שלום לכולם,
ברשותי נתב אלחוטי של סלקום ADB DV 2220.החלטתי להעביר כבל ארוך לסלון בשביל לחבר מכשירים כמו סטרימרים וכו' לראוטר.המכשיר היחידי שהצליח להתחבר קווי הוא מכשיר הסלקום TV.ניסיתי לחבר סטרימר, טלוויזיה,מחשב נייד.כל המכשירים הצליחו להתחבר בגישה אלחוטית, אך הגלישה איטית מין הסתם. העלתי בדעתי שאולי צריך לשנות הגדרה מסוית בראוטר שלא נותנת אפשרות גישה למוצרים אחרים שאינם שייכים לסלקום.
רציתי לדעת מה דעתכם בנושא.ניסיתי להזין את הIP ידנית בטלוויזיה, אבל זה גם לא הצליח..רציתי לדעתם מה אתם חושבים ואם יש לכם פתרון יעיל
בעיית חיבור מכשירים לראוטר
-
SaharIsrael
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- simplify
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
- יצירת קשר:
חוץ מהסלקום TV לא הצלחת לחבר שום מכשיר בצורה קווית? מה קורה כאשר אתה מחבר לפטופ? אתה מקבל כתובת IP חוקית? מצליח לגלוש?
האתר שלי: www.Simplify.co.il
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@SaharIsrael
·אני רק שם את זה כאן - אולי זה יכול לעזור באבחון הבעיה.
בזמנו כשהגדרתי נתב של הוט בתור מודם, הוא אפשר לחבר רק מכשיר אחד אליו באופן קווי באופן שיקבל ממנו כתובת IP (אני חושב ליציאה מספר 1 שבהוט בוקס).
נסה לאתחל את הנתב ולחבר לאותו פורט שעבד לך מכשיר אחר ותראה אם אותה תופעה קורה עם הנתב של סלקום.
·אני רק שם את זה כאן - אולי זה יכול לעזור באבחון הבעיה.
בזמנו כשהגדרתי נתב של הוט בתור מודם, הוא אפשר לחבר רק מכשיר אחד אליו באופן קווי באופן שיקבל ממנו כתובת IP (אני חושב ליציאה מספר 1 שבהוט בוקס).
נסה לאתחל את הנתב ולחבר לאותו פורט שעבד לך מכשיר אחר ותראה אם אותה תופעה קורה עם הנתב של סלקום.