קניה מאמזון דרך BUY2USA

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
ALFRED3 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

לפני 3 שבועות קניתי נעל באמאזון דרך השירות קונים עבורך של BUY2USA .המחיר היה ממש מצויין ..
אתמל קיבלתי מייל מ BUY2USA שהקניה בוטלה בגלל שהמוצר לא הגיע למחסנים שלהם .. כל זה מבלי לבדוק מול המוכר/אמזון למה? חבל לי לאבד את הקניה כי המחיר היה פחות מחצי מהמחיר הרגיל .התסכלתי באמזון אני רואה שהמוכר עדיין קיים ויש לו מלא מוצרים למכירה ככה שלא נראה שמדובר בעוקץ.יש מה לעשות תחת העובדה שלא אני קניתי ישירות ואין לי את מספר ההזמנה מול אמאזון ?

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #2 

ALFRED3 כתב:לפני 3 שבועות קניתי נעל באמאזון דרך השירות קונים עבורך של BUY2USA .המחיר היה ממש מצויין ..
אתמל קיבלתי מייל מ BUY2USA שהקניה בוטלה בגלל שהמוצר לא הגיע למחסנים שלהם .. כל זה מבלי לבדוק מול המוכר/אמזון למה? חבל לי לאבד את הקניה כי המחיר היה פחות מחצי מהמחיר הרגיל .התסכלתי באמזון אני רואה שהמוכר עדיין קיים ויש לו מלא מוצרים למכירה ככה שלא נראה שמדובר בעוקץ.יש מה לעשות תחת העובדה שלא אני קניתי ישירות ואין לי את מספר ההזמנה מול אמאזון ?
...
·

השירות שלהם ממש מיותר לדעתי.
תזמין לבד מאמזון, או במשלוח ישיר או דרכם. אבל לא "קונים עבורך"
שבשירות הזה, אתה משלם גם על המשלוח לניו ג'רסי (שהמשלוח הרבה פעמים חינם)
וממילא לנעליים יש מחיר קבוע של 20$ ל buy2usa

ALFRED3 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

@mayeast
·
המוכר לא שולח לארץ ,לכן השתמשתי בשרות של BUY .השאלה אם יש עכשיו מה לעשות? אני יכול לבקש מ BUY את מספר ההזמנה ולבדוק מול אמאזון?

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #4 

ALFRED3 כתב:@mayeast
·
המוכר לא שולח לארץ ,לכן השתמשתי בשרות של BUY .השאלה אם יש עכשיו מה לעשות? אני יכול לבקש מ BUY את מספר ההזמנה ולבדוק מול אמאזון?
...
·

מספר ההזמנה לא יעזור, כי אמזון לא יתנו מידע למי שלא בעל החשבון שביצע את ההזמנה.

ואם המוכר לא שולח לארץ, אפשר עדיין לקנות ממנו ישירות ולשלוח דרך buy2usa, אבל בלי השירות של "קונים עבורך" . זה היה יוצא לך גם יותר זול

ALFRED3 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

@mayeast
·
איך?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #6 

אתה פשוט מספק למוכר את הכתובת של BUY2USA

שירות קונים עבורך בסך הכל נועד למי שלא יודע איך להשתמש באמזון או אתרי סחר אחרים

Zahi_Ushops
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 72
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #7 

היי ALFRED3,

נשמח לעזור לך, שלח לי את מספר הטלפון שלך בפרטי ואדאג שנציגה משירות הלקוחות תיצור איתך קשר.

שבוע מצוין :)

צחי

ALFRED3 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

Zahi_Ushops כתב:היי ALFRED3,

נשמח לעזור לך, שלח לי את מספר הטלפון שלך בפרטי ואדאג שנציגה משירות הלקוחות תיצור איתך קשר.

שבוע מצוין :)

צחי
...
·

היי צחי

אחרי כמה ימים מתישים עם השרות שלכם הצלחתי "להוציא " ממכם את מספר ההזמנה שבוצעה מול אמאזון .בבדיקה שערכתי מולם היום עולה כי החבילה אכן התקבלה אצלכם ב 25/4 ונתנו לי את השעה המדויקת ואת שם העובד שקיבל את החבילה.זה עכשיו מבהיר לי את התשובות הנבובות שקיבלתי משרות הלקוחות שלכם וכל מיני תרוצים מדוע לא לספק לי את מספר ההזמנה מלכתחילה.אני בהחלט לא עומד לעבור על זה על סדר היום בגלל תקלה שלכם אני איבדתי הזדמנות לקבל מוצר במחיר מעולה .שולח לך בפרטי את הנייד..

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”