח לבנדל 100 מגה ביחד עם ביצועים לא רעים בכלל. פרטנר (=012) לדוגמא יקרנים יותר ואני מוצא אותם בהרבה יותר איטיים בהכל (פינג לחול/ארץ, טורנטים במיוחד)

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #5 

@NarynK
·

למה אנשים לא מפסיקים לעשן? זה יקר, לא בריא וגורם נזק לתווך הארוך..

זו שאלה מנטלית בלבד , אין אף סיבה רציונלית להישאר בהוט או להמשיך לעשן

זה נובע מפחד משינוי, פחד מטכנולוגיה, הרגלים ..

לא סתם זה נקרא "הרגלי" צפייה , אנשים רגילים למשהו וקשה להם לבצע את השינוי, גם הרגל מגונה הוא הרגל...
גם שמוסיפים להם 5 ש"ח למחיר ה-VOD כל חצי שנה או מעלים את המס על הסיגריות הם נדבקים למוכר

בשביל ערוץ ההידברות וערוץ הקניות שיש בהוט ואין בסלקום שווה לך לשלם 2,500 ש"ח בשנה?

אין פה שאלה של רציונל, בהפעלת שכל ישר בלי אמוציות והרגלים היית עובר כבר מזמן

eyalbs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@NarynK

לגבי המחיר, כפי שציינתי זה באנדל של הוטנט (הספקית) ולא הוט.
אתה מתקשר להוטנט. אומר שהתקשרו אליך לפני חודש והציעו לך את המבצע הזה והחלטת שאתה רוצה להצטרף.
(הם יבדקו, יחזרו אליך ותקבל אותו)

אגב, כל הספקיות מציעות באנדלים עם הוט, אז פשוט תתקשר לכולן ותאמר מה הוטנט הציעו לך ותראה מה הן יודעות להציע
(בזק בינלאומי בטח יתנו לך את זה ב100₪)

תקח בחשבון שבזמנו היו קצת בעיות עם סלקום והוטנט, לא שמעתי תלונות מאז אז אולי זה נפתר.

לגבי סלולר 012 האכילו אותך מרורים אז סלקום לא שונה. גולן טלקום נותנים מינימום 6 ג'יגה במבצעים מצוינים וזולים יותר ממה שאמרת.

ולגבי תכנים ישראליים, אני מדבר על הפקות המקור של הוט.

NarynK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

כמה שאתה צודק בני שוורץ. עדות חייה לכך זה הנושא הזה.
כמו שאמרת, אם הייתי פועל רק עם השכל הישר, כבר מזמן הייתי אצל סלקום.
אבל הבעיה שלי או שהורגלתי כמו כל עם ישראל, לחפש את האיפה דופקים אותי בכל דבר
או שבאמת הרגלי צפייה, אני אצל הוט תקופה ארוכה, לדעתי אנחנו תכף מגיעים לחתונת הכסף מה שנקרא (הגזמתי, אבל עוד קצת).

מה שכן פקחו לי את העיניים פה, שיש מחירים זולים, לא רק אצל סלקום.

אני עדיו לא מוצא אותם בפרסומים באינטרנט, אבל למשל מאוד זול לדעתי זה לקבל 100 מגה אינטרנט, ספק+תשתית ב70 שקל שכתבו פה.
אקספון.
אין לי מושג מי זאת, איך היא, על איזו תשתית היא יושבת.
אבל המחיר? לדעתי, רצפה.
70 שקל? 100 מגה? ספק + תשתית? אני מקווה שהתמורה גם טובה.

אותו הדבר עם הבאנדל שאיל חידש לי ב100 שקל 100 מגה. למרות שאם יש ב70, כבר אין סיבה ללכת על 100 שקל.

אבל עדין בשיקלול עלות כלכלית, אם לא מוכנים לוותר על הטלויזיה ועל יכולת הקלטה, וחייב ממיר עם ממשק עברית, נראה שאין מנוס מלעבור לסלקום.

חבל שחברה חדשה לא נכנסת כבר בימים הקרובים, אולי זה היה הופך את ההתלבטות לקלה יותר.

הזוי איך שקשה לבצע את ההחלטה הזאת רק בגלל שאתה כ"כ הרבה שנים אצל HOT (בלי לעבור לשום חברה אחרת). עוד מהימים שהיה את ערוצי זהב.

