היי חברים
בקרוב אחליף את הסוס הזקן שלי פיוניר SC-37 או LX-83 האמריקאי.
הגעתי להחלטה שהפעם לא אשאר עם פיוניר מכמה סיבות שלא נכנס אליהן עכשיו
אבל העיקרית היא שהמחירים באמזון אירופה , או בכלל, על מותג פיוניר גבוהים מאוד.
הגעתי להחלטה שהכיוון הוא ימהה או מרנץ. את המרנץ חרשתי בכל פורום אפשרי וביקורת אפשרית
באתרים בחו"ל ואין עוררין על כך שהוא מקבל ציונים מעולים. הדגם הוא 6011 אגב.
לגבי ימהה הכיוון ברמת התקציב הוא A-870 או A1060 עם מאמץ נוסף.
מכיוון שאינני חסיד גדול של כיול אודיסי שגם היה לי בעבר עם אונקיו , אני נוטה לימהה.
לסיכום - ישנם הבדלים מסוימיים בכיולים של ימהה בדגמים הבכירים בעיקר.
יש כיול שנקרא RSC שלמיטב הבנתי נותן נקודות כיול נוספות ולא סוויטספוט בלבד.
יש בנוסף כיול שנקרא 3D 64 ביט ואנגל בנוסף. אין לי מושג מה זה אומר ומה זה נותן לנו בחיים.
מי שהתנסה מוזמן לשפוך אור..
תודה
כיול YPAO - מישהו יכול לעשות לי סדר?
RSC כלל לא קשור להוספת נקודות.
מדובר ב reflected sound control.
אם תשתמש בגוגל תוכל למצוא הרבה דוגמאות מלוות בגרפים מה האלגוריתם הזה עושה ומסוגל לעשות.
אתה לא יכול לדלג על זה (בהנחה שהתקציב מאפשר)
64 ביט קשור ליכולת החישוב. לא מדובר על מהירות אלא על יכולות.
יש לא מעט עדויות ברשת של אנשים שהשוו בין ה גירסה הכוללת את ה 64 ביט לזו שאינה כוללת והמסקנה היא שגירסת הכיול החדשה יותר אכן מניבה תוצאות טובות יותר.
כמו כל רום קורקשן ועל מנת להבין את האפקטיביות שלו ביחס לתוכנות אחרות אתה תהיה חייב לנסות אותו בחלל שלך.
בחלל שלי ypao הניב את התוצאות הכי טובות בהשוואה ל
ARC
אודיסי
MCAA
רק DIRAC הניב תוצאות טובות יותר.
רן
מדובר ב reflected sound control.
אם תשתמש בגוגל תוכל למצוא הרבה דוגמאות מלוות בגרפים מה האלגוריתם הזה עושה ומסוגל לעשות.
אתה לא יכול לדלג על זה (בהנחה שהתקציב מאפשר)
64 ביט קשור ליכולת החישוב. לא מדובר על מהירות אלא על יכולות.
יש לא מעט עדויות ברשת של אנשים שהשוו בין ה גירסה הכוללת את ה 64 ביט לזו שאינה כוללת והמסקנה היא שגירסת הכיול החדשה יותר אכן מניבה תוצאות טובות יותר.
כמו כל רום קורקשן ועל מנת להבין את האפקטיביות שלו ביחס לתוכנות אחרות אתה תהיה חייב לנסות אותו בחלל שלך.
בחלל שלי ypao הניב את התוצאות הכי טובות בהשוואה ל
ARC
אודיסי
MCAA
רק DIRAC הניב תוצאות טובות יותר.
רן
בדגמים היקרים, חמהה שפרה את אלגוריטם הכיול בכדי לתת מענה לפורמטי אטמוס ו DTSX. זה בא לביטוי בהופת כיול ANGLE ו 3D. לפי מה שהבנתי מפורום AVS ה ANGLE זה כיול שבא לטפל בהחזרים מהתקרה והקירות כאשר משתמשים ברמקולי אטמוס המבוססים על החזרים. ה 3D זה כבר פתרון מלא לכיול מבוסס אובייקטים והוא כבר כולל את ה ANGLE. לדעתי רסיבר כמו 1070 של ימהה מספק בהחלט.