רמקולים מדפיים ומגבר לסלון

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
woodstock פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אז ככה..מזה תקופה ארוכה אני מתענין ברמקולים ומגבר לסלון. בנתיים החלפתי מסך לסלון lg oled
ושוב יצא לי לעבור באזור מגורי ולהתענין ברמקולים ומגבר .
רציתי לשאול אתכם מה דעתכם בתור התחלה לחסר ניסון בתחום להגברה לסלון הביתי(סלון 35 מטר)
ראיתי והאזנתי קצת ל elacbs 403 150w שהצליחו למשוך את עיני גם הם מרשימים בצורה החיצונית שלהם הבאסים מורגשים ברמקולים בנוסף מגבר nad 326 60w
כרגע הם קימים גם חדשים וגם מתצוגה רציתי לשאול האם הרמקולים מתי הדגם הזה יוצר? האם הוא נחשב לחדש ?כל כמה זמן הם מייצרים דגמים שיוצאים לשוק ? כמו כן המגבר הנל ?
אני מעונין במשהו יחסית קטן ומנימליסטי כמו הרמקולים.
אשמח לשמוע דעותיכם והצעות .
תודה

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #2 

מהם הצרכים שלך מהמגבר? האם רק למוזיקה או גם לצפייה בסרטים?
במידה והשימוש יהיה גם לסרטים האם אתה מעוניין רק בזוג רמקולים אחד או סט של סראונד?
מהם מקורות השמע שלך? ממיר/סטרימר/מחשב וכדומה?
מה התקציב?
האם גם יד שניה יכול לעניין אותך?
You pay peanuts, you get monkeys

woodstock פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@woodstock
·אז לשאלותיך הענה :
ופה בפעמים הקודמות תמיד התחלתי ללכת לאיבוד בדגמים במחירים סראונד או סטריאו.
אבל ככה המערכת הקודמת היתה סראונד שהעברתי אותה לאחי .
החלפתי מסך בסלון 55 אינטצ ורוב הצפיה דרכו חוץ מזה שהוא 4k חכמה זה ממיר 4k וסטרימר
לגבי מקורות השמע הם מהממיר מהסטרימר והסלולר לצורך העינין מוזיקה של אפל..
לגבי הצרכים מהמגבר לאחר שקצת קראתי וחושב שהבנתי שבסופו של דבר הרמקולים אמורים להיות טובים
אז elac שציינתי נשמעים לי טובים אולי יש טובים וגם זולים יותר אבל הם גם יפים לצורך העינין.
מוזיקה בעיקר וגם סרטים. ופה אני מתבלבל כי עם סרטים נראה לי שגם זוג רמקולים סטריאו טובים יכולים לעשות עבודה טובה לא רק סראונד. אולי בהמשך אפשרות לשדרג או משהו .
לגבי התקציב סדר גודל של 15000 ופה מה שאמרתי בהודעה הקודמת קרץ לי המחיר מהתצוגה למרות שתמיד מעדיף חדש.

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #4 

תקציב של 15000 זה תקציב מכובד לזוג רמקולים ומגבר/רסיבר.
אם שמעת את הרמקולים והם תואמים לטעמך זה אחלה, אך האם גם האזנת לרמקולים אחרים?
אני שותף לדעתך שהרמקולים חשובים והם הראשונים בהיררכיה כשרוכשים מערכת אודיו אך לגביי זוג רמקולים בלבד לק"ב זה תלוי מאוד מה המרווח בין הרמקולים, שכן מרווח גדול מדי יגרום לאיבוד אפקט הסנטר ויכול לגרום לזה שאת הדיבור תשמע מימין או משמאל למסך (בהתאם למקום הישיבה של המאזין) מה שגם לא תקבל את אפקט הצליל ההיקפי במידה וחשוב לך.
לגביי ההגברה הייתי מציע לך לבדוק על רסיבר ק"ב שימתג לך גם את מקורות השמע וגם את מקורות הוידאו למסך, בתקציב שלך אתה יכול לרכוש רסיבר ברמה גבוהה שיספק איכות שמע טובה גם בסטריאו, לי יש ניסיון מצויין עם רסיברים של Marantz ו-cambridge audio(ה-cambridge מעולים בסטריאו אך פחות בסראונד).
התחל מזוג רמקולים קידמיים ובהתאם לצורך או הרצון תוכל לרכוש סנטר וסראונד( בסדר הזה).
You pay peanuts, you get monkeys

woodstock פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מה הכוונה ק"ב.?

שליחה #5 

קודם כל המרווח בין הרמקולים יהיה כ2.5-3 מטר שמעתי כל מיני רמקולים וככל ששמעתי יותר רמקולים
התחלתי ללכת לאיבוד בהחלטות .מה הכוונה איבוד אפשקט הסנטר ?דיבור מימין לשמאל או להפך ?צליל היקפי ?
זנ דברים שבדכ בסראונד אני מכיר לא ?
שמדובר במגבר סטריאו מה אפשרויות החיבור אליו הכוונה רמקולים ומה עוד אפשר לחבר מבחינת כניסות ויציאות ?
ובתווך המחיר שאמרתי מה ההמלצות מעבר לקמברידג ומרנטצ גם ברמקולים למשל ?
החששות היחידות שלי וגם זה שהלכתי לאיבוד ככל ששמעתי יותר זה לעשות טעות בבחירה מעבר למשהו שנראה גם יפה שוב כל אחד והטעם שלו פשוט במחיר זה נראה טוב וגם נשמע טוב רק כחדש המגבר לא ממש בתקציב יותר כתוצגה.
דרך אגב ניסיתי להבין הדגם של הרמקולים שציינתי זה הסדרה האחרונה שלהם ?(כמו נגיד איפון 7 )או גלקסי 8

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”