יש שמועות שההגנה על BD UHD נפרצה!
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
יש ראיה חזקה שמדובר אכן ב-RIP לגיטימי ולא ב-capture היות שב-UHD BD עצמו קיים פס קול ATMOS שלא קיים ב-BD הרגיל.
עם זאת יש לקחת את כל הנושא בערבון מוגבל מכוון שזה אחד מסרטי ה-UHD BD הראשונים שיצאו כך שמאוד יתכן שבשעתו הסרט הזה יצא על גבי UHD BD ללא הגנת ה-AACS 2.
עם זאת יש לקחת את כל הנושא בערבון מוגבל מכוון שזה אחד מסרטי ה-UHD BD הראשונים שיצאו כך שמאוד יתכן שבשעתו הסרט הזה יצא על גבי UHD BD ללא הגנת ה-AACS 2.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
@Lee
·
רק 2 הגיעו בנתיים - העולם המופלא 2 ודדפול.
אין להם תרגום (גם קיבלתי עם הנגן את הסרט ghostbusters וגם לו אין תרגום).
חוץ מזה הזמנתי את Logan ו- Billy Lynn's Long Halftime שאמורים להגיע עם שליח מחר.
ואת Pacific Rim פלוס Mad Max במבצע של 2 בשלושים פאונד באמזון אנגליה אבל נאבדו בדואר...
אני יכול לעדכן לגבי התרגום שהסרטים מגיעים.
·
רק 2 הגיעו בנתיים - העולם המופלא 2 ודדפול.
אין להם תרגום (גם קיבלתי עם הנגן את הסרט ghostbusters וגם לו אין תרגום).
חוץ מזה הזמנתי את Logan ו- Billy Lynn's Long Halftime שאמורים להגיע עם שליח מחר.
ואת Pacific Rim פלוס Mad Max במבצע של 2 בשלושים פאונד באמזון אנגליה אבל נאבדו בדואר...
אני יכול לעדכן לגבי התרגום שהסרטים מגיעים.
אם אפשר להציג את התוכן על מסך, אז ברור שבסופו של דבר יהיה ניתן לשמור אותו כקובץ... לא מצליח להבין את ההגיון בכל שיטות ההגנה החדשות והמיותרות שחברות הסרטים משקיעות בהן כל כך הרבה זמן ותקציב... ההגנה הכי טובה היא התקפה. יותר שווה להם להשקיע בחקיקת חוקי עקיפה. משתמש שיתפס צופה או מוריד תוכן פירטי, ישפט וישלח ל 20 שנה בכלא... חוק כזה יהיה הרבה יותר אפקטיבי מאשר הגנות דיגיטליות לא יעילות...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
היה ספציפית באג ב-AACS 2 של הדרדסים וזה לא אינדיקציה לבעיה עקרונית בפורמט.
בכל מקרה, כרגע יש מעט מאוד דיסקי UHD שיוצאים תדיר וגם לוקח הרבה זמן מהרגע שסרט יוצא בבלוריי ועד שהוא זמין ב-UHD, זה לא סימן מבטיח במיוחד לפורמט החדש הזה. בינתיים דווקא נטפליקס ואמאזון מצליחים יותר עם תוכן 4K, למרות שאין להם כמעט סרטים בפורמט הזה.
בכל מקרה, כרגע יש מעט מאוד דיסקי UHD שיוצאים תדיר וגם לוקח הרבה זמן מהרגע שסרט יוצא בבלוריי ועד שהוא זמין ב-UHD, זה לא סימן מבטיח במיוחד לפורמט החדש הזה. בינתיים דווקא נטפליקס ואמאזון מצליחים יותר עם תוכן 4K, למרות שאין להם כמעט סרטים בפורמט הזה.
·עופר מה זה מעט כל סרט חדש יוצא גם ב- 4Koferlaor כתב:היה ספציפית באג ב-AACS 2 של הדרדסים וזה לא אינדיקציה לבעיה עקרונית בפורמט.
בכל מקרה, כרגע יש מעט מאוד דיסקי UHD שיוצאים תדיר וגם לוקח הרבה זמן מהרגע שסרט יוצא בבלוריי ועד שהוא זמין ב-UHD, זה לא סימן מבטיח במיוחד לפורמט החדש הזה. בינתיים דווקא נטפליקס ואמאזון מצליחים יותר עם תוכן 4K, למרות שאין להם כמעט סרטים בפורמט הזה....
http://store.hmv.com/film-tv/4k-ultra-hd-blu-ray
ויש גם מבצעים 2 ב- 30
http://store.hmv.com/blu-ray/uhd-2-for-30
הורדתי את הגירסא
День патриота / Patriots Day (2016) 2160p UltraHD Blu-ray HDR HEVC DTS:X 7.1-TERMiNAL
מגיע בפורמט 4K 81.9 גיגה
ממתין לאישור מבעלי אופו 203 שאכן מדובר בגירסא לא מקובצת בינתיים מרבית הסרטים האיכות שלהם גרועה ויש מלא מריחות מכיוון שזה לא ריפ 1:1
הגודל הכולל של זה הוא באמת 81.9GB וזה לכל המבנה של הדיסק, הקובץ הראשי הוא 71.1GB ומכיל (חוץ מהוידאו)
כמה סטרימים של אודיו (שהראשי הוא ב- DTS:X ) וכתוביות, ובניגון של אותו הקובץ הראשי נראה שהאיכות מעולה. כך
שנראה שזה באמת RIP 1:1 של הדיסק.