IditVahadat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #8 

@NarynK
·

זה לא כדורגל , מותר להחליף קבוצה :)

למעשה הכיוון ברור, אלפי אנשים בחודש , אלפי אנשים עוזבים את הוט ויס ומוצאים אלטרנטיבה, מי בסלקום ומי בקודי וכד'

אכפת לך לספר לנו מה ראית ב 3-4 ימים האחרונים בהוט?

רק כדי שנראה מה הביג דיל בעצם.. ממה אתה מתקשה להתנתק...

wegabi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 590
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #9 

הייתי בדיוק בדילמה כמו שלך השבוע שעבר: לא מעניין אותי שידורים לינאריים, רק vod, קצת ערוצי ילדים וספורט HD.
במהלך הניתוק מהוט, קיבלתי מהם שימור של 229₪ לשנה (כולל 100 מגה וטלפון ביתי שאין לי שימוש בו, ללא ערוצים לינאריים שךא רלבנטיים עבורי).
בחישוב הכולל, היה לי משתלם לוותר על המעבר לסלקום שכן המחיר דומה, הטוב טיפה טוב יותר, והמיני פייבר של הוט נותן לי וייפיי יציב בכל רחבי הבית.
בסלולר אני ממילא משלם גרושים לגולן, ולמען האמת רק הכאב ראש של לחכות ולתאם טכנאים לא שווה לי את ההתעסקות.
(בעיני גם סלקום וגם הוט נותנות שירות לקוחות מחפיר, ואין לי נאמנות לאף אחת מהן)

loko11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #10 

NarynK גם אני בהתחלה חששתי לעזוב את הוט וגם אני הייתי בטריפל שלהם שנים רבות אך הגעתי למסקנה שאני משלם יותר מדי על משהו שאין לי צורך בו וכיום אני כבר שנים מנותק מהם ומסתפק במחשב סלוני עם קודי, דפדפן וכו'. החסכון הוא גדול מאוד ואני גם ככה לא צופה במה שהם משדרים שם. כיום ניתן למצוא ברשת את כל התכנים כולל הישראלים להורדה.. אך אני מסכים שחלק מהתכנים תצטרך להתאמץ טיפה. לא משהו שאמור להזיז לך אחרי מיומנות בסיסית של הבנת האינטרנט...

לגבי האיכות של אקספון אני יכול להגיד בפה מלא שזו חברה שמאוד נהניתי להיות בה והייתי שם משהו כמו חצי שנה, מהירויות וטורנטים לא רעים בכלל.
אם אתה רוצה מקסימום מהירות ופינג כמה שיותר נמוך לך על בזק בינלאומי- אין להם מתחרים מהבחינות הנ"ל.
אך אם אתה גולש רגיל, צופה ביוטיוב, מוריד סרטים, טורנטים, אקספון לגמרי יכולה לספק אותך.. פשוט אם אתה רוצה את ה MAX מהירות אז עדיף את בזב"ל

ואין לך ממה לדאוג לגבי מעבר חברות- היום, כשונה מבעבר, אתה יכול לעבור כל יום חברת תקשורת כי אין חוזי התחייבויות

elada22
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #11 

נתחיל בהקדמה

אני מבקר ב2 הפורומים של TV ובשניהם אני אענה לך אותו דבר

שים לב שישנם הרבה 'מעודדים' לבזק בינלאומי והוט (הכי יקרים) בטענה שכל השאר זה תת רמה

אני לא אומר שהם לא איכותיים אבל האחרים לא תת רמה

עכשיו תתרכז בעניין הTV שמסתכם ב2-3 חברות

1. סלקום TV למצב שאתה רואה ספורט ולא צריך מעל ממיר אחד

יש המון תוכן לילדים ועכשיו מגיע גם תוכן HBO ובלה בלה.....

תזמין מהם נטו TV עם ממיר בהשכרה-חיוב (לא רכישה של מכשיר-יקר) ב99 לחודש בשליחות חינם ללא התקנה

2. נטפליקס למי שבעיקר אוהב תוכן HD מחול ב45 שח לחודש (הם קרובים לתרגום ממשק מלא וקונים תוכן ישראלי)

3 טריפל סי (SMART) אם מעניין אותך תוכן ישראלי+חול מצומצם (מאמין שיתרחב בעתיד כמו סלקום) ובלי ספורט כרגע ב50 שח לחודש

לי אגב יש נטפליקס וסלקום עדיין זול מאוד ואני רוצה לעזוב את סלקום רק בגלל שהיא סלקום

עכשיו NET

אל תערבב בין מחירי שימור לחדשים אין לך התחייבות וככה תוכל למקד את עצמך יותר

רוצה הוט? תעשה.

