בירור בקשר לממיר MAG 275

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Freemason פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רכשתי לפני מספר ימים ממיר MAG 275 ב-2400 ש"ח (כולל 700 ש"ח דמי מנוי לשנה). קשה לי להגיד שאני מרוצה. כל התחנות הזרות שמשדרות ב-HD מיתפקסלות תוך שניות ספורות ואז נתקעות. רק בתחנות הרגילות איכות התמונה / צפייה - טובה ומשביעת רצון. הטכנאי שמכר לי את הממיר התחייב שזה הדגם החדש והמתקדם ביותר. בבדיקה שעשיתי באתר היצרן, מסתבר שהממיר הזה כבר לא מיוצר בכלל (discontinued). בנוסף, אין לי אפשרות לקבל לוח מישדרים ובגלל זה הממיר גם לא מסוגל להראות לי תוכניות עתידיות וגם לא מסוגל להקליט אותן. דיברתי עם הטכנאי והוא אמר שינסה להחליף לי את הפורטל וכנראה שהבעייה תיפתר...אבל אין לי יותר אמון בטכנאי הזה ואני גם בתחושה שהוא עקץ אותי במחיר. האם מישהו יכול להגיד לי מהו המחיר המדוייק שממיר MAG 275 צריך לעלות ? ראיתי באינטרנט שממיר MAG 254 עולה בסה"כ 670 ש"ח...אז לא נראה לי הגיוני שה-275 צריך לעלות פי שלוש. אני חדש לגמרי בתחום ה-IPTV ואין לי שום נסיון ונראה לי שהטכנאי ניצל את העובדה הזאת ועקץ אותי.
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול לנסות לבקש להחזיר את הממיר ולקבל את הכסף חזרה תוך שבועיים במסגרת תקנות ביטול עסקה. הבעיה שהוא יכול לטעון שחיברת את זה לחשמל ואז אי אפשר לקבל החזר במסגרת התקנות.

אני לא מכיר את הממירים האלה, אבל זה לא נשמע כמו מחיר הגיוני, בהתחשב שבאותו סכום יכלת לקנות כמעט שני מחשבי לנובו עם מעבד i5 שאני מניח שבעלי כוח עיבוד גדול יותר מהממיר הזה.

אפשר לדעת איזה ערוצים/VOD מקבלים עבור המנוי של 58 ש"ח בחודש ומי הספק?

Freemason פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הטכנאי רק חיבר אותי לפורטל מסויים שהוא תמיד עובד איתו (כהגדרתו)

שליחה #3 

אני מקבל את שידורי SKY-UK, SKY-ITALIA, גרמניה, הולנד, ארה"ב, שוודיה, צרפת, איראן ועוד....אבל ביננו - רק שידורי SKY-UK מעניינים אותי מאחר ואני רק דובר אנגלית הייטב ואינני דובר אף שפה זרה אחרת.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אתה מודע לכך ש-sky news משדרים בשידור חי ב-youtube בחינם?

Freemason פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

כן אני יודע...אבל גם את YOUTUBE שאני אמור לקבל דרך הממיר - אני לא מקבל

שליחה #5 

ואגב, דווקא את SKY NEWS אני לא מצליח לראות משום מה. אני יכול לשמוע רק אודיו מהתחנה הזאת אבל ללא תמונה.
והתכוונתי שאני זקוק לכל התחנות של SKY-UK....ולא רק ל-SKY NEWS
·מה שהכי מרגיז אותי זה שהוא אמר לי שה-MAG 275 הוא הממיר החדש והמתקדם ביותר ואחרי בירור שעשיתי (רק בדיעבד לצערי) מסתבר שיש ממירים יותר חדשים ויותר טובים ממנו (אפילו כאלה שתומכים ב-4K)

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

איך התבצעה העסקה? טלפונית? הטכנאי הגיע הבייתה?

Freemason פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

הגיע הבייתה

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

זה אולי עונה להגדרה של עסקה ברוכלות.
http://www.consumers.org.il/category/peddling

עסקה ברוכלות היא עסקה מסוכנת בשל עמדת הנחיתות בה נמצא הצרכן בביתו מול סוכן מכירות ממולח, כשלצרכן קשה להשתחרר מהלחץ השיווקי המופעל עליו.
המחוקק היה ער למצב זה ובחוק הגנת הצרכן קיים סעיף המאפשר לצרכן לבטל עסקה ברוכלות .
...
בביטול עסקה ברוכלות (תוך שבועיים) גם לא צריך לשלם דמי ביטול וגם אפשר לבטל אפילו אם היה שימוש במוצר, בניגוד לביטול עסקה שמבוצעת בעסק.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”