טאבלט או GPS יעודי?
חשבתי לרכוש GPS עם מסך 7 אינטש (לכן הנייד לא רלוונטי), ואז מישהו המליץ לי על אופציה לרכוש טאבלט 7 אינטש, שיתן לא רק פתרון לניווט אלא עוד אפשרויות.
האם הרעיון הזה הוא טוב?
האם הטאבלט יעשה את הניווט באותה איכות של ה-GPS?
האם כלכלית כדאי?
ואם כן האם יש טאבלט מומלץ, ושוב בראש ובראשונה למטרות ניווט.
האם הרעיון הזה הוא טוב?
האם הטאבלט יעשה את הניווט באותה איכות של ה-GPS?
האם כלכלית כדאי?
ואם כן האם יש טאבלט מומלץ, ושוב בראש ובראשונה למטרות ניווט.
ברור שעדיף מכשיר סטנדרטי ופתוח כגון טבלט מאשר מכשיר GPS מוגבל או ייחודי.
לא יודע לגבי מחירים, אבל הייתי מהמר שאפשר למצוא טבלטים זולים יותר, פשוט כי יש יותר מבחר וכי השוק גדול יותר.
איכות מאיזה בחינה? אם GPS פועל אז הוא פועל. מעבר לזה זה תוכנה, ולא חסרות אפשרויות כאן.
אולי יש הבדל בזמן סנכרון ראשוני בין מכשירים, אבל אני לא יכול להגיד איזה יהיה עדיף. בכל מקרה זו לא נקודה קריטית.
לא יודע לגבי מחירים, אבל הייתי מהמר שאפשר למצוא טבלטים זולים יותר, פשוט כי יש יותר מבחר וכי השוק גדול יותר.
איכות מאיזה בחינה? אם GPS פועל אז הוא פועל. מעבר לזה זה תוכנה, ולא חסרות אפשרויות כאן.
אולי יש הבדל בזמן סנכרון ראשוני בין מכשירים, אבל אני לא יכול להגיד איזה יהיה עדיף. בכל מקרה זו לא נקודה קריטית.
היי JTK החכמת אותי ,ועל כך תודה, אז אם אני מבין נכון כל טאבלט
של 7 אינטש עם GPS פחות או יותר יעשה את העבודה,
ביעודיים היו הבדלים ביכולת קליטת לווינים ,ובמהירות ההפעלה, האם
בטאבלטים אין בעיות באלה?
ביעודיים היו הבדלים ביכולת קליטת לווינים ,ובמהירות ההפעלה, האם
בטאבלטים אין בעיות באלה?
למה אתה מתכוון במהירות הפעלה? אם מבחינת תגוביות של התוכנות, אני לא רואה סיבה להניח שמכשיר GPS ייעודי יהיה עדיף, בממוצע. יש טבלטים איטיים ויש מהירים, צריך פשוט לבחור את מה שמתאים לדרישות.
לגבי יכולת קליטה, אני משער שאתה מדבר על שימושים רגילים בחוץ? מעבר לזמן סנכרון ראשוני (במיוחד אחרי ש-GPS לא היה דולק לזמן ארוך), לא זכורות לי בעיות קליטת GPS בשום טלפון סלולרי שניסיתי, כולל כאלה מלפני אנדרויד ואייפון. אני לא חושב שטבלטים יהיו שונים.
אם אתה מדבר על קליטה בתוך מבנים, לא יודע, אולי יש הבדלים.
אם אתה צריך את זה לשימושים אקזוטיים (ולא לניווט כבישים וכו'), אולי חכה לתגובות מאחרים, או חפש פורום קרוב יותר לנושא. טיילים/ג'יפים?
לגבי יכולת קליטה, אני משער שאתה מדבר על שימושים רגילים בחוץ? מעבר לזמן סנכרון ראשוני (במיוחד אחרי ש-GPS לא היה דולק לזמן ארוך), לא זכורות לי בעיות קליטת GPS בשום טלפון סלולרי שניסיתי, כולל כאלה מלפני אנדרויד ואייפון. אני לא חושב שטבלטים יהיו שונים.
אם אתה מדבר על קליטה בתוך מבנים, לא יודע, אולי יש הבדלים.
אם אתה צריך את זה לשימושים אקזוטיים (ולא לניווט כבישים וכו'), אולי חכה לתגובות מאחרים, או חפש פורום קרוב יותר לנושא. טיילים/ג'יפים?
התכוונתי להשתמש בטאבלט עם תוכנת איגו ,ללא אינטרנט
ולכן יש צרך בקליטת לווינים.
האם יש המלצה לטאבלט שיעשה את העבודה.
האם יש המלצה לטאבלט שיעשה את העבודה.
קליטת לווין GPS משמשת לזיהוי המיקום, לא להורדת נתונים.
את התוכנה והנתונים אתה מוריד במלואם מראש, במקום שיש לך גישה לאינטרנט דרך WiFi.
אין לי המלצה לטבלט מסוים, אבל אני רואה כמה דגמי 7" מחברות מוכרות ב-400-500 ש"ח.
כדאי לך לוודא לפחות שהם תומכים בכרטיסי SD, כדי שתוכל להוסיף מקום אחסון אם צריך.
אולי לא יזיק משהו שמגיע עם גרסה חדשה יחסית של אנדרויד, אבל יכול להיות שזה לא קריטי.
מעבר לזה, תחליט על תכונות קריטיות, וחפש לפי זה. למשל, אתה רוצה תמיכה ברשת סלולרית?
אחרי שצמצמת לכמה דגמים, קרא סקירות וגם הערות קונים (למשל באמזון) כדי לצמצם לדגם אחד.
את התוכנה והנתונים אתה מוריד במלואם מראש, במקום שיש לך גישה לאינטרנט דרך WiFi.
אין לי המלצה לטבלט מסוים, אבל אני רואה כמה דגמי 7" מחברות מוכרות ב-400-500 ש"ח.
כדאי לך לוודא לפחות שהם תומכים בכרטיסי SD, כדי שתוכל להוסיף מקום אחסון אם צריך.
אולי לא יזיק משהו שמגיע עם גרסה חדשה יחסית של אנדרויד, אבל יכול להיות שזה לא קריטי.
מעבר לזה, תחליט על תכונות קריטיות, וחפש לפי זה. למשל, אתה רוצה תמיכה ברשת סלולרית?
אחרי שצמצמת לכמה דגמים, קרא סקירות וגם הערות קונים (למשל באמזון) כדי לצמצם לדגם אחד.