סיוט מתמשך שלא נגמר....
לפני כשבוע וחצי לערך התחלתי להרגיש דקירות קלות בגרון...
לא התייחסתי למחטים שהלמו בי בכל בליעה והמשכתי כמו שאומרת המשפחה (לסתובב עירום).
אחרי כמה ימים הדיקרות הפכו לחריטות האף התחיל לקבל צורה של ברז והגוף סבל מקור נוראי. פה הבנתי שאולי שווה להתלבש ולשים מעיל כשקר. אבל זה כבר היה מאוחר השפעת תפסה אותי לא מוכן וחיכתה לי ממש בסיבוב....
לא צריך להיות רופא או סטודנט לרפואה ואפילו לא וטרינר בכדי לדעת שצינון כבד משפיע על האוזניים .... ולא צריך להיות בפורום HOME TEATER.CO.IL בכדי לדעת ששתי הדברים האלו שיש לנו בקצוות הראש הן המערכת הכי טובה והכי מדוייקת ומפורטת שיש.
הדבר הנורא פה הוא שהאוזניים שלי נסתנו כמעט כמו רמקול 4 ohm ו 86db בקיצורר...אטומות וסגורות עד כדי בכי....
כבר קרוב לשבוע שאני לא מדליק את המערכת כי אני לא יכול לסבול את הצליל שיוצא ממנה.
(כמובן שהיא לא השתנתה אלא אני זה שזקוק לשידרוג)
אני מקווה שיעבור הצינון ואני אחזור לשמוע ולהינות מהמערכת שלי , כי לא משנה איזה ציוד יש לך או איזה אקוסטיקה תקעת בחדר לאוזניים אן תחליף.
בקיצור ..... אל תלכו ערומים כי להתקרר זה להצטער....
לא התייחסתי למחטים שהלמו בי בכל בליעה והמשכתי כמו שאומרת המשפחה (לסתובב עירום).
אחרי כמה ימים הדיקרות הפכו לחריטות האף התחיל לקבל צורה של ברז והגוף סבל מקור נוראי. פה הבנתי שאולי שווה להתלבש ולשים מעיל כשקר. אבל זה כבר היה מאוחר השפעת תפסה אותי לא מוכן וחיכתה לי ממש בסיבוב....
לא צריך להיות רופא או סטודנט לרפואה ואפילו לא וטרינר בכדי לדעת שצינון כבד משפיע על האוזניים .... ולא צריך להיות בפורום HOME TEATER.CO.IL בכדי לדעת ששתי הדברים האלו שיש לנו בקצוות הראש הן המערכת הכי טובה והכי מדוייקת ומפורטת שיש.
הדבר הנורא פה הוא שהאוזניים שלי נסתנו כמעט כמו רמקול 4 ohm ו 86db בקיצורר...אטומות וסגורות עד כדי בכי....
כבר קרוב לשבוע שאני לא מדליק את המערכת כי אני לא יכול לסבול את הצליל שיוצא ממנה.
(כמובן שהיא לא השתנתה אלא אני זה שזקוק לשידרוג)
אני מקווה שיעבור הצינון ואני אחזור לשמוע ולהינות מהמערכת שלי , כי לא משנה איזה ציוד יש לך או איזה אקוסטיקה תקעת בחדר לאוזניים אן תחליף.
בקיצור ..... אל תלכו ערומים כי להתקרר זה להצטער....
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
yairf כתב:אני מציע שתשכח מהמערכת לכמה ימים ובינתיים תשמע מוזיקה מרדיו טרנזיסטור. אחרי כמה ימים אתה תחזור למערכת וממש תתאהב בה מחדש. באחריות....
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים