שלום לכולם.
אני מתעניין ברכישת טלויזיה קעורה של חברת PEERLESS.
הטלויזיה בגודל 40 אינץ' ויש לי כמה שאלות
איך הצפייה בטלויזיה כזו? כי אף פעם לא יצא לי לצפות בה.
האם טלויזיה קעורה ניתנת לתלייה על הקיר כמו טלויזיות רגילות?
האם מישהו מכיר את הטלויזיה או את החברה ויכול להמליץ ולתת חוות דעת?
תודה לעונים!
טלויזיה קעורה של חברת PEERLESS
עדיף להסתכל על קערה מהמטבח.. אין חברה כזאת PEERLESS זה מוצר מדבקה כמו הרמקולים. זה מסך סיני מיצרן לא ידוע שבארץ קראו לו בשם הזה כי הוא נפוץ בקרב חובבי הקריוקי מרפסות...
אם אתה ממש מוגבל בתקציב, אז לך על מסך זול כמו היסנס.. זה לא איכותי כמו LG או סמסונג, אבל לפחות זו עוד איך שהו חברה אמיתית ולא מדבקה... מסך קעור טוב רק אם אתה הצופה היחיד ויושב מולו. זה לא נועד לצפיה משפחתית כי מהצד לא רואים טוב..
אם אתה ממש מוגבל בתקציב, אז לך על מסך זול כמו היסנס.. זה לא איכותי כמו LG או סמסונג, אבל לפחות זו עוד איך שהו חברה אמיתית ולא מדבקה... מסך קעור טוב רק אם אתה הצופה היחיד ויושב מולו. זה לא נועד לצפיה משפחתית כי מהצד לא רואים טוב..
א. אין באמת חברה כזו, זה ״מוצר מדבקה״
ב. לא יצא לי אישית לצפות בה אבל אני אחסוך מעצמי את ״החוויה״..
ג. טלוויזיה קעורה ניתנת לתלייה על הקיר (אלא אם כן בדגם הזה לא ניתן נקודתי), מה שכן זה לא הכי אסתתי.
ד. מהסעיפים הקודמים אתה כבר מבין שלא אוכל להמליץ לך עליה.
לא רשמת מה התקציב שלך אבל ל40׳ אין הרבה לאן לברוח.. מציע שתחפש מותג מאילו שאי אפשר למצוא בסופר..
ב. לא יצא לי אישית לצפות בה אבל אני אחסוך מעצמי את ״החוויה״..
ג. טלוויזיה קעורה ניתנת לתלייה על הקיר (אלא אם כן בדגם הזה לא ניתן נקודתי), מה שכן זה לא הכי אסתתי.
ד. מהסעיפים הקודמים אתה כבר מבין שלא אוכל להמליץ לך עליה.
לא רשמת מה התקציב שלך אבל ל40׳ אין הרבה לאן לברוח.. מציע שתחפש מותג מאילו שאי אפשר למצוא בסופר..