כמה קל לעבור לספק אינטרנט אחר?
אני עם תשתית של הוט 100mbps והוטנט כספק . אני שוקל להתנתק מהוטנט כי אני לא אוהב את ההתנהלות של שרות הלקוחות....אומרים דבר אחד ועשים דבר אחר. אני אמור להיות על מסלול 20ש"ח לחודש אבל כבר כמה חודשים גובים 25ש"ח. כל פעם שאני מתלונן מציעים הסכם חדש 20ש"ח לשנה ואז שוב אני רואה חיוב של 25ש"ח בחשבונית הבאה.
חשבתי לעבור ל-018אקספון 18ש"ח לחודש עד 200mbps!
האם אני צריך קודם להתנתק מהוטנט ואז להירשם לאקספון או שאפשר להשתמש בשניהם (להתנסות של כמה ימים) ואז להחליט ממי אני אתנתק. כמובן שאני רוצה להישאר בלי אינטרנט כמה שפחות.
תודה.
האם אני צריך קודם להתנתק מהוטנט ואז להירשם לאקספון או שאפשר להשתמש בשניהם (להתנסות של כמה ימים) ואז להחליט ממי אני אתנתק. כמובן שאני רוצה להישאר בלי אינטרנט כמה שפחות.
תודה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה יכול להרשם ל-018 ולנסות, ואחרי שתהיה מרוצה להתנתק מהוטנט. תשים לב שבאותה תקופה אתה תהיה מחוייב עבור שניהם. תנסה גם להתקשר ל-018, ולהגיד שאתה רוצה להתנסות יום או יומיים בשירות שלהם, אולי יתנו לך משתמש חינם לכמה ימים
בוא נתחיל מזה ש 018 לא מספקת חיבור של 200 מגה אלה עד 200 מגהscubaski כתב:אני עם תשתית של הוט 100mbps והוטנט כספק . אני שוקל להתנתק מהוטנט כי אני לא אוהב את ההתנהלות של שרות הלקוחות....אומרים דבר אחד ועשים דבר אחר. אני אמור להיות על מסלול 20ש"ח לחודש אבל כבר כמה חודשים גובים 25ש"ח. כל פעם שאני מתלונן מציעים הסכם חדש 20ש"ח לשנה ואז שוב אני רואה חיוב של 25ש"ח בחשבונית הבאה.
תודה....
כי 018 מספקת חיבור על גבי תשתית הוט אם חייגן L2TP בגלל מגבלת האפלאוד
אתה תגיע באיזור ה 100-120 מגה בהורדה בתנאים אופטימלים או אפילו פחות מזה
חיבור של 200 מגה על תשתית הוט אפשרי רק על גבי חיבור DHCP משיש לך היום בהוטנט
חוץ מזה שהוטנט בכלל לא רעים על גבי תשתית של הוט מאחר והוטנט זאת חברה בת של הוט
ככה ש 99 אחוז אין משחקים בנושא הורדה פינגים וכ''ו
טכנית אם חיבור L2TP אפשר להגיע גם ל 500/10 מגה בתשתית של הוט אבל זה כרוך במלא טוויקים
בווינדוס ואתה חייב ראוטר ממש מפצלת אם כוח עיבוד מכובד
חפש פה בשרשורים יש פה בחור בשם class הבן אדם תותח יש לו ראוטר אם מעבד i5
הוא בכיף מוציא 500/10 על גבי חיבור L2TP בתשתית הוט
אני אם היתי אם תשתית הוט היתי נשאר בהוטנט לווא דווקא תקלות גלישה קשורות לספק כלשהו או תשתית
לפעמים זה גם ציוד קצה מחשב סוויטץ' פיירוול וכ''ו.
עדיף לך כבר להישאר אם הוטנט ב 25 שח לחודש מאשר לשלם יותר ל 018 ולקבל מהירויות של 50-60 מגה פלוס מינוס
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
כפי שרשמו אין ניידות מספרים אלא צריך להתקשר לחברה החדשה להזמין ולהתחבר ולאחר מכן להתקשר ולהתנתק מהחברה הקודמת שתמשיך לחייב אותך גל עוד לא ווידאת ניתוק.
חבל והלוואי שישתנה
חבל והלוואי שישתנה
@MrYair
תודה על התגובה המפורטת. לידיעתך אני כרגע מקבל 90 מגע עם כבל, 50 ב-WIFI כשאני יושב ליד הראוטר ו-30 בחדר הסמוך וזה בסדר מבחינתי לא מרגיש שאני חייב יותר. לפעמים יש ניתוקים אבל אני משער שזה כי יש מנויים נוספים בבניין ואז הראוטר מחפש תדר פנוי. יכול להיות שאתה צודק שעדיף להישאר עם הוטנט (לפחות האינטאנט עובד בסדר גמור) ואצטרך לסבול פעמיים מהתרבות האירגונית הזו. גם בהוט קרה שהם הציעו לי משהו ובפועל קיבלתי דבר אחר - בד"כ תשלום חודשי גבוה יותר.
תודה על התגובה המפורטת. לידיעתך אני כרגע מקבל 90 מגע עם כבל, 50 ב-WIFI כשאני יושב ליד הראוטר ו-30 בחדר הסמוך וזה בסדר מבחינתי לא מרגיש שאני חייב יותר. לפעמים יש ניתוקים אבל אני משער שזה כי יש מנויים נוספים בבניין ואז הראוטר מחפש תדר פנוי. יכול להיות שאתה צודק שעדיף להישאר עם הוטנט (לפחות האינטאנט עובד בסדר גמור) ואצטרך לסבול פעמיים מהתרבות האירגונית הזו. גם בהוט קרה שהם הציעו לי משהו ובפועל קיבלתי דבר אחר - בד"כ תשלום חודשי גבוה יותר.