פלזמות פיוניר סדרה 435\436 "43
-
esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
שלום לכולם,
האם מישהו מכיר את הדגמים הללו של פיוניר המגיעים בגודל של "43 ובעיקר מאופיינים בטיונר החיצוני המצורף (לא שיש בו צורך אלא שכפי הנראה הוא מכיל מעבד של פרודג'ה)?
למישהו נסיון או היכרות עם דגם זה?
ארז
האם מישהו מכיר את הדגמים הללו של פיוניר המגיעים בגודל של "43 ובעיקר מאופיינים בטיונר החיצוני המצורף (לא שיש בו צורך אלא שכפי הנראה הוא מכיל מעבד של פרודג'ה)?
למישהו נסיון או היכרות עם דגם זה?
ארז
-
esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
emordeko תודה.
יש לי אפשרות לרכוש דגם 436 חדשה. מה שנמסר לי הוא שהמקלט שלה גם מבצע UPSCALING מצויין עקב מעבד הפרודג'ה המותקן בו, כל ששידורי טלוויזיה ו DVD נראים טוב משמעותית מפלאזמות בעלות סקיילר פנימי.
האם נכון?
ארז
יש לי אפשרות לרכוש דגם 436 חדשה. מה שנמסר לי הוא שהמקלט שלה גם מבצע UPSCALING מצויין עקב מעבד הפרודג'ה המותקן בו, כל ששידורי טלוויזיה ו DVD נראים טוב משמעותית מפלאזמות בעלות סקיילר פנימי.
האם נכון?
ארז
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ארז,
מה שאמרו לך הוא נכון אבל בהגזמה....
זה לא שיש להם "פרוססור" חיצוני, אלא שהוציאו אותו החוצה.
לכל מסך יש (באיכות שונה מן הסתם) אבל כל מסך יש לו SCALER ו-DEINTERLACER וכו', רק שבדגמים מסויימים של פיונייר (שאגב, התברר שהקהל לא ממש רוצה והם ירדו מזה) הם הוציאו את זה החוצה מתוך רעיון שאת הקופסא הזו תשים בסטנד או ארונית ואליו ייתחברו כל המקורות שלך ואז בינו לבין המסך יעבור רק כבל אחד בלבד (נוח להתקנות והשחלות).
הטיונר שבו לא ממש יעזור לך , מלבד הערוצים החופשיים....
מה שאמרו לך הוא נכון אבל בהגזמה....
זה לא שיש להם "פרוססור" חיצוני, אלא שהוציאו אותו החוצה.
לכל מסך יש (באיכות שונה מן הסתם) אבל כל מסך יש לו SCALER ו-DEINTERLACER וכו', רק שבדגמים מסויימים של פיונייר (שאגב, התברר שהקהל לא ממש רוצה והם ירדו מזה) הם הוציאו את זה החוצה מתוך רעיון שאת הקופסא הזו תשים בסטנד או ארונית ואליו ייתחברו כל המקורות שלך ואז בינו לבין המסך יעבור רק כבל אחד בלבד (נוח להתקנות והשחלות).
הטיונר שבו לא ממש יעזור לך , מלבד הערוצים החופשיים....