בגלל שאתה כבר מנוסה איתם והמחיר יחסית גבוה ועדיין חייב להוסיף ספק עדיף לנסות את השוק הסיטונאי

למה לא סלקום? כי זה נטויזיון והם באמת בתחתית הרשימה אם בכלל לא רק בגלל תדמית רעה

בדוק את 019 אקספון או טריפל סי (חברות קטנות טובות עצמאיות וזולות)

*זכור שאתה תמיד יכול להתנייד

אם תרצה המלצה אני בטריפל סי כרגע ומרוצה אבל תמיד אני אעבור לשפר מחיר

סלולר

לא הרבה מכירים למרות כמות הניודים שגדלה אבל יש חברה שרוכבת על פרטנר בשם טלזר 019 (כן זו ממקודם שהזכרתי)

כנס לאתר שלהם תבין לבד למה ההמלצה

אם לא אז רמי לוי

בוא נגיד ככה גם פה אין שום סיבה לסלקום או אחרות אפילו במותג הזול

הכי זולה-תמורה היא PMOBILE מותג של פלאפון שנועד להרוג את הקטנות בכל מחיר וצפי להקפיץ מחירים אחרי שנה ל99 שח

עוד משהו שלא שמת לב אבל גם במצב שמתעלמים מהכל החבילה של סלקום מזנקת ל325 שח אחרי תקופה של 4 חודש או שנה לא בטוח זה מופיע אבל באתר

לסיכום הוט ויס כרגע במצב של שימור אז לא נדיר לקבל הצעות של 200 שח עם מפרט משתנה והתוכן הישראלי טוב יותר אבל זה הכל ובלית ברירה אחרת שכמות האנשים כמוך יעשו מעבר חד השוק רק יפתח לעוד ועוד אפשרויות זה רק הניצנים שכבר מספקים את הסחורה כמעט בלי פשרה מצד הלקוח

NarynK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

עכשיו אני מבין מה משמעות: שני יהודים, שלוש דעות.

:D

הכי חשוב לי זה הקטע הכלכלי.
ספורט לא רואה (לא לסקול אותי).

כן חשוב לי תמיכה (לא לי, יותר למשפחה, לו אני בדירת רווק יחיד קונה קופסה חכמה ולא שוקל אפילו לשלם תשלום חודשי מלבד אינטרנט).

כרגע במבחן העלות אם אני אכן מצליח להשיג מהוט את כל מה שיש לי, תמורת 200 שקל, יש מצב אני אשאר אצלם.
השאלה אם זה ריאלי?

כי אם לא, סלקום (שמה זה קשה לי להכניס להם אפילו שקל אחד לחברה הזאת, אבל כלכלית הם מקום שני, מה נעשה)

אני אעלה מה אני מקבל כרגע בהוט, לדעתכם יש מצב לקבל הכל (בלי להוריד שום דבר!) ב 200 גג 220 שקל?

אני די בספק, אני חושב אפשר לקבל אבל לא כל מה שבתמונה .

eyalbs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

שים לב שהמבצע שהצעתי בהוטנט הוא לא מבצע שימור.
זה המבצע שהם מציעים לי כל חודשיים שהם מתקשרים אלי ומנסים לשכנע אותי להצטרף.
ואני מכיר עוד 4 אנשים עם המבצע הזה בדיוק.
(והמחיר אגב קבוע ולא עולה)

לגבי אקספון, התשתית היא תשתית בזק כמו של סלקום,

אבל אקספון ספקית בעייתית, אתה מוזמן לקרוא באינטרנט על CDN ו Akamai,
אבל בשורה התחתונה, חלק גדול מהתכנים שאתה צופה בהם כמו פייסבוק ויוטיוב, מאוחסנים על שרתים בארץ כדי לחסוך עלויות ולשפר ביצועים (נגיד סרט שכולם רואים).

אקספון ו CCC לא מחוברות לשרתים בארץ (איזה סכסוך עם בזק בינלאומי) ולכן הגלישה תהיה טיפה יותר איטית, פשוט כי הסרטים מיוטיוב יגיעו מאירופה ולא מישראל.

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 263 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #14 

אישית, אני כבר שלושה-ימים עם סלקוםTV ב-Apple TV 4th (במקביל ל-HOT) ומרוצה (טפו... טפו... טפו...).

האמת, שלא גיליתי להורים על ההתנסות (מחייב את הכרטיס שלי), כדי לבדוק את דעתם, מבלי שיודעים שלא מדובר בהוט.