כמה סטרימים של אודיו (שהראשי הוא ב- DTS:X ) וכתוביות, ובניגון של אותו הקובץ הראשי נראה שהאיכות מעולה. כך
שנראה שזה באמת RIP 1:1 של הדיסק.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·מזל שחברות הסרטים לא מחוקקות חוקים...20 שנה לכלא על הורדת סרט? הכל בסדר?JizzMo כתב:אם אפשר להציג את התוכן על מסך, אז ברור שבסופו של דבר יהיה ניתן לשמור אותו כקובץ... לא מצליח להבין את ההגיון בכל שיטות ההגנה החדשות והמיותרות שחברות הסרטים משקיעות בהן כל כך הרבה זמן ותקציב... ההגנה הכי טובה היא התקפה. יותר שווה להם להשקיע בחקיקת חוקי עקיפה. משתמש שיתפס צופה או מוריד תוכן פירטי, ישפט וישלח ל 20 שנה בכלא... חוק כזה יהיה הרבה יותר אפקטיבי מאשר הגנות דיגיטליות לא יעילות......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·zaviv כתב:·עופר מה זה מעט כל סרט חדש יוצא גם ב- 4K......
http://store.hmv.com/film-tv/4k-ultra-hd-blu-ray
ויש גם מבצעים 2 ב- 30
http://store.hmv.com/blu-ray/uhd-2-for-30
הורדתי את הגירסא
День патриота / Patriots Day (2016) 2160p UltraHD Blu-ray HDR HEVC DTS:X 7.1-TERMiNAL
מגיע בפורמט 4K 81.9 גיגה
ממתין לאישור מבעלי אופו 203 שאכן מדובר בגירסא לא מקובצת בינתיים מרבית הסרטים האיכות שלהם גרועה ויש מלא מריחות מכיוון שזה לא ריפ 1:1...
מדובר בריפ 1:1 .האיכות ? לא נפלתי בהשוואה לבלוריי
1. יכול להיות שהאיכות לא מטורפת בהשוואה לבלו רייistarmini כתב:·......
מדובר בריפ 1:1 .האיכות ? לא נפלתי בהשוואה לבלוריי...
2. כיצד אתה מזרים אותו ?
3. יש גם המון סרטים בבלו ריי שהאיכות שלהם לא משהו
4. מסתובבים המון קבצים ברשת שהם לכידה ואז יש מלא מריחות שוחחנו על זה בעבר.
·
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·zaviv כתב:1. יכול להיות שהאיכות לא מטורפת בהשוואה לבלו ריי......
2. כיצד אתה מזרים אותו ?
3. יש גם המון סרטים בבלו ריי שהאיכות שלהם לא משהו
4. מסתובבים המון קבצים ברשת שהם לכידה ואז יש מלא מריחות שוחחנו על זה בעבר.
·...
מזרים עם השילד אין שום מריחות אבל לא נפלתי מהתמונה.
- oferlaor
- מנהל

יואב יש לי את השילד ואני יכול לאמר לך בוודאות כי באופו רואים טוב יותר
עשיתי בדיקה פשוטה מאד לקחתי קובץ בלו מלא של יו 2 (ההופעה בפריז) מומלצת ביותר והזרמתי אותה באופו 103d ובקודי של ה-nvidia
התוצאה ברורה מאד האופו לא רואה אותו ממטר באיכות התמונה כל ילד רואה!!
הבעייה באופו לדורותיהם הנוכחי והחדשים שאין להם פיתרון לנטפליקס/אמאזון
עשיתי בדיקה פשוטה מאד לקחתי קובץ בלו מלא של יו 2 (ההופעה בפריז) מומלצת ביותר והזרמתי אותה באופו 103d ובקודי של ה-nvidia
הבעייה באופו לדורותיהם הנוכחי והחדשים שאין להם פיתרון לנטפליקס/אמאזון
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·zaviv כתב:יואב יש לי את השילד ואני יכול לאמר לך בוודאות כי באופו רואים טוב יותר
הבעייה באופו לדורותיהם הנוכחי והחדשים שאין להם פיתרון לנטפליקס/אמאזון...
כן אני מודע לענין הזה אבל לי יש את השילד ואני מסתמך עליו כשאני כותב .
ברגע שיצאו מספיק ריפים 1:1 של uhd וברגע שהאופו יתיצב ויספק את כל הסחורה מבחינת הזרמה ותרגומים של כל סוגי הקבצים והתקיות ברשת ארכוש אותו (נטפליקס ואמזון לא מענינים אותי ובמידה ויתחילו לענין אותי אז אשתמש בשילד)עד שזה יקרה אני נהנה מהדיון ומפורמט ה bd והכל דבש.
- oferlaor
- מנהל

Oppo מנגן את הסרט ב hdr. גם dune (נדרש מעבר ידני ל hdr ו BD lite לא פועל).