עזרה בהערכת שווי ,כמה לדעתכם שווה רסיבר Yamaha RX-A3000 ביד 2 ?

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
avinave פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 278
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

אשמח לסיוע בהערכת המחיר

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #2 

אתה צריך לבדוק כמה עולה הדגם שהחליף אותו (אם יש כזה) חדש בייבוא מאמזון (כי מחירים בארץ לא מעניינים פה אף אחד), ולחתוך מזה כמה עשרות אחוזים, נגיד 40 אחוז.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #3 

אם נקנה בארץ ויש עדין אחריות מקומית אז אפשר לבקש קצת יותר לדעתי. כמובן בהנחה שהדגם החדש נשלח לארץ אחרת זאת לא אלטרנטיבה כ״כ פשוטה

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7406
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #4 

לא קשור מה החליף אותו אם הוא עולה 8000 שקל חדש אתה יכול לבקש עליו בין ארבע לחמש וחצי אלף
Sony 1040
Monitor mass

avinave פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 278
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #5 

@עופרפולק
·תודה על העזרה
נראה לי לבקש 4.5-5 יהיה מחיר הוגן, עכשיו אחכה שהסדרה החדשה של ימאהה תהיה זמינה לרכישה ואנסה למכור

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #6 

עדיף שתפרסם כבר עכשיו, כי ברגע שתצא הסדרה החדשה, הערך של הרסיבר שלך יירד. אלא אם אין לך משהו שיחליף אותו בין לבין, כמובן.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #7 

yonyz כתב:עדיף שתפרסם כבר עכשיו, כי ברגע שתצא הסדרה החדשה, הערך של הרסיבר שלך יירד. אלא אם אין לך משהו שיחליף אותו בין לבין, כמובן.
...
·לדעתי מאז כבר יצאו 7 סדרות חדשות.
התחיל ב 3010 והיום יש כבר 3070
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #8 

זה ממש לא מדויק להגיד שהערך של הרסיבר משומש יורד אוטומטית ברגע שיוצא דגם חדש.

היות ששוק היד השניה מוגבל תמיד להיצע הקיים בו ברגע נתון אז הערך של מוצר הוא באופן יחסי לאלטרנטיבות הזמינות בשוק היד שניה ולא באופן בלעדי בהתאם למחיר בו אחרים מכרו מוצרים זהים\דומים.

הגורם המשפיע ביותר על ירידת הערך הוא התאימות לתקנים כאלו ואחרים. כלומר, ההבדל במחיר בין הדגמים 3000, 3010, 3020 ו-3030 של סדרת ה-RX-A אינו גדול במיוחד כי בהיבט של תאימות לתקנים הם בערך זהים.

מנגד, ההבדל בין כל אחד מאלו ל-RX-A3040 כבר יותר משמעותי כי שם נוספה תמיכה ב-DOLBY ATMOS לצד עוד כמה יכולות טכניות חשובות בתחום ה-UHD.
וההבדל בין ה-RX-A3050 לכל האחרים הוא גם רציני מכוון שגם כאן יש הבדל משמעותי בתאימות לתקנים ושיטות.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #9 

הרסיבר חייתי וממש מעולה..... אבל אין לו תמיכה באטמוס.

לדעתי היום מי שהולך להשקיע ברסיבר יקר ירצה את הפורמטים החדשים ביותר וכאשר אין את האטמוס הכדאיות לרכוש את הרסיבר במחיר של כ 3000 ש"ח אינו גדול

אני היום לקראת רכישת רסיביר ואני מחפש ביד שנייה, דבר ראשון שאני בודק זה האם הרסיבר תומך אטמוס, לי ברור שהמקסימום שאני אשים על רסיבר בלי תמיכה באטמוס הוא 1000-1500 שקל

בכול מיקרה בהצלחה במכירה

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”