תקלה בהייסנס m7000 - טלויזיה לא מגיבה
שלום,
ניסיתי לבצע את העדכון הגרסה האחרון של הגרסה הישראלית לטלויזיה שלי (hisense 65m7000) ובאמצע העדכון הטלויזיה כבתה ועלתה מחדש.
מאותו רגע שהטלויזיה עלתה רואים תמונה ואין סאונד והטלויזיה לא מגיבה לשלט בכלל. ניסיתי להגיע עוד פעם למסך עדכון המערכת אך הטלויזיה לא מגיבה לשלט ככה שזה בלתי אפשרי להגיע למסך זה.
אשמח לעזרה..
תודה רבה !
ניסיתי לבצע את העדכון הגרסה האחרון של הגרסה הישראלית לטלויזיה שלי (hisense 65m7000) ובאמצע העדכון הטלויזיה כבתה ועלתה מחדש.
מאותו רגע שהטלויזיה עלתה רואים תמונה ואין סאונד והטלויזיה לא מגיבה לשלט בכלל. ניסיתי להגיע עוד פעם למסך עדכון המערכת אך הטלויזיה לא מגיבה לשלט ככה שזה בלתי אפשרי להגיע למסך זה.
אשמח לעזרה..
תודה רבה !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@roms
אם התקלה לא דרשה החלפה של המסך, נשמח לקרוא מה הפעולות שנדרשת לבצע, כדי שאם מישהו ייתקל בזה בעתיד ויריץ חיפוש, הוא יוכל לטפל בבעיה לבד ולחסוך זמן לעצמו ולעומר.
אם התקלה לא דרשה החלפה של המסך, נשמח לקרוא מה הפעולות שנדרשת לבצע, כדי שאם מישהו ייתקל בזה בעתיד ויריץ חיפוש, הוא יוכל לטפל בבעיה לבד ולחסוך זמן לעצמו ולעומר.
מנסיון אישי שלי, כי גם אצלי היא הפכה ל "BRICK" פעם, זה להוציא את הטלויזיה מהחשמל, ואז לחבר חזרה את החשמל ובאותו הרגע גם ללחוץ על כפתור ההדלקה בשלט, ואז הטלויזיה נכנסת שוב למצב של עדכון.TheCoolest כתב:@roms
אם התקלה לא דרשה החלפה של המסך, נשמח לקרוא מה הפעולות שנדרשת לבצע, כדי שאם מישהו ייתקל בזה בעתיד ויריץ חיפוש, הוא יוכל לטפל בבעיה לבד ולחסוך זמן לעצמו ולעומר....
·במקרה שלי הטלויזיה לא הגיבה כשלחצתי לחיצה ארוכה על הכיבוי בזמן שהמסך דולק.TheCoolest כתב:@roms
אם התקלה לא דרשה החלפה של המסך, נשמח לקרוא מה הפעולות שנדרשת לבצע, כדי שאם מישהו ייתקל בזה בעתיד ויריץ חיפוש, הוא יוכל לטפל בבעיה לבד ולחסוך זמן לעצמו ולעומר....
מה שעשיתי זה לנתק את הכבלים שמחוברים לטלויזיה ולהשאיר רק את ה-DOK מחובר ולאחר מכן הוצאתי את הכבל חשמל מהטלויזיה, אחרי שהוצאתי את החשמל חיברתי בחזרה ובמקביל אני לוחץ על הכפתור כיבוי בשלט מבלי לעזוב עד שהופיע לי מסך העדכון ומשם הכל עבר תקין.