switcher או dudeapp או בכלל Smart Grade
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
נסה גם את https://www.switcheat.co.il/ . הם אמורים בקרוב גם להוציא את זה ב ZWAVE 916MHZ
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
עם איזו אפליקציה?
יש לאפליקציות פונקציות של טיימר וצריכת חשמל?jeniav כתב:משתמש בsmart grade ,מאוד מרוצה מהאפליקציה והשימוש בה....
למה בחרת בsmart grade?
·
רציתי לקנות את הswitcher וחיכיתי כמו שאמרו בפייסבוק שבועיים להשקה,חיכיתי עוד ועוד מה שהתברר כשקר לכן חיפשתי פתרונות אחרים ובדיעבד אני מרוצה שלא קניתי את הסוויצר.יש לו טיימר שאתה יכול להדליק את הדוד ואז לקבוע תוך כמה זמן הוא נכבה (2 פעולות נפרדות - הדלקה וקביעת טיימר)
· ומה לגבי לו"ז?jeniav כתב:רציתי לקנות את הswitcher וחיכיתי כמו שאמרו בפייסבוק שבועיים להשקה,חיכיתי עוד ועוד מה שהתברר כשקר לכן חיפשתי פתרונות אחרים ובדיעבד אני מרוצה שלא קניתי את הסוויצר.יש לו טיימר שאתה יכול להדליק את הדוד ואז לקבוע תוך כמה זמן הוא נכבה (2 פעולות נפרדות - הדלקה וקביעת טיימר)...
יש לו תכנון לוז
הוא מאוד יציב בחיבור לאינטרנט וההתקנה הייתה מאוד קלה
בכול זאת החלפתי לסוויצר 2 כיוון שההפעלה מפעילה אותו ללא פרק זמן ורק הגדרה של טיימר להפסקה מאפשרת הפסקה לאחר זמן
בניגוד לסוויצר שאתו מפעילים בלחיצות שכול אחת היא רבע שעה
זה גרם לכך שהדוד הופעל ולפעמים עבד שעות כיוון ששכחו להגדיר את הטיימר
דבר נוסף טוב בסוויצר הוא שניתן לכוון מקסימום זמן הפעלה למשל שעה ואז אם בטעות מפעילים לזמן רב הוא יעצור אחרי שעה
הוא מאוד יציב בחיבור לאינטרנט וההתקנה הייתה מאוד קלה
בכול זאת החלפתי לסוויצר 2 כיוון שההפעלה מפעילה אותו ללא פרק זמן ורק הגדרה של טיימר להפסקה מאפשרת הפסקה לאחר זמן
בניגוד לסוויצר שאתו מפעילים בלחיצות שכול אחת היא רבע שעה
זה גרם לכך שהדוד הופעל ולפעמים עבד שעות כיוון ששכחו להגדיר את הטיימר
דבר נוסף טוב בסוויצר הוא שניתן לכוון מקסימום זמן הפעלה למשל שעה ואז אם בטעות מפעילים לזמן רב הוא יעצור אחרי שעה
·אתה יכול להגיד את זה על כל המפסקים שנמכרים שלא כחלק מ"בית חכם" עם בקר, אלא אם כן יש משהו שאני לא מכיר.. ודי חרשתי את הרשת בנושא.jeniav כתב:בכל מה שתבחר הייתי מוותר על הסווצ׳ר, החברה לא רצינית בכלל לא בתמיכה שלה ולא בהבטחות שלה.אתה לא תרצה יום אחד להישאר עם מפסק שמשמש כלבנה,ם החברה תיסגר,שכן כל הפעולות עובדות באמצעות השרתים שלהם....
·הסוויצר הדש לא מבוסס ענן ולא תלוי כלל בשרותי החברה למעט הרשת האלחוטית בביתך.yogevk כתב:·אתה יכול להגיד את זה על כל המפסקים שנמכרים שלא כחלק מ"בית חכם" עם בקר, אלא אם כן יש משהו שאני לא מכיר.. ודי חרשתי את הרשת בנושא..........
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לחלוטין לא נכון. ללא השרתים שלהם לא ניתן לשלוט בקופסה מחוץ לרשת הביתית.otk2000 כתב:·הסוויצר הדש לא מבוסס ענן ולא תלוי כלל בשרותי החברה למעט הרשת האלחוטית בביתך..........
זה שאני יכול לעבוד מול הקופסה ברשת הביתית חסר משמעות. לחפש את הטלפון בשביל להכנס לאפליקציה לוקח לי יותר זמן מלקום ולהדליק את הדוד.
בלי קשר, מדובר במוצר שכולו צועק "קומבינה זולה". הוא גם נראה דיי מגעיל על הקיר.
ד"א גם הדגם החדש לפחות אצלי, מתנתק בערך פעם ב 48 שעות ולא מתחבר מחדש עד שמבצעים לו אתחול. אם במקרה שאלת את עצמך בשביל מה הכפתור האדום המכוער שדולק כל הזמן, אז בשביל זה הוא שם. בשביל שתוכל לכבות ולהדליק את הקופסה בלי ללכת לארון החשמל.. אבל היי, לפחות הפיקו לקחים מהגרסה הקודמת ..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי