מדיח כלים Miele
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
אני קניתי לבית מדיח, מכונת כביסה, מייבש, שני תנורים ומיקרו של Milele,
ובחיים לא הייתי חוזר על זה.
עלות מטורפת, שחשבתי שתביא איתה אמינות, ויש לי אינספור תקלות. מה גם שאחרי תקופת האחריות, השירות יקר מאוד.
עלות מטורפת, שחשבתי שתביא איתה אמינות, ויש לי אינספור תקלות. מה גם שאחרי תקופת האחריות, השירות יקר מאוד.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
מסכים שהשירות אחרי אחריות יקר, אבל אילו תקלות היו לך? לי יש גם מוצרים של מילה ואין לי בעיות.kalinium כתב:אני קניתי לבית מדיח, מכונת כביסה, מייבש, שני תנורים ומיקרו של Milele,
עלות מטורפת, שחשבתי שתביא איתה אמינות, ויש לי אינספור תקלות. מה גם שאחרי תקופת האחריות, השירות יקר מאוד....
בכל המכונות היו לך תקלות?
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
אני רכשתי את דגם G 6730 SCimoco כתב:מישהו יכול גם להתייחס לבקשה שלי, שעבורה פתחתי את השרשור ?...
חצי אינטגרלי (יש גם אינטגרלי מלא). עוד לא קיבלתי אותו (הוא לבית הבא) אז אני עוד לא יכול לתת ביקורת מניסיון.
כשהייתי שם הבנתי שלפחות בארץ הם משווקים 3 רמות, הבסיסי, בינוני והגבוה. מה שאני קניתי זה הבינוני. הגבוה מוסיף בעיקר פיצ'ר של knock to open שמאפשר לך שלמדיח לא תהיה ידית פתיחה כלל.
הסיבה שהלכתי על הבינוני ולא על הבסיס היא שלבינוני יש תוכנית הדחה מהירה של חצי כמות כלים ב-7 דקות בלבד!
יש לו גם הכנסת מלח מדיח דרך הדלת של המדיח שזה נוח יותר.
ברגע שהחברה היקרה הזאת הורידה את האחריות לשנה, בדיוק כמו המוצרים הבסיסים ביותר הם הפכו לא רלבנטיים עבורי משתי סיבות :
תיקון תקלות במוצר יוקרתי הוא יקר להחריד ובתוך זמן קצר תמצא את עצמך מתלבט האם לזרוק מוצר שעלה 6000 ש״ח או להחליף לו כרטיס ב 2400 ש״ח.
עדיף להחליף שני מכשירים ברמה של בוש, סמסונג וכו ולהתחדש מאשר לתקן .
באמת חבל על הכסף שלך.
וכן גם התגובה שלי לא עונה לשאלתך אבל ממליצה לך להתרחק מהם. לא מאמין ? לפני שאתה חותם עיסקה ברר כמה עולה להחליף חלק במוצר שאתה הולך לקנות.
תיקון תקלות במוצר יוקרתי הוא יקר להחריד ובתוך זמן קצר תמצא את עצמך מתלבט האם לזרוק מוצר שעלה 6000 ש״ח או להחליף לו כרטיס ב 2400 ש״ח.
עדיף להחליף שני מכשירים ברמה של בוש, סמסונג וכו ולהתחדש מאשר לתקן .
באמת חבל על הכסף שלך.
וכן גם התגובה שלי לא עונה לשאלתך אבל ממליצה לך להתרחק מהם. לא מאמין ? לפני שאתה חותם עיסקה ברר כמה עולה להחליף חלק במוצר שאתה הולך לקנות.