במקרה הייתי בערוץ-האוכל שלהם ואמא שמה-לב, שזו תוכנית שלא קיימת בישראלי, אז הבינה...

היא הסכימה שנתנסה ועכשיו ההתלבטות היא כזו:
במידה ונישאר, נעבור סופית ונתנתק מהוט... האם כדאי לקחת חבילת טריפל/קוואטרו?

כי ראיתי את תלונות לקוחות הטריפל (ובפועל... התלונות הם מהלקוחות הללו ולא ממי שבחר בטלוויזיה בלבד!) ולכן, אשמח לדעת, איך לבדוק זאת לעומק.

וכן... אנו לקוחות Netvision לשעבר (עד נובמבר האחרון) דרך HOT... היו ניתוקים מדי כרבע-שעה...

elada22
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #15 

תעברו. כל שאלה התשובה תהיה תעברו

איך לגלות? תעבור

איך להשוות? תעבור

איך להוזיל? תעבור

זו המגבלה הישראלית ובגלל זה 6 שנים אחרי כל החברות החדשות בסלולר ביחד לא מהוות 20% מהשוק

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #16 

ספורט בלבד, כל ערוצי הספורט ובמיוחד איכות התמונה, בסלקום התמונה נראת פחות טוב באופן משמעותי מהוט.

wegabi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

@NarynK
·
בסלקום אתה במינימום על 99 + 50 על אינטרנט אצלם או 85 על 100 מגה בהוט
אני קבילתי מהוט ב-229 חבילה שכוללת VOD פתוח, ספורט HD (חי ספציפית זה חשוב) ועוד כמה ערוצים (ילדים וכל מיני *** שבחבילת הבסיס של הוט), וגם טלפון שאין לי בו שימוש.
אני די בטוח שניתן להוריד את מחיר החבילה בכמה עשרות שקלים עם מוותרים על הספורט וכנראה גם על הטלפון. בטח עם מסתפקים בפחות ב-4 ממירי מיני פייבר כמו שיש אצלי.
ראש בראש סלקום מול הוט רזה:
ממשק: עדיפות לסלקום; הרבה יותר נוח, מודרני, אינטואיטיבי ומהיר
תוכן: די שקול, יתרון קל להוט
ספורט: הוט
שירות: שניהם גרועים
אינטרנט: לטעמי הוט עדיף בהרבה (בזק לא מספקים 100 מגה באזור שלי, אז אין פה שאלה ממילא). הממירים של הוט הם גם רפיטרים, עוד יתרון להוט
אמינות: קשה לי להכריע, בתקופה שלי עם שתי החברות לא חוויתי הרבה תקלות, ומה שהיה נפתר יחסית במהירות (ההתקנה של סלקום הייתה זוועתית, אבל השירות הטלפוני היה בסדר)

בקיצור: תעשה את ההשוואה לפי הפרנטרים שרלבנטיים עבורך, תנסה, מקסימום תתחרט ותעבור, זו לא חתונה קתולית

AvielGhermezian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 261
שם מלא: Aviel Ghermezian
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #18 

איכות הקו,
כשסלקום מציעה בינתיים את שירותיה על תשתית בזק בלבד אין על מה לדבר.
כמובן גם תחרותית,הצעת טריפל בהוט עם כמות ממירים גבוהה וכל ערוצי הספורט לא תחרותית לעומת סלקום TV.
כשיתמכו גם בתשתית הוט אולי יהיה על מה לדבר.

Nati1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #19 

wegabi כתב:@NarynK
·
בסלקום אתה במינימום על 99 + 50 על אינטרנט אצלם או 85 על 100 מגה בהוט
אני קבילתי מהוט ב-229 חבילה שכוללת VOD פתוח, ספורט HD (חי ספציפית זה חשוב) ועוד כמה ערוצים (ילדים וכל מיני *** שבחבילת הבסיס של הוט), וגם טלפון שאין לי בו שימוש.
אני די בטוח שניתן להוריד את מחיר החבילה בכמה עשרות שקלים עם מוותרים על הספורט וכנראה גם על הטלפון. בטח עם מסתפקים בפחות ב-4 ממירי מיני פייבר כמו שיש אצלי.

...
229 כולל ספורט 1 ו 2?

wegabi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

@Nati1
·
לא, לא ביקשתי אותם. כולל לייב וגולד נדמה לי.
תמחד אפשר להוסיף בתוספת תשלום, או במקום משהו אחר אני מאמין

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”