העברת נקודת אינטרנט
-
TalMinayNew
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אהלן!
רציתי לשאול איך אני יכול להעביר את הראוטר שלי מחדר אחד לשני. יש לי ליד המחשב בחדר שאני רוצה להעביר אליו את הנקודה מן שקע כזה בקיר שכתוב עליו TVו RADIO אבל לא ת הבליטה שאילה מתחבר הכבל תשתית הלבן הזה ואותו יש בחדר שהראוטר כבר שם. רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להעביר את הראוטר.
תודה מראש
רציתי לשאול איך אני יכול להעביר את הראוטר שלי מחדר אחד לשני. יש לי ליד המחשב בחדר שאני רוצה להעביר אליו את הנקודה מן שקע כזה בקיר שכתוב עליו TVו RADIO אבל לא ת הבליטה שאילה מתחבר הכבל תשתית הלבן הזה ואותו יש בחדר שהראוטר כבר שם. רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להעביר את הראוטר.
תודה מראש
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·זה על תשתית כבליםTalMinayNew כתב:אהלן!
תודה מראש...
-
TalMinayNew
- חבר שרק התחיל

·uh99 כתב:·זה על תשתית כבלים.........
כן, של הוט.
- uh99
- חבר מביא חבר

·תעלה תמונות כך נדע יותר טוב ואתה צריך לבדוק אם הנקדוה פעילה ... בהצלחהTalMinayNew כתב:אהלן!
תודה מראש...
-
TalMinayNew
- חבר שרק התחיל

·הנה תמונה של השקע של התשתית בחדר שאני רוצה להעביר אליוuh99 כתב:·תעלה תמונות כך נדע יותר טוב ואתה צריך לבדוק אם הנקדוה פעילה ... בהצלחה.........
- uh99
- חבר מביא חבר

@TalMinayNew
אפשר להתקשר להוט לשנות לך את שקע, או אם יש לך ידים טובות תוכל לקנות את השקע הזה ולהחליף לבד
ויש מצב שזה אנטה .. צריך לבודק את זה
אפשר להתקשר להוט לשנות לך את שקע, או אם יש לך ידים טובות תוכל לקנות את השקע הזה ולהחליף לבד
ויש מצב שזה אנטה .. צריך לבודק את זה
-
TalMinayNew
- חבר שרק התחיל

·uh99 כתב:@TalMinayNew
ויש מצב שזה אנטה .. צריך לבודק את זה...
השאלה מאיפה אני מביא את השקע הזה
- uh99
- חבר מביא חבר

כל חנות חשמל / אלקטורניקה או טמבורTalMinayNew כתב:·......
השאלה מאיפה אני מביא את השקע הזה...
-
TalMinayNew
- חבר שרק התחיל

·uh99 כתב:כל חנות חשמל / אלקטורניקה או טמבור.........
ואותם כבלים שמתחברים מהקיר לשקע הנוכחי מתחברים לדבר שאני אמור לקנות? לא צריך להוסיף עוד כבל או משהו?
פשוט להוציא את הקיים ולחבר את החדש?
- uh99
- חבר מביא חבר

אם זה לא אנטנה חיצונית אז כל מה שנותר לך לעשות לפתוח עם מברג שטוח ולשחרר את מכסה ולהחליף לאחד הממכסים שבצילומים עם ההברגה ולחבר את הכבל הלבן RF הקיים בקפוסא , והכבל המחובר ההברגה למודם לחבר אותו למכסה עם ההברגה ולראות אם זה שקע פעיל ..בהצלחהTalMinayNew כתב:
·......
ואותם כבלים שמתחברים מהקיר לשקע הנוכחי מתחברים לדבר שאני אמור לקנות? לא צריך להוסיף עוד כבל או משהו?
פשוט להוציא את הקיים ולחבר את החדש?...
-
TalMinayNew
- חבר שרק התחיל

·uh99 כתב:אם זה לא אנטנה חיצונית אז כל מה שנותר לך לעשות לפתוח עם מברג שטוח ולשחרר את מכסה ולהחליף לאחד הממכסים שבצילומים עם ההברגה ולחבר את הכבל הלבן RF הקיים בקפוסא , והכבל המחובר ההברגה למודם לחבר אותו למכסה עם ההברגה ולראות אם זה שקע פעיל ..בהצלחה.........
תודה רבה!
-
TalMinayNew
- חבר שרק התחיל

·ניסיתי לשנות את השקע השבוע (עד שמצאתי לזה זמן) פתחתי את השקע הישן ושמתי במקומו את החדש תוך כדי שאני מחבר את הכבל הלבן לתוכו. הוא היה בתוך הקיר כבר. אבל, האינטרנט לא פעל! מסתבר שהוט המנובלים האלה רוצים על העברת נקודה 250 שקל ועוד 130 שקל על ההעברה של הטלפון סהכ 380 שקל!!! בתמיכה הטכנית אמרו לי שבגלל שעשיתי את זה לבד זה לא פועל וצריך להגדיר את הנקודה מה שרק טכנאי של הוט עושה לדברם. 400 שקל!!uh99 כתב:אם זה לא אנטנה חיצונית אז כל מה שנותר לך לעשות לפתוח עם מברג שטוח ולשחרר את מכסה ולהחליף לאחד הממכסים שבצילומים עם ההברגה ולחבר את הכבל הלבן RF הקיים בקפוסא , והכבל המחובר ההברגה למודם לחבר אותו למכסה עם ההברגה ולראות אם זה שקע פעיל ..בהצלחה.........
- uh99
- חבר מביא חבר

·TalMinayNew כתב:·ניסיתי לשנות את השקע השבוע (עד שמצאתי לזה זמן) פתחתי את השקע הישן ושמתי במקומו את החדש תוך כדי שאני מחבר את הכבל הלבן לתוכו. הוא היה בתוך הקיר כבר. אבל, האינטרנט לא פעל! מסתבר שהוט המנובלים האלה רוצים על העברת נקודה 250 שקל ועוד 130 שקל על ההעברה של הטלפון סהכ 380 שקל!!! בתמיכה הטכנית אמרו לי שבגלל שעשיתי את זה לבד זה לא פועל וצריך להגדיר את הנקודה מה שרק טכנאי של הוט עושה לדברם. 400 שקל!!.........
תעלה תמונה... ואפשר להתקשר להוט לשימור והם יתנו לך בחצי