שלום לכולם.
במזל טוב רכשתי סטרימר כזה משומש כולל מקלט עידן+ בשל יכולות ההקלטה האנלוגיות שלו וגם עבור קליטת שידורי עידן עם יכולת הקלטה סבירה וטיים שיפט, כתחליף לממיר המקליט של הוט מתוך כוונה לצרוך תכני VOD בדרך אחרת.
המכשיר בהחלט נחמד ואיכות התמונה טובה. גם התזוזה בזמן (קדימה, אחורה, נגינה במהירות משתנה והקפאת תמונה) הרבה יותר נוחה, זריזה ומדוייקת מאשר בממיר המקליט של הוט.
מצד שני, חסרים לי כמה דברים או שאני נתקל בבעיות מסויימות בשימוש:
1. כשלב ראשון התחלתי לשחק איתו בעזרת השלט ולימוד עצמי אבל אני גם מחפש חוברת הוראות הפעלה. רצוי בעברית עבור המשפחה (כי המכשיר שווק בארץ) אבל גם קובץ באנגלית יהיה בסדר בתור התחלה.
2. הגדרתי את שפת המשתמש כעברית ואכן אני רואה תפריטים בעברית אבל תוכנית נהשידורים (EPG) מופיעה לי בג'יבריש. מישהו יודע איך פותרים את הבעייה?
3. גירסת התוכנה היא כנראה 75, משום שבתחתית המסך בצד שמאל במסך ההגדרות מופיע VB0.00.75. מישהו יכול לאמת? מה הגירסה האחרונה שנתמכה בארץ והאם שווה את הסיכון לעדכן גירסה בשל אופציות נוספות שאולי זמינות?
4. לא הצלחתי להפעיל הקלטה. כשאני לוחץ על הכפתור הרלוונטי אני מקבל הודעת שגיאה (HDD UNUSABLE). מיותר לציין שמותקן דיסק קשיח פנימי ואני משתמש בו ל-TIME SHIFT ונגינת סרטים ששמורים עליו. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה?
5. בממיר המקליט של הוט אפשר לשלב הקלטה יחד עם בלי בעייה TIME SHIFT. מישהו יודע אם זה אפשרי במכשיר הזה?
להוט יש עוד יתרון שאפשר להקליט שני ערוצים בו זמנית.
6. לא הצלחתי להציג סרטונים מיו-טיוב למרות שהמכשיר מציג מסך שתומך בזה. החיפוש לא מניב שום תוצאות. כנ"ל לגבי אפשרויות אינטרנטיות אחרות. מה שעובד לי כרגע הוא פודקאסטים בלבד אבל זה אומר שהחיבור האינטרנטי תקין..
עד כאן לבינתיים. בסה"כ מכשיר נחמד למרות שהוא ישן ולא משווק יותר. לי לא חשוב תמיכה ב- 4K אלא יכולת הקלטה אנלוגית, עידן+ והצגת סרטים ותמונות שאני יצרתי או אחרים.
אשמח לקבל את עזרת חברי הפורום כדי שאוכל למצות את יכולות המכשיר.
תודה!