שאלה לגבי 4k
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אתה צריך HDMI 2 שיתמוך ב 4K מעבר לזה אם הרסיבר שלך לא תומך ב 4K תצטרך לחבר את הממיר לטלויזיה ישירות
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יכול להיות שהרסיבר תומך ב-ARC, ואז אתה יכול לחבר אותו אל הטלויזיה בכבל HDMI.
אבל בעיקרון כן, ממיר ישירות למסך ומהמסך אופטי (או ARC) לרסיבר.
אבל בעיקרון כן, ממיר ישירות למסך ומהמסך אופטי (או ARC) לרסיבר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Tomh
·
תלוי במקור.
עד כמה שידוע לי, יס תומכים רק ב-DD (או DTS, לא זוכר) 5.1. ולכן חיבור אופטי יספיק.
שירותי סטרימינג (נטפליקס בטוח תומכת) ב-DD+, מה שמאפשר העברה של פורמט ATMOS דחוס לרסיבר.
רוב הרסיברים לא מסוגלים לקבל DD+ דרך החיבור האופטי, ספק אם מסכים יודעים להעביר את זה לרסיבר.
דרך ARC חלק מהמסכים כן יודעים להעביר את הפורמט, ולרוב רסיבר שתומך בפורמט ידע לפענח אותו.
אז נטו מבחינת איכות סאונד תאורטית, עדיף לחבר את הטלויזיה לרסיבר בחיבור ה-ARC עבור שירותי הזרמה.
עבור יס, זה בכלל לא חשוב.
עבור חיבור מחשב\נגן לסרטים עם סאונד בפורמטים מתקדמים, רצוי לחבר דרך הרסיבר (אבל אז לא יהיה 4K\HDR).
·
תלוי במקור.
עד כמה שידוע לי, יס תומכים רק ב-DD (או DTS, לא זוכר) 5.1. ולכן חיבור אופטי יספיק.
שירותי סטרימינג (נטפליקס בטוח תומכת) ב-DD+, מה שמאפשר העברה של פורמט ATMOS דחוס לרסיבר.
רוב הרסיברים לא מסוגלים לקבל DD+ דרך החיבור האופטי, ספק אם מסכים יודעים להעביר את זה לרסיבר.
דרך ARC חלק מהמסכים כן יודעים להעביר את הפורמט, ולרוב רסיבר שתומך בפורמט ידע לפענח אותו.
אז נטו מבחינת איכות סאונד תאורטית, עדיף לחבר את הטלויזיה לרסיבר בחיבור ה-ARC עבור שירותי הזרמה.
עבור יס, זה בכלל לא חשוב.
עבור חיבור מחשב\נגן לסרטים עם סאונד בפורמטים מתקדמים, רצוי לחבר דרך הרסיבר (אבל אז לא יהיה 4K\HDR).
@TheCoolest
תודה רבה על העזרה קודם כל.
יש לי רסיבר yamaha rx 377 שעל פי האתר של היצרן תומך ב4k. אבל כשאני מחבר את היס דרך הרסיבר אני לא מקבל 4k. אין בעיה של הכבל מכיוון שבחיבור ישיר של היס לטלויזיה עם אותו הכבל זה עובד.
לגבי acr, סליחה על הבורות מה זה? ואיך אני מחבר את זה במקום הכבל אופטי?
בעקרון, אני צופה בעיקר ביס,+ סטרימינג נטפליקס(דרך הסמרט של הטלויזיה) ובקודי(דרך המחשב) - איך היית הכי ממליץ לי לבצע את החיבורים על מנת להנות מתמונה וסאונד הכי איכותיים? לא יודע אם זה רלבנטי אבל הטלויזיה היא LG 617
·
תודה רבה על העזרה קודם כל.
יש לי רסיבר yamaha rx 377 שעל פי האתר של היצרן תומך ב4k. אבל כשאני מחבר את היס דרך הרסיבר אני לא מקבל 4k. אין בעיה של הכבל מכיוון שבחיבור ישיר של היס לטלויזיה עם אותו הכבל זה עובד.
לגבי acr, סליחה על הבורות מה זה? ואיך אני מחבר את זה במקום הכבל אופטי?
בעקרון, אני צופה בעיקר ביס,+ סטרימינג נטפליקס(דרך הסמרט של הטלויזיה) ובקודי(דרך המחשב) - איך היית הכי ממליץ לי לבצע את החיבורים על מנת להנות מתמונה וסאונד הכי איכותיים? לא יודע אם זה רלבנטי אבל הטלויזיה היא LG 617
·
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מעניין. אכן נראה שהוא אמור לתמוך.
יכול להיות שהוא פשוט לא יודע לקבל אות 4K@50HZ.
ARC = Audio Return Channel.
כאן יש הסבר די מפורט מה זה, איך זה עובד ואיך לחבר את הטלויזיה לרסיבר:
https://www.cnet.com/news/what-is-audio ... annel-arc/
את המחשב הייתי מחבר לרסיבר ישירות.
את הטלויזיה לרסיבר לדרך ARC.
את היס ישירות לטלויזיה.
יכול להיות שהוא פשוט לא יודע לקבל אות 4K@50HZ.
ARC = Audio Return Channel.
כאן יש הסבר די מפורט מה זה, איך זה עובד ואיך לחבר את הטלויזיה לרסיבר:
https://www.cnet.com/news/what-is-audio ... annel-arc/
את המחשב הייתי מחבר לרסיבר ישירות.
את הטלויזיה לרסיבר לדרך ARC.
את היס ישירות לטלויזיה.