מדוע מסרסים טלוויזיות מיבוא מקביל

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ophir5555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

סתם תהיתי

אני חוזר וקורא בפורום כי מסכים מיבוא מקביל מגיעים נעולים לסמארט וללא קליטת שידורי עידן.

מה הסיבה לביצוע הנעילה ולחוסר היכולת לקליטת עידן? האם עקב גיור הטלוויזיה ע"י היבואן הרישמי ?

האם יש משהו לא חוקי ביבוא מקביל ולכן מענישים את הלקוחות שרק רצו לחסוך?

האם אין אפשרות לשחרר את הנעילה באופן עצמאי, ללא ידע וציוד מיוחד?

תודה

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #2 

ראשית, עידן לא נעול, בכל מדינה נהוגה שיטה אחרת ולכן מה שנמכר במדינה אחת, לא תמיד מתאים לתקנים במדינה האחרת, לפעמים זה גם מתח הפעלה או תדר רענון...
לגבי סמארט- היבואן בדרך משקיע כסף בגיור המכשיר והיצרן גם מעוניין להעניק בלעדיות ליבואנים שלו ולכן חוסם אפשרויות גיור - אולי זה לא נעים אבל זה לגמרי לגיטימי.

מצד שני... תקנה סטרימר נורמלי ב 100 דולר ושלום על ישראל, למה כולם מתרגשים מהסמארט שגם ככה הוא על הפנים ברוב המכשירים?

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

למה שאשלם 100$ על סטרימר כשאני יכול לבחור מערכת סמארט טובה בשימוש ישיר מהטלוויזיה?
יש ממשקי סמארט מצויינים בשוק (ויש גם לא) והרבה יותר נוח להשתמש דרכם מאשר בקופסה חיצונית.

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 916
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #4 

ahersko כתב:מצד שני... תקנה סטרימר נורמלי ב 100 דולר ושלום על ישראל, למה כולם מתרגשים מהסמארט שגם ככה הוא על הפנים ברוב המכשירים?
...
יש מעט מאוד סטרימרים שיתנו לך HDR, בטח בשירותים כמו נטפליקס. האפליקציה של נטפליקס על הטלביזיה תתן את זה בלי בעיה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20176
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

להגנתו, יש את ה-MI BOX שעולה כ-$70 ותומך ב-4K + HDR ממקורות הזרמה חוקיים. לכן המחסור ב-סמארט פחות נורא, אבל לדעתי זה הרבה פחות נוח מאשר המערכת המובנית בטלויזיה.

@ahersko
אני לא יודע באיזה מכשירים אתה משתמש, אבל אצלי הכל בסדר.
במסך אחד, אני פשוט לוחץ על כפתור "NETFLIX" ואני שם.
במסך שני, אני פשוט עושה אליו קאסט מאפליקציה בטאבלט\טלפון.
נכון שאל רועי, למה לי לשלם $100 דולר על משהו שיכול להיות מובנה במסך, וסביר להניח יהיה נוח יותר לשימוש?
מצד שני, אני חושב שלקנות סטרימר זה עדיין רעיון לא רע, פשוט לא בהכרח חייבים אחד שעולה $100+ או אפילו $70.
אם יש סמארט שמיש עבור תכנים חוקיים, אפשר להסתפק בסטרימר זול עבור השאר.

azerbouf
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #6 

אמרו לי גם שיבוא מקביל מגיע ממדינה אחרת, לרוב מסין ולא מאירופה. זה אומר שאיכות של המוצר זה לא אותו איכות כמו של יבואן המקורי (פיקסלים שרופים, פאנל שמתקלקל אחרי כמה שנים ועוד בעיות בדרך...).
למה זה ככה? כי זאת מדינת ישראל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20176
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

בגדול זה שטויות שהמוכרים דוחפים לקונים כדי שיקנו את המוצר מיבואן רשמי, אני מניח שזה רווחי יותר עבורם.
בהחלט יכול להיות שמדינת הייצור תהיה שונה, מאחר ולסמסונג יש מפעלים בכל מני מדינות, אבל זה לא בהכרח אומר שהמסך יוצר "בסין" או שהפאנל שבו שונה או באיכות נחותה יותר.

azerbouf
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

@TheCoolest
·
שמעתי שאי אפשר לסמוך לאנשי מכירות, אבל עדיין, זה נשמע כמו לקחת סיכון, במיוחד, כאשר החברה הנותנת אחריות מי יודע מה.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #9 

roy007 כתב:למה שאשלם 100$ על סטרימר כשאני יכול לבחור מערכת סמארט טובה בשימוש ישיר מהטלוויזיה?
יש ממשקי סמארט מצויינים בשוק (ויש גם לא) והרבה יותר נוח להשתמש דרכם מאשר בקופסה חיצונית.
...
·

מסכי טלביזיה מתקדמים כוללים מנגנוני החלקה ועיבוד תמונה שלעיתים נחוצים. ב 90% מדגמי הסמארט מנגנונים אלו לא פעילים כאשר אתה צופה בתוכן מהסמארט המובנה בגלל מגבלות מערכת ההפעלה שם. זה נכון לכל דגמי ה אנדרויד ו ה WEB OS. עדיף סטרימר חיצוני שמתחבר למסך או לרסיבר עם HDMI. גם תמיכה בפורמטי אודיו HD לא קיימת בשום מסך סמארט...

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #10 

גם אייפון מורכב בסין.
מישהו יכול להגיד מילה על איכול המוצר ?
...

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #11 

roy007 כתב:למה שאשלם 100$ על סטרימר כשאני יכול לבחור מערכת סמארט טובה בשימוש ישיר מהטלוויזיה?
...
·הלוואי שזה היה רק 100$...בסמסונג ks8500 יש הבדל של 2500 ויותר בין הדגם מהיבוא מקביל לדגם הרשמי. מעניין לדעת אם מישהו שרכש מיבואן מקביל נתקל בבעיות מיוחדות או שקיבל משהו פחות איכותי ?
הזכירו שגם השירות של היבואן הרשמי גרוע אז בכלל לא מובן על מה הפרש כזה גדול.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

@gildmor
·ההבדל הוא פחות ממה שציינת, ליתר דיוק בסביבות האלף שקל פחות בין יבוא מקביל לרשמי.
אני יודע את זה מנסיון אישי.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #13 

roy007 כתב:@gildmor
·ההבדל הוא פחות ממה שציינת, ליתר דיוק בסביבות האלף שקל פחות בין יבוא מקביל לרשמי.
אני יודע את זה מנסיון אישי.
...
המחיר הכי נמוך בזאפ שמצאתי ליבואן מקביל הוא 9k אם תוכל להפנות לחנות שמוכרת יבואן רשמי ב-10k זה יחסוך לי הרבה לבטים.
·

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

@gildmor
·רשמתי לך בפרטי

